Детски треньор по волейбол – сводник на проститутки

Антимафиотите арестуваха четирима от престъпна група
31 мар 2016 13:22,
10
Детски треньор по волейбол – сводник на проститутки
Снимка: архив, Bulphoto

Четирима мъже са обвинени за участие в организирана престъпна група за печалби от сексуална експлоатация на жени. Те са задържани при спецакция на 26 март, съобщиха от спецпрокуратурата.

Антимафиоти атакували няколко адреса в Пловдив, Пазарджик и Смолян и заключили с белезници Рангел Карачанов, Владимир Гърков, Христо Георгиев и Антон Пирозов. Първите двама са обвинени като ръководители на групата, а останалите - като участници.

Според събраните до момента доказателства групата била създадена от Гърков и Карачанов през есента на 2014 г., докато двамата работели като таксиметрови шофьори. Те набирали момичета, определяли тарифите им за сексуслуги, делели с тях наполовина заработеното и им осигурявали клиенти.

Гърков, Георгиев и Пирозов транспортирали жените по адреси или ползвали услугите на други таксиметрови шофьори, установили разследващите.

Седем проститутки, "работили" за престъпната група, са разпитани като свидетели. Те са дали показания и пред съдия в специализирания съд в София, съобщи "24 часа".

Карачанов е обвинен и за държане на амфетамин. Той е осъждан за изнасилване през 2001 г. на 3 години и 6 месеца затвор. До задържането си на 26 март 2016 г. пък Антон Пирозов бил треньор по волейбол на деца.

Съдът е уважил искането на спецпрокуратурата за постоянен арест на четиримата уличени мъже. Другата седмица те имат право да обжалват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
СЕМЕЙСТВОТО преди 8 години
Освен тези 4римата има още 25 дето се събират нощно време .Всичките *** са семейни с мъже !Колко ли *** са тези мъже като видят две приятелки в 12 тръгват да се ши*атВажното е че се прибират с някви пари и наеб*ни добре !
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно така Боре, мачкаййй... Народеца е стеб...
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Масово сводниците са в детските центрове и училищата. Откъде се набавят новите кадри?Ето и модерната схема: Уж приятелка я води на кафе, там им сипват хипнотичен наркотик /рохипнол, кетамин и др./ после я унижават сексуално, тя не помни... И я бутат по техния си път. Тя си мисли, че е готина, а те я дрогират и печелят от невежеството...
5
5
 
5
 
! Отговори
Още преди 8 години
Ленин е писал,че всяка услуга трябва да се заплаща!
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СМЪРТНА ПРИСЪДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
1
 
6
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Може и да стои ама ще е малко странно ...
2
7
 
15
 
! Отговори
До ? преди 8 години
Не е работа като всяка друга!Ти на твоята стоиш ли с вдигнати крака, на колене или на 4 крака???
1
6
 
21
 
! Отговори
? преди 8 години
И защо "работили" е в кавички?То си е работа като всяка друга.