Кървава драма: Нападнаха бус с пенсии, крадецът – убит

Нападателите са 20-годишни братовчеди. Вторият е арестуван
Обновена: 8 фев 2016 10:55 | 8 фев 2016 10:55,
220
Кървава драма: Нападнаха бус с пенсии, крадецът – убит
Снимка: архив Булфото

Кървава драма се разигра тази сутрин в центъра на Средец. Двама мъже нападнаха инкасо автомобил, превозващ пенсии. Охранителите обаче простреляли крадците. Един от тях, 20-годишен младеж, е убит на място. Другият избягал, но бързо бил заловен.

Инкасо автомобилът е бил паркиран пред пощенски клон на  ул. "Христо Ботев" в града.

Сигналът за грабежа е получен в 8:55 часа в РПУ – Средец, съобщи говорителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева пред "Фокус".

Когато пристигнали полицаите разбрали, че охраната на инкасо автомобила е оказала съпротива, тъй като забелязала, че нападателите са въоръжени с пистолет.

Охранителите простреляли един от нападателите, който паднал и починал на улицата. Другият нападател се е укрил, но полицаите за минути го настигнали и арестували.

Установена е самоличността на двамата нападатели. Единият от тях е на 20 години от Бургас, а загиналият е на 20 години от Черноморец. Според bTV двамата са братовчеди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
0
 
! Отговори
дърво преди 8 години
Що се правите на интересни ся? След като всички знаете какъв е живота тук?? Иамло 20 годишни дето изкарвали повече. Ами много ясно, нали имат богади родители и са си уредени. И той е работел, сигурно е и учил, но парите не стигат. И на вас не ви стигат, но нямате топките да го направите тва. И в 10 живота пак няма да ги имате! До гуша му е дошло сигурно на човека. Казал си е или така или иначе. Ами шанс бате.
114
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До дървоПросто дърво, на мен ми дават толкова за 40 години трудов стаж! Знаеш ли, че имам чекмедже със стари фишове - заплатата и отчисленията! Малко му било на 20-годишния негрямотен и мързелив некадърник! Айс!
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НИЩО НОВОДа-а, нищо ново в черепчетата на някои, които гледат да обяснят и квантовата механика, и теорията на хаоса с комунистите! Вече четвърт век един и същи вой срущу луната! Хайде напнете се бе, съчинете нещо ново! Писна ни!
112
3
 
17
 
! Отговори
Men преди 8 години
Браво на охранителите! Само така, хайде сега да видим други такива "нуждаещи се" дали ще скочат пак да крадат....Ако това се случваше по-често в ежедневието битовата престъпност отдавна да беше изчезнала.....
111
4
 
4
 
! Отговори
НИЩО НОВО преди 8 години
До ХРИСТО АНГЕЛОВКсавие Лапер дьо Кабан: В комунистическата *** АБСУРДИСТАН ще обявят за виновен охранителя и не само, че ще го вкарат в затвора, но и ще го осъдят да плаща кръвнина . . .
110
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За всичко са виновни "поничките", знам си аз.
109
3
 
24
 
! Отговори
Пън си не дърво преди 8 години
До дървоАбе *** , има 20 годишни , които изкарват в пъти повече , с една разлика - не ги мързи да учат и да работят. А след , като завършат изкарват в пъти повече, отколкото ти ще изкараш за цял живот. Евала на охранителите.
108
4
 
4
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Колко пенсии е имало в буса? За къде са пътували?
107
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като прочетох първоначално заглавивто, си помислих че пенсионерите от буса са убили крадеца.
106
2
 
24
 
! Отговори
bros преди 8 години
Жалко за празно похабения човешки живот. Но на 20 ако не те слуша главата, не е нужно да я носиш още дълго. Подобна новина в Западна медияби носила таг `instant carma`
105
1
 
29
 
! Отговори
ХРИСТО АНГЕЛОВ преди 8 години
НАЙ ПОСЛЕ . КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ . ТЕЗИ БОЙКО ТРЯБВА ДА ГИ НАГРАДИ АКО Е МЪЖ НА КАКЪВТО СЕ ПРАВИ А НЕ ХЮМ.Е
104
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво стабилно правителство!Каква демократична държава!Толкова, че разбойниците крадат наистина по виделото - от най-бедните!Какво усвояващо правителство!Какъв положителен доклад за правосъдието от ЕС, сякаш ние не знаем, че всеки в България, от демокрацията, си има свое лично правосъдие!Ако мислите обратно, не ви ли се струва, че мислите неудобно?Това ще стане по-зловещо, защото хората се избиват от глад!Нека си купят къщи по 1,5 млн евра като откраднат парите на селските пенсионери!
103
10
 
16
 
! Отговори
дърво преди 8 години
Няма страх от куршум, има страх от мизерия. !
102
51
 
16
 
! Отговори
дърво преди 8 години
Ей слабоумни! Давайте на 20 годишния 300 лв. заплата, после се радвайте като го гръмнат, за дето иска да живее нормално. Прости *** сте!
101
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво!медал и парична награда за охранителите, които си вършат работата така!
100
4
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само така, браво на охранителите! Страхът от куршума най-добре възпитава съвременните младежи. Дано тази статия бъде прочетена от повечко млади к.ретенчета, поне от тези, дето са се научили да четат! Още веднъж - само така, браво на охранителите!
99
1
 
59
 
! Отговори
Чичо преди 8 години
Нападателя си го е заслужил.Ами ако беше убит някой от охранителите на инкасо автомобила???Вие се радвайте, че убития е една долна ***, без която света ще е по-хубав!
98
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много филми гледат.И може би живеят в тях,мечтаят си за Оскар за главна и поддържаща роля в гангстерски екшън.
97
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 117:Абсолютно невярно. Почти всички не са откраднали нищо през живота си.
96
1
 
27
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Не е лошо, по подобие на кутиите за цигари, по инкасо автомобилите да пише Грабителите работят на свой страх и риск, тук се стреля!!! Хем, за в съда ще е от полза. Щото неще и съмнение, че стрелеца ще го съдят, каква ще е присъдата е друг въпрос... Нищо чудно и без работа да остане човекът, поне временно!