Арестуваха предполагаемите биячи на Стоян Тончев

Полицията със спецакция в центъра на Поморие
7
Арестуваха предполагаемите биячи на Стоян Тончев
Снимка: Стоян Тончев / Facebook

При специализирана полицейска операция в Поморие бе задържан биячът на местния журналист Стоян Тончев, съобщи шефът на Апелативна прокуратура в Бургас Любомир Петров.

Арестуваният е Мартин Петров Душев, криминално проявен, с предишни осъждания за кражби и грабеж. Арестът е бил показен, в центъра на града, пише "24 часа".

В средата на януари 31-годишният мъж бе нападнат от двама биячи и получи многобройни фрактури по лицето.

Основната улика срещу него е дошла след извършване на ДНК експертиза. Върху палка, намерена в колата на Душев, е открит клетъчен материал, както на притежателя й, така и на бития Тончев.

На 30-годишния помориец е повдигнато обвинение за средна телесна повреда с три утежняващи обстоятелства - причинена е по хулигански подбуди с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
до 3 от Неа преди 8 години
Оооо на тези снимки е добре . Намери първите от побоя . Ще се чудиш къде му е носът ...
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5000 лв. глоба и това ще е. Даже тия пари дет се казва ще има да ги дава. Беззаконие...
3
0
 
28
 
! Отговори
ZFix преди 8 години
Гледам снимката и се чудя, ако това е пострадалия сас средна телесна повреда, как трябва да изглежда за да бъде преценена тежка телесна повреда...
2
1
 
3
 
! Отговори
смешки преди 8 години
1.Тоз Киро-Японец жив ли е? Стрелял погрешка.А кого е трябвало да стреля? И Алексей- му вярва и е доволен.Мутренски стрелби- ръководство.2.Все от бившия СССР са убийците- сапьори- на Луканов, И.Павлов, Е.Кюлев, Илиев.За Илко Ешкенази- подводничари...( може би и за Патриарх Кирил).3.Та Алексей НЯМА ПРЕДСТАВА.. Та той е 007.....Само като чуе за какво става дума и му е ЯСНО кой е....
1
0
 
34
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
сега с неговата палка по главата, бой, бой, бой, докато шава, натрошето го като "щайга" а, и да не забрави кой е поръчителя. Смятам, че е демократично и честно.