Позната на нападателите в Средец: Добри момчета бяха!

Жителите са притеснени от случилото се в иначе спокойния град
9 фев 2016 11:14,
45
Позната на нападателите в Средец: Добри момчета бяха!
Снимка: Архив Булфото

Жителите на Средец са притеснени след опита за обир на инкасо автомобил. Вчера двамата братовчеди Христо и Бойко Борецови нападнаха колата с пистолет, а един от служителите на инкасо фирмата простреля Христо и минути по-късто той почина.

Още по темата

"Жителите на нашия град са много развълнувани. Такова тежко криминално престъпление не се е случвало в нашия град", каза кметът на община Средец Иван Жагов.

"Много бях притеснена. Това е един спокоен град, не съм се притеснявала за семейството си, за детенцето си. Не смея да се показвам навън, затварям врати, прозорци", сподели и жителка на Средец.

Бивша съученичка на простреляния Христо пък сподели, че е потресена от случилото се.

"Учудих се много. Не съм очаквала, бях много потресена. Много добри момчета бяха, не знам защо така се е случило. Занимаваха се с фитнес", разказа момичето.

"Видях как едното момче тича по улицата, той носеше маска", добави и жена, живееща близо до пощата в Средец. Други хора от града пък са видели второто момче как се опитва да избяга от мястото.

По неофициална информация Христо е уволнен преди дни от охранителната фирма, тъй като шефовете му са го видели как спи на работно си място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
4
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Това са плодовете на прехода. Сега едни имат много, други малко, или никак. Преди имаше за всички, макар и не чак в изобилие. Демокрацията е... умряла работа. А, социализма си беше недоносче.
30
2
 
1
 
! Отговори
до 35 преди 8 години
Спокойно примитивче,няма да се стигне до ефективна присъда!
29
1
 
8
 
! Отговори
охранител преди 8 години
Нападението на въоражена охрана не е много здравословно!
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей тоа утрепания е по-добре от живия! Щото живия с тая бяла кожа! Мале колко пъти ще се сгодява в бургаския окръжен не е истина... Черните момчета вътре много обичат бели булки!
27
1
 
6
 
! Отговори
555 преди 8 години
БЯХА ДОБРИ МОМЧЕТА БЯХА!!!!
26
12
 
0
 
! Отговори
протеста във Враца преди 8 години
Доживотен за охраната! Как ще убиват добрите момчета!? Не ги ли е срам!?Две мутри затриха и Тошо тука ей така без нищо!!!
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега какво, да не излезе че виновни са охраната на инкасовия автомобил. Горките момчета, те просто са се разхождали в този момент с пистолет в ръка.
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГоранБягащ човек много трудно можеш да го уцелиш в краката. Трябва да си снайперист, и то с голям опит. А и никъде не е казано, че са го простреляли като е тръгнал да бяга. Беше съобщено, че "са нападнали охранителите, които отвърнали със стрелба. Тогава нападателите побягнали, единия паднал след около 200 м.и починал. Предполага се че, е имал засегнат голям кръвоносен съд при стрелбата. Не се споменава да са стреляли по него, когато е бягал, по-скоро е бил ранен вече.
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези братовчеди са искали да "капарират криматици" за всички пенсионери от Средец !
22
1
 
16
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, бе истината е, че на всички им писна от кражби, нагло поведение и т.н. Ще има убити, разбира се! Охранителите на инкасото са си в правото. Няма добро момче, дето ще тръгне да обира инкасо. Дори Робин Худ е крал от богатите и е раздавал на бедните, а не е обирал пенсиите на хората.
21
5
 
8
 
! Отговори
123456 преди 8 години
Гладния човек гледа само да краде и лъже.В България бедни и гладни в изобилие.2 млн. души разбраха че в тази територия няма бъдеще и емигрираха.Прокълната е тази земя.
20
1
 
20
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Тепръва ще се правят експертизи и ще се разбере кога е прострелян, къде и от кого. Не вярвайте на медии и свидетели! Видяхме какво стана със случая във Враца! А иначе на мен ми омръзна всички такива герои да "са добри момчета" и да ние тъжно за тях...Някои работим от 16 годишни, за да можем да живеем и да учим, други имат по 2 месеца трудов стаж в охранителна фирма и се занимават с фитнес...Ако това ви е критерият за добри момчета, разбирам защо сме в това положение...
19
3
 
11
 
! Отговори
Златно правило преди 8 години
В чужбина винаги избягвам българи/ки и нямам никакви проблеми!!
18
13
 
2
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, бе всъщност охранителя направо е пречукал единия от нападателите. Но пък погледнато реално, това му влиза в задълженията. Само, дето наистина е прекалил.
17
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В момента, в който е тръгнал да бяга без да заплашва живота на никой не разбирам, защо e трябвало да бъде убит. Стрелба в крак, опит да го догони-разбирам. Да стреляш някой дето бяга в гръб е убийство, а не самозащита! A такива като тези младежи ще има много, защото няма съд и спреведливост и защото хората са толкова обеднени, че няма на къде повече. В същото време виждат, как някакви прости мутри карат аудита и не спазват закона. Държавата е виновна, щото няма дървава.
16
1
 
20
 
! Отговори
Дон Корлеоне преди 8 години
Ам чи те лошите момчета не се раждат лоши а от добри такива стават, даже и Хитлер някога е бил добро невинно момченце преди да изтреби милиони хора по света!
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
туй то - работлив народ сме били, да - ама не , напълни се с хайлази - навсякъде глутници дебеловрати мутри , които никой не може да накара да работят - само едно знаят - охранители, тия не успяха , а колко други вършат "по съвместителство" кражби , грабежи и не ги хващат - не им се знае броя , те са си ъндърграунд отвсякъде - начело със собствениците на фирмите - от едно време - нал си ги знаете старите охр. фирми - сик, вис , аполо... нищо ново... това са им силоваците....
14
3
 
4
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Значи, по телевизията казаха следното: Двамата нападатели използвали спрей, напръскали охранителите и се опитали да избягат с камиона с инкасото. След което охранителите почнали да стрелят, а нападателите се опитали да избягат. Единия, починалия е пробягал само 200 метра и е паднал и умрял там. Вероятно са го простреляли в камиона.
13
1
 
27
 
! Отговори
Стефан преди 8 години
Значи ходенето на фитнес е критерии , охарактеризиращ един човек като добър. .... Брях... да му се не види - що мутри, бабаити и разбойници ходят на фитнес - значи ги причисляваме към стойностните хора....останалите дето не ходят на фитнес - *** ли са?????
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАКТО БЯХ ПИСАЛ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 12 ГОДИНИ ПОРАДИ ХУБАВИЯТ ЖИВОТ КОЙТО ВИ ОСИГУРЯВАТ МУТРИТЕ И ПОРАДИ БЛАГОДЕНСТВИЕТО ВИ И ТЕЗИ КОИТО НИКОГА НЕ СА СИ И ПОМИСЛЯЛИ ДА КРАДАТ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА КРАДЪТ. КОГАТО ГО ПИСАХ ТОВА ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ НЯКОИ ОТ ЧУКАЩИТЕ СИ КЛАВИАТЮРИТЕ НЕ БЯХА СЪГЛАСНИ. ЗАЩОТО СИ МИСЛЕХА ЧЕ КАФЯВИЯТ ОТ ДРАГАЛЕВЦИ КОЙТО ГИ КАРА ДА СКАЧАТ ИМ УНИЩОЖИ ЗАВОДИТЕ ФАБРИКИТЕ И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО А СЛЕД КАТО ГИ УНИЩОЖИ ЩЕ ИМ ПОСТРОИ НОВИ ПО ХУБАВИ! ДА ПОСТРОИ ИМ УНИЩОЖЕНА ИКОНОМИКА!