Задържаха двама за побоя над журналиста в Поморие

Версиите за боя - публикации срещу властта и любовни отношения
16 яну 2016 17:34,
16
Задържаха двама за побоя над журналиста в Поморие
Снимка: Архив Булфото

Задържани са двама заподозрени за побоя над журналиста от Поморие Стоян Тончев, съобщиха от бургаската полиция.

Задържането е с цел установяване съпричастността им към извършеното престъпление, като към момента повече информация относно самоличността им няма да бъде подавана, уточниха от там.

Следователите работят по две версии - критичните публикации срещу властта, които е писал в сайт, а също и лични любовни отношения, съобщи bTV.

31-годишният журналист беше нападнат и обезобразен в петък вечерта близо до дома си в Поморие.

Освен журналист, на последните местни избори през октомври Тончев бе кандидат за общински съветник на Поморие от Партията на зелените. Той се прочу с интересния си плакат, на който пробожда октопод и с призива "Поморие заслужава повече".

Роднините и съпартийците му отказаха да коментират нападението от страх.

"Не само в Поморие, страхуват се в цялата страна, като цяло репресивните методи вършат работа. Страхът е повсеместен и инцидентът към Стоян освен към него е насочен като сигнал и към всички останали, които много говорят и много пишат", заяви Виктор Ройдев, приятел на Тончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
дидо преди 8 години
за да си отидат "кой", доган , гоце и слугата им боко трябва да падне ***.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхуват ни.
9
0
 
17
 
! Отговори
Той преди 8 години
До тя-къде виждаш в България свободно слово. Всички са на хранилка .
8
24
 
4
 
! Отговори
Мучачос преди 8 години
*** пак започнаха да вилнеят,след като Путин стъпи в Сирия.Преди това бяха комунисти_екзалтирани евроатлантици,но напоследък се прегрупират и влизат в петолъчката.Чрез рекети и убийства се цели да се разклати сегашната власт,за да се докопат до Еврофондовете и обществеите поръчки.
7
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който пише клевети срещу хората свършва по този начин.Кой му е разрешил на този "журналист" да залива с помия който му падне, после да циври пред камерата с подути джуки?
6
29
 
4
 
! Отговори
Червени експерименти преди 8 години
Така действа Орешарски! Така си решава проблемите след загубата на местните избори. Язък, че тогава гласувахте за нео - даде ви по 50 лв на ръка, а после фалира КТБ, спря строежът на пътища, разби здравеопазването. Хак да ви е времето на Орешарски, когато пред НС биеха всеки, който понечи нещо да каже открито, камо ли да протестира!Тия дето гласувахте за него да ви тежи на съвестта дето спря развитието на България за 20 години напред!
5
7
 
50
 
! Отговори
Мутрински години преди 8 години
Така действат от Герб , така си решават проблемите! Да ви е честито началото на Борисовото време , време на рекет , побои , убийства и мутри! Тези дето гласувате за тоя *** да ви тежи на съвестта бъдещето на децата ни , защото те нямат такова, а трябва да го търсят навън в Европа!
4
1
 
51
 
! Отговори
тя преди 8 години
Така се затваря устата на "свободното" слово!
3
2
 
33
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
за това ли журналистите се страхуват да пишат отново за "Корал" тихомълком някой пак е взел разрешение да бетонира. Крият го от общественото мнение защото ще секне далаверата на някои, а тези дето са взели подкупи за разрешителното може да с епростят с тях и със сладките си служби. Боци, дай нареждане, то се е видяло, че без тебе нищо не се прави в тази дътжава.
2
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При ГРОБ така !
1
4
 
71
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Станеш сутрин: По всички ТВ-и новини за нови и нови убийства, грабежиНа обяд: Сутрешните крими новини освежени с ПРЕСНИ убийства и грабежи.Вечер:Всички кримки на куп, гарнирани с ПРЕКИ предавания от мястото.Въобще, много хубаво си живеем?За разнообразие, ще ни сервират рязането на лентичка, но напоследък и това го няма.Въобще, много хубаво си живеем? Важното е, че Бойко СИ живее спокойно.