Задържаха поляк на протест срещу Луковмарш

Младежът е бил с маска и с това е нарушил закона
13 фев 2016 13:54,
51
Задържаха поляк на протест срещу Луковмарш
Снимка: архив Булфото

Полски младеж с маска бе задържан от полицията по време на протест срещу Луковмарш в София.

Това съобщи Красимир Димитров от дирекция "Сигурност" в Столичната община пред ”Нова телевизия”.

Момчето е нарушило закона с това, че е покрило лицето си. Полицията предупреди организаторите на демонстрацията да свалят всичко, което покрива лицето.

Луковмарш е насрочен за довечера. Възпоменателното факелно шествие ще се проведе за 13 път в памет на националиста генерал Христо Луков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Караколю, въпросът не е терминологичен, а и да беше, не е за твоята бедна главица! Много преди 9.IХ лозунгът на българската съпротива е бил "См.ърт на фашизма!". Значи фашизъм е имало само в Италия, а другаде е бил салазаризъм, франкизъм, куислингизъм, хортизъм, антонескизъм, усташизъм, тисизъм и т.н.! Защо на съветските танкове и на ракетите на катюшите са писали "См.ерть фашизму!". Ами просто не са те питали теб, експерта! Айс!
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-любезно каня българските фаши.зоиди и фа.шизоидчета да направят марш като Луков марш в ФРГ или Р.Австрия! Тяхните супертолерастки полиции не бият безчинстващи мигранти, но на вас ще ви съдерат за.дни.ка! Твърде много кръв са проляли през войната и сега берат твърде много срам за нещо, което са извършили техни сънародници! Затова не само бой ще ядете, а и в панделата ще ви вкарат!
36
1
 
2
 
! Отговори
България над всичко преди 8 години
исторически погледнато всеки нормален българин съжалява че България губи 2св.война.възкръсва идеала на санстефанска България.без капка пролята кръв ни са върнати вардарска и егейска Македония,западните покрайнини отнети ни с позорния ньойски договор също са в пределите на Царство България ръководено то последния обичан български политик цар Борис трети. Луков се стремял България да напусне войната по възможно най-добрия за нея начин,но от една комунискта получава куршум в гърба.
35
3
 
2
 
! Отговори
Arm. преди 8 години
какъв х....у прави поляак в българиа какво правит всякакви аборигени,некъкви партия измислини има само едно партия един генерал една нациа товае България,и Българи а не нацисти неонацисти геи пидари всяакакви презервативи.
34
7
 
6
 
! Отговори
циника преди 8 години
И стига с тая глу.пост, че в България нямало фашизъм! Това че символът на страната не е бил пречупен кръст не означава, че е нямало фашизъм.Напротив, пропагандата от сутрин до вечер в полза на Третия райх е била повсеместна в българската държава за разлика от гърци и югославяни, които в същия момент са водили истинска война срещу Нац. Германия.България е сред победените държави от обявения от целия цивилизован свят за фашизоиден Тристранен пакт. Точка!
33
6
 
2
 
! Отговори
циника преди 8 години
Караколю, про.сто момче си. Едно е да отбраняваш територия, когато воюваш с ядното съзнание да спечелиш и за победата са нужни дори и най-стряскщи решения, съвсем друго е съветски, британски иамерикански войски да се намират вече в самия Берлин и ти да пращаш някакви 12 годишни деца...в името на какво ги пращаш, бе? Защо ги пращаш след като е очиведно, че войната вече е загубена? Ами за да има по-голяма касапница - ей това сте фашистките ур.оди:)))
32
1
 
10
 
! Отговори
Караколю преди 8 години
До Анонимен--35;Когато германските воски влизат в Б--я ,посрещат ги комунистите. Тогава идеолога на БКП Т. Павлов пише ; Националсоциалистическата и комунистическите партии са БРАТСКИ партии.Послучай 50 г на Хитлер Сталин му изпраща телеграма в която го уверява че ще строят заедно СОЦИАЛИЗЪМ. Хитлер е Социалист. Първата му партия се казва; Германска Работническа Партия. Мусолини е Фашист.
31
1
 
11
 
! Отговори
Караколю преди 8 години
До Анонимен--35;Никога в Б--я не е имало фашизъм. Когато 1923 г избухва септемврийския метеж, наречен антифашистки,в българския парламент комунистите и др. леви партии имат 47 депутата.Алкохолика Г. Димитров също е депутат.
30
1
 
7
 
! Отговори
Караколю преди 8 години
До циника--24;Леле колко си ***.Преди ВСВ Сталин избива 153 000 ,предимно мъже. Историците твърдят че е избил 15 дивизии. За да отбранява КИЕВ сталин издава заповед 223 ;Да се мобилизират деца от 13 до17год. За да спре отстъплението на руската Армия издава заповед 227 ;Поставят се картечници отзад и НКВД убива всеки който се надигне да отстъпи. Двете заповеди са наречени ПОЗОРНИ. Чети К. Симонов и Ал. Яковлев -Конструктор на самолетите ЯК. Много си НЕГРАМОТЕН
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Времената се смениха. Сега пък в Русия е модерно да си рашист и педораш.
28
3
 
16
 
! Отговори
Kiko преди 8 години
Айде, моля, да си имаме уважението и да не изкривяваме историята според интереса. В България никога не е имало фашизъм, няма и да има. Това е изкуствено създадена идеология, както и комунизма, в ущърб на човечеството. Луков, както и много други като него, не са такива или онакива. Те просто обичат родината си и се борят срещу враговете й. Всичко друго е демагогия и пропаганда.
27
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който подкрепя фашизма е ***. Тук не става въпрос за национални ценности и герои, а за откровен фашизъм като се почита един от идеолозите му в България. Хубаво е да се прави разликата
26
3
 
15
 
! Отговори
Baba Tonka преди 8 години
Защо искат да изкоренят всичко национално в нас?!? Вече не сме ли станали достатъчно ***, угодни и послушни, че продължават да ни мачкат?? Докога ще малтретират и задушават националния ни дух, който вече се свежда до искрица? Та нашият народ винаги е оцелявал благодарение на него. Ето че отговора сам се показа..На кого и защо сме толкова неудобни??? Затриха ни дори и родовата памет. Но ние сме корави. Нека това да се знае!!!
25
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Времената се смениха. Сега в България е модерно да си фашист и еврогей.
24
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шумкарето се оказа, че са диверсионно терористични форми рования от хора с небългарски произ ход.
23
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
полски гей , дошъл по покана на антиБългарският Хелзенски Комитет
22
13
 
8
 
! Отговори
пешо преди 8 години
за да подкрепяш фашизъм, комунизъм или диктатура, значи си долна ***. нормалните хора искат да бъдат оставени на мира и да си гледат живота, а не на кого да си изкарат агресията и какво да му забранят.
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Циника, а на теб брат ти ти е баща, по традиция.
20
16
 
3
 
! Отговори
циника преди 8 години
Моите приятели са комунистите! Слава на СССР. Е, по време на ВСВ САЩ беше съюзник на справедливата антифашистка кауза и затова има своето място в разгрома на най-голямата чума в световната история! Затова всички средства, които и САЩ са използвали за смазването на фашизма и нацизма са били дълбоко необходими и справедливи, включително и бомбардировките на фашисткия сателит България. Това за играчките е някаква измислица...
19
13
 
6
 
! Отговори
циника преди 8 години
хихиихих, ау,хаПхахаха:)))))))))))))каква прозорливост във връзка с произхода на великата Виолета Якова, увековечена и в българското кино! Виолета Якова не е камикадзе, а БОЕЦ!!! ВОЙНИК!!Направила е луда цялата фашистка полиция в София! Камикадзетата са фашистко изобретение - питай верните съюзници на Хитлер японците. Както и онези 12-13 годишни деца дето нацистите са ги хвърляли за да отбраянват Берлин.Сега верните последователи на фашизма и нацизма пирдължават традицията чрез ислямизма