Пребитият Стоян: Разследването е забатачено!

Младият мъж смята, че не са задържани истинските биячи
Обновена: 18 яну 2016 11:40 | 18 яну 2016 11:22,
13
Пребитият Стоян: Разследването е забатачено!
Снимка: Кадър Нова телевизия

Журналистът и кандидат-общинар Стоян Тончев, който бе пребит в Поморие в четвъртък, обяви, че разследването по случая му е забатачено. Той обвини полицията, че не е хванала истинските му нападатели.

В събота МВР съобщи, че са задържани двама, които са съпричастни към нападението. Младият мъж обаче е смята, че те не са истинските му нападатели.

Още по темата

"Според мен няма задържани лица, които да са свързани с побоя над мен. За да има задържани, трябва да има доказателства. Ако имаше такива, щях да бъда уведомен и щеше да ми бъде дадена снимка за разпознаване", каза той пред Нова тв.

Според него разследването е забатачено и е до никъде. Тончев смята, че биячите няма да бъдат разкрити, защото полицията задавала на приятелите му въпроси за интимния му живот, но не и за работата му.

"Личният ми живот няма абсолютно нищо общо с това, което се случи с мен. То се случи заради сайта ми и публикациите ми", убеден е Тончев.

Той обясни, че публикациите, които биха провокирали тази жестокост, са много. Една от тях е базирана на преписка за образувано досъдебно производство.

"Там е казано, че Община Поморие е ощетена в особено големи размери", обясни журналистът. Той разказа за фирми, на които са заплащани суми над договорено. "Не са провеждани обществени поръчки, което значи, че фирмите са нагласени и то за много сериозни суми", обясни още младият мъж.

Според него поръчителите трябва да се търсят в общината, а физическите извършители едва ли са поморийци.

Журналистът беше категоричен, че побоят няма да го сплаши и да му затвори устата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скорошно възстановяване и дано забрави скоро ужаса. Такива неща не бива да се случват. Малко сме като в Мексико Сити...
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко Борисов е най отмъстителният Премиер до сега.Той може да избие половин България ако ги знае кои са срещо него.Най хаалчният премиер за власт.
4
10
 
2
 
! Отговори
Един преди 8 години
Къде си бе, Октоподе? Гледам, че не си успял да спреш мафията. Оказваш се поредният, устата на когото пише чекове, които задникът му не може да осребри.
3
18
 
3
 
! Отговори
Специалист преди 8 години
Ето още един съветник на полицията как тя да си гледа работата. Разбирачи пълно, даже дава съвети да не се интересували от личния му живот.
2
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами този как не е починал от пребиване?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БОЙКО ПЕЕВСКАТА МАША КАКВО ЧАКА.ТРЯБВА ВЕДНАГА И ТОЙ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА.НЯМА НИКАКВА ВОЛЯ ЗА ЧЕСТНОСТ И ПРОМЕНИ НИТО В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НИТО В КАКВОТО И ДАЕ.ДОЙДЕ НА БЯЛ КОН И СЪС СТРАШНИ ЗАКАНИ ЧЕ ЩЕ ВКАРА В ЗАТВОРА ПЕЕВСКИ ЦАЦАРОВ ДОГАН УОВЧЕВ СТАНИШЕВ.А ВИЖДАТЕЛИ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ КАКВО НАПРАВО,СТАНА СЪС ТЯХ НЕРАЗДЕЛИМИ ПРИЯТЕЛИ.ДАЖЕ ХОДИ В КИТАЙ ДА ТЪРСИ И МУ НАМЕРИ ПАЗАР ЗА ЦИГАРИТЕ НА ПЕЕВСКИ.Прочети още на: dnes.bg/balkani/2016/01/14/premieryt-na-makedoniia-podava-ostavka.289698#comment-newest