Гонка из нощна София като по чудо не взе жертви

Състезателят форсирал с над 100 км/ч и се преобърнал
27 ное 2015 09:36,
27
Гонка из нощна София като по чудо не взе жертви
Снимка: bTV

Като по чудо без жертви се размина катастрофа след незаконна гонка по улиците на София тази нощ.

Инцидентът станал на бул. "Възкресение" около 0:55 часа. По думите на очевидец два автомобила са се състезавали. Едната кола навлязла в спирката на трамвая с над 100 км/ч и се преобърнала.

"Само заради късния час няма жертви", коментира свиделетят пред bTV. Водачът бил много млад, даже нямал 20 години. А шофьорът на другия автомобил избягал.

Свидетелят твърди, че постоянно подавал сигнали към КАТ, че на правия участък от булеварда - любителите на високите скорости често форсират колите си. По думите му една камера там може да спаси много човешки животи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 20 преди 8 години
Като гледам как пишеш, не си по-горе в еволюционната стълбица над този, за който е статията. Защо не просветлиш нас незнающите какво е станало, щом си толкова навътре? ;) Отделно, човек като е невинен, не бяга, ама какво ли разбирам аз с моите глупави 17 години шофьорска книжка и златен талон ;)П.п. Карам ежедневено, талона не е за "бездействие"
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Quattrone se e sastezaval kato neznaete ne pishete maloumnici tva deto go pishe v internet nqma 1 s 1 ot vqrnoto takache si zatvorete tupite osti shtoto tva mojeshe da ste vie ili decata vi tapaci smachkani
12
1
 
2
 
! Отговори
Пипи преди 8 години
Има една мисъл, приписват я на Леонардо да Винчи: Че днешната младеж е лоша - е вярно, но най-лошото е, че не сме на техните години.
11
0
 
12
 
! Отговори
sinbad0 преди 8 години
Каква гонка?Сутринта карах децата на училище и минах покрай колата,която си седеше на улицата по таван.Карам си аз и срещу мен обект в тъмната част на сутринта,приближавам срещу мен кола по таван,баси държавата сме...Колата беше Ланча Дедра на 20+ години сигурно с 1,6 мотор,голяма гонка е бико....
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 14Абе и ние сме били на по 20, ама жигулито и москвича колкото и да ги форсираш пак не вървяха. Освен това, бензина беше лукс в началото на 90-те.Да не говорим, че тогава в курсовете и изпита присъстваше и полигона, който за мен специално е по-ценен от безидейното каране по улиците.
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 13 Ти имаш ли на представа за какво се правят улиците еднопосочни, трябва ли да отговарят на някакви правила и критерии? Очевидно нямаш и ти е простено.
8
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Иван 9Чобанино, след като улицата е еднопосочна ЗНАЧИ че улицата е ЕДНОПОСОЧНА и се изпълнява ЗАКОНА!!!А не да ти гледам облещената селска мутра в насрещното стискаща волана все едно си хванал на магаре ***!
7
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният комплексиран провинциалист довлякъл се в София от нам къде си.
6
15
 
12
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Направиха улиците еднопосочни, въпреки, че по тях минават средно по половин кола на час - само хабят знаци. Улицата покрай Булстрад и парка - вместо да поставят светофар и да се разреши завиването наляво, я направиха еднопосочна със забрана за движение към Възкресение, поредно пълно безумие. Изобщо тези, които са проектирали това кръстовище нямат дипломи или са си ги купили от някъде. А и отдела, Организация на движението трябва да се закрие и всички да се уволнят поради некадърност.
5
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ако този се окаже шуробадженакорушветчийски кияк от съдебна охрана, а баща му е прокурор, нищо няма да се случи,дори и да беше убил хора. Татю ще го оправи.
4
2
 
40
 
! Отговори
Quattro преди 8 години
Колко *** трябва да си, за да се състезаваш по мокра настилка?
3
3
 
19
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Това кръстовище и спирката на трамвая са олицетворение на безумията, които се сътворяват от Софийската община. Много пъти съм се питал какво образование има и кой е този, който отговаря за организацията на движението в общината. Водачите на коли в цял квартал - Разсадника не могат да завият в посока центъра без да направят нарушение на правилата за движение. Светофарът е поставен не на място - само и само да се угоди на служителите в общината, но не и на живеещите в Разсадника.
2
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сутрта минахме от там. Прадпазната ограда я няма на половина. Там не за първи път е така, а колко пъти помитат паркираните коли в другата посока. Нама домашно възпитание, няма я държавата.
1
5
 
58
 
! Отговори
Жалко преди 8 години
Ако тъпата нинджа в обърната кола беше умрял всички проблеми щяха да бъдар решени.А и от погребалната щяха да вземат някой лев.Отделно че стотици хора щяха да бъдат щастливи.