Самоубийство в Шумен, бивш военен се простреля

Свалил якето си, вдигнал пуловера си и наместил дулото на сърцето...
27 ное 2015 16:44,
12
Самоубийство в Шумен, бивш военен се простреля
Снимка: 24 часа

Бивш военен се самоуби днес в парк в Шумен, съoбщава "24 часа". 55-годишният Николай Тосков стрелял със законния си пистолет "Макаров" в гърдите си, точно уцелил сърцето си и умрял на място.

"Искал е да изглежда красив в смъртта, затова не е стрелял в главата си", коментираха полицаи. Тялото е било намерено днес около 10 часа, буквално минути след изстрела, зад новата астрономическата обсерватория на Шуменското плато.

По непотвърдена информация преди да си посегне Николай се е обадил на тел. 112, описал мястото, където се намира и казал, че след малко тук ще има труп.

От спешния телефон веднага се свързали с дежурния в полицията и към мястото тръгнала патрулка. Докато стигнат обаче той вече се бил прострелял. До мястото не е намерено писмо, мъжът е имал документи в себе си, бил по анцуг, пуловер и яке.

Преди да се простряла свалил якето си и го поставил под разпънат чадър, защото цялата сутрин в Шумен валяло дъжд. После повдигнал пуловера, за да уцели точно сърцето си или да не пробие дупка в дрехата си.

Криминалистите открили гилзата с металотърсач. От ръцете му криминалистите снели и натривки, за да е сигурно, че е стрелял сам. Аутопсията е насрочена за утре. Мъжът няма семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички които участваха във възродителния ' процес ' това ги чака.
10
1
 
7
 
! Отговори
ДЕТЕЛИНКА преди 8 години
САМОТАТА УБИВА,ДА ГО ЗНАЕ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ,***
9
1
 
3
 
! Отговори
atakict преди 8 години
MNOGO E ZNAEL I CE E ,,,CAMOUBIL CLEDVA PRODALGENIA BOKO HICTI ,,MAGICTRALITE
8
8
 
2
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
какви са тия театрални сцени..за да намести дулото на сърцето няма нужда да съблича якето и пуловера...ако толкова иска да се гръмне, бум и край...какви са тия театри...
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да не е семеен, но сигурно има някакви близки. Щом се е постарал да запази дрехите си, вероятно тези негови близки са материално затруднени и е искал да могат да ползват пуловера и якето му.Или пък е нямал други по-хубави дрехи и се е надявал да го погребат с тези, с които е бил облечен.Тъжно, много тъжно Бог да го прости.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО , НИКОЙ ОТ ХУБАВО НЕ БЯГА , НО И УБИЙСТВОТО НЕ Е РЕШЕНИЕ
5
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Половер и анцунг ....че той си е бил за трепане ...
4
17
 
1
 
! Отговори
eh durtak преди 8 години
mlakvai we dartak do 2
3
19
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
изтърва военната пенсияпоне държавата е на далавера
2
1
 
29
 
! Отговори
ех, момче! преди 8 години
Не биваше да правиш това! на 55 години! Колко живот има(ше ) още в теб! Ако си имал финансови проблеми- зная, че е трудно! Но сме минали през какви ли не "огньове"( на 88 години съм!)Не бива да се отчайвате, момчета и момичета! Слънцето, природата, разходките- това е неповторимия живот! След всяко лошо в живота ни идва по-добро!
1
6
 
13
 
! Отговори
ll преди 8 години
Как го видяхте бе, всезнайковци? Пък вдигнал пуловера си, пък искал да изглежда красив...все едно сте били там и той е споделил идеята си?!! Така е най-лесно - самоубил се е, няма виновни, няма следствие.Next.