Шофьор уби жена и рани друга на зебра, избяга

Тежкият инцидент е станал рано тази сутрин в Стара Загора
11 фев 2016 10:37, Красимир Ангелов
17
Шофьор уби жена и рани друга на зебра, избяга
Снимка: Булфото, архив

60-годишна жена загина на място рано тази сутрин в Стара Загора, след като автомобил я блъсна на пешеходна пътека на булевард "Славянски".

Инцидентът е станал тази сутрин малко преди 7 часа, информират от полицията.

Заедно със загиналата жена е имало и друга, която също е блъсната. Тя е на 65-години и е пострадала тежко, откарана е в старозагорската болница, съобщава "Дарик".

Водачът на колата е избягал от мястото на произшествието.

По първоначални данни на очевидци става въпрос за таксиметров автомобил. От полицията обаче на този етап не потвърждават тази информация.

Все още се прави оглед на мястото на пътния инцидент и се установяват причините за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
вг преди 8 години
Много често деца или майки с деца не смеят да стъпят на пешеходната пътека.Винаги им спирам и ги приканвам да минат, но има и хора които умишлено пресичат ,като охлюви.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАз за това си нося личното оръжие и много точно стрелям по движещи се мишени останало ми е от още като тренирах спортна стрелба. Лошото е че ,обичам да стрелям между очите на джигитите.
13
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИКОГА НЕ ПРЕСИЧАЙТЕ ПЪТНОТО ПЛАТНО КАТО КОНЕ С КАПАЦИ! ПРЕДИ ДА СТЪПИТЕ НА ПЛАТНОТО ПОГЛЕДНЕТЕ НА ЛЯВО АКО НЕ ИДВА АВТОМОБИЛ ПРЕМИНЕТЕ. КАТО СТИГНЕТЕ СРЕДАТА НА ПЛАТНОТО ПОГЛЕДНЕТЕ НА ДЯСНО АКО НЯМА АВТОМОБИЛ ПРЕМИНЕТЕ НА ОТСРЕЩНИЯТ ТРОТОАРА. МНОГО ЛОШО НАПРАВИХА НОВИТЕ СЕЛСКИ УПРАВНИЦИ КАТО ДАДОХА ЧУВСТВОТО НА ПЕШЕХОДЦИТЕ ЧЕ КАТО СТЪПЯТ НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА СА С ПРЕДИМСТВО ПРЕД ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ! ДА! ОБАЧЕ НЕ! НЕ ЖИВУРКАТЕ В ГЕРМАНИЯ А В МУТРОЛАНДИЯ!
12
0
 
6
 
! Отговори
Факт преди 8 години
В София по правило спират, но често има изключения, а и масово не се знае какво е пешеходна пътека и че няма разлика по отношение на предимството на пешеходеца на различните видове пешеходни пътеки, примерно между зебра и неочертаната и необозначена пешеходна пътека като продължение на тротоара на кръстовищата.
11
0
 
7
 
! Отговори
от 11 преди 8 години
Но хубаво е че с времето българина наистина почна да се съобразява повече с пешеходните пътеки, но не достатъчно.
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам ,наблюдавам пешеходни пътеки всяка трета кола не спира на тях , вероятно имат книжки не вярвам всяка трета кола да кара без книжка.А веднъж наблюдавах един малък ученик как пресича на пешеходна пътека минаха около двадесет коли и тогава детето успя да мине. Шофирането на българина е уникално.
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно наглия бакшиш го е мързяло да слезе от колата и да се саморазправи с жената, затова че му се е "мотала" на пешеходната пътека (по таксиджийски) и е реши направо да мачка :(
8
0
 
19
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
никъде не може да се скрие - до 24 часа *** ще бъде закопчан - че и професията му знаят
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако те мързи да работиш то поне трябва да можеш да мислиш. Ако те мързи и да мислиш и да работиш трябва поне да можеш да "баламосваш" хората с приказки и ставаш за политик. Ако и това не ти се отдава ставаш за таксиджия , но ако и това ти идва много, айде в МВР-то (ама там без връзки не се влиза :)
6
5
 
23
 
! Отговори
Ванката преди 8 години
До Анонимен 3То и един друг си носеше бокс и подскачаше на пешеходци , докато не си намери майсторите.
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той от престъплението и наказанието може и да избяга, но от съвестта си и Всевишния не може да избяга!
4
4
 
15
 
! Отговори
Който преди 8 години
в този живот не става абсолютно за нищо друго,тръгва да кара такси!
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Причините за инцидента?! Тия миционери нямат равни в клишетата. Дали пък двете баби не са се движили с 50-60 км.ч. и са се фраснали в невинния бакшиш?
2
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами като се е мотала на пешеходната пътека... Аз си нося бокс за такива които ми се мотат пред колата.
1
1
 
32
 
! Отговори
dominici преди 8 години
Защо бягат? Освен ако не си мутра с връзки - ще те хванат. А пък предвид нашето правосъдие, ще се окаже, че едната жена е изпреварвала другата неправилно (извън пешеходната пътека при това) и заради това е станал инцидента - не защото има вина таксито. Дават му 1 година условно, събират му се общо 10 с предишните присъди, той си го мести от десния в левия, защото преди това е направил същото и пак ще е зад волана и ще бакшишва!