Ало измамник към баба: Дай пари да хванем апаша!

Костинбродката хвърлила плик с 6000 лв. и 500 гр злато
Обновена: 15 апр 2016 14:15 | 15 апр 2016 14:14, Анисия Иванова
18
Ало измамник към баба: Дай пари да хванем апаша!
Снимка: Dnes.bg

61-годишна жена от Костинброд стана поредната жертва на ало измамниците и им даде 6000 лв. и 500 гр злато, съобщиха от МВР.

Вчера около 13:00 часа в районното управление се получило оплакване от местна жителка за извършената спрямо нея измама. Тя обяснила, че около 10:00 часа на домашния си телефон получила обаждане от непознат мъж.

Той я излъгал, че е полицейски служител и я помолил за съдействие във връзка със задържането на престъпна група. За целта тя трябвало "само" да предаде всичките си налични спестявания и златни накити.

Следвайки дадените й инструкции, потърпевшата хвърлила от втория етаж на къщата си сумата от 6000 лева и около 500 грама златни накити, увити в найлонов плик.

По случая е образувана преписка. Уведомена е районната прокуратура в Костинброд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е трудно човек да успее да се опази от измамниците. На практика всеки може да бъде излъган, колкото и да се мисли за умен и тарикат.
12
0
 
2
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Истината е, че жертва на измамниците са хора от всякаква възраст - млади и стари, както и на средна възраст, като тази жена. Разликата по отношение на възрастта е, че само най-възрастните се оплакват в МВР и се разучва, докато по-младите, както и тези на възраст до около 65-67 години, рядко го правят и на хората им се внушава, че само най-възрастните са лъгани, а това не е така.
11
1
 
2
 
! Отговори
Имала, дала преди 8 години
ВСЕКИ СИ ПЛАЩА ЗА ГЛУПОСТТА
10
0
 
3
 
! Отговори
Факт преди 8 години
61 годишна - ще ме извинявате, ама това не е баба, а жена, която току-що се е пенсионирала. Сега жените се пенсионират на 60 години 10 месеца. Повечето продължават да работят, ако не ги изгонят.
9
0
 
2
 
! Отговори
ss преди 8 години
26 бона....баси
8
0
 
9
 
! Отговори
летящата вещица преди 8 години
Да ходи сега при баба Станка (бабата нна Азис) да й бае от глупост:)
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимни преди 8 години
Всички тези баби много активно съдействат на , полицейските служители '. Хвърлят пари през балкона, злато, оставят в кофите за смет пари, това е просто лудост, не мога да повярвам, че това се случва с бедните пенсионери, които си броят парите за хляб. Толкова ли са изпростяли или много филми са гледали. Нямат ли деца, внуци да се обадят първо.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От *** на Орешарски толкова акъл! Но става ясно, че мафиотът Пламен Орешарски наистина е раздал богатството на България на определени групи с цел да ги обогати за сметка на работвщите българи.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мноогоо щедри пенсионери имаме, защо реват че им били малки пенсиите???
4
3
 
13
 
! Отговори
Без думи преди 8 години
Вероятно някои ще ме освиркат но до това доведе управлението но държават от 1944 до днес. Който ме е разбрал ... разбрал ... който не е пак ще спомена 1944 !!!
3
0
 
7
 
! Отговори
МУХАХАМУХАХАХА преди 8 години
Откато смениха МАРКЕТИНГОВАТА СТРАТЕГИЯ за доктора с ПОЛИЦИЯТА останаха под пари мошениците в БГ!!
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам чувството че нарочно се раздува това, с цел да се всява страх и чувство на безнаказаност.- "Дайте да пишеме за всяка Баба дето са я обрали, че да дадем акъл на апашите, видиш ли къв кяр ша изкарат ако и те почнат така да званят."Интересуа ме:- Има ли един хванат? И ако да, пишете какво е станало с него?Щото май имаше и хванати.
1
0
 
6
 
! Отговори
Ники преди 8 години
500 гр. Злато се търгуват на 'bar' по 20-21 хиляди долара!