Киро и Кольо играли на вързано преди разстрела

Стрелецът не се крил, стоял на място, за да го арестуват
19 апр 2016 08:14,
8
Киро и Кольо играли на вързано преди разстрела
Снимка: Reuters

Собственикът на хотелски комплекс "Принц Кирил" в Стария Несебър е застрелял главния си готвач. Двамата често играели карти на "вързано". Не е изключено скандалът да е бил и за облог.

Инцидентът станал след запой призори в понеделник. Киро Т., известен в Несебър като Киро Принца играл карти с главния си готвач Кольо, който му бил отдавнашен приятел, а и въртял бизнеса му в ресторанта. Двамата се скарали жестоко по време на играта.

Още по темата

Киро отишъл до колата си, взел законно притежавания си пистолет. В това време готвачът също влязъл в колата, за да довършат скандала. Тогава работодателят стрелял в тялото на авера си.

Компанията отвън се паникьосала. Картоиграчите извадили ранения и го сложили на маса в заведението, опитвайки се да му помогнат, но той издъхнал.

"Готвач му е от 10 години. Тези, които снощи са играли карти са неразделни. Заедно са ден и нощ, но пият много", разказаха местни жители пред „Труд“.

Извършителят не се е крил, стоял на мястото, докато дойдат полицаите да го арестуват. Вчера кръвта на убития още бе около масата, където са играли карти и се опитвали да го спасяват.

Става дума за пиянска история, казаха от полицията. Шефът на ОД на МВР в Бургас Калоян Калоянов заяви, че тепърва ще се установява колко са пили и как точно е станало убийството.

Местни несебърци разказаха че жертвата - Никола, на 63 години, бил известен в града като Кольо Дългия. Той бил майстор на вкусните гозби. И друг път заедно с Киро Принца се карали. Работодателят бил известен с буйния си нрав.

Задържани за срок от 24 часа са две лица, от които са иззети обтривки за установяването на барутни частици, казаха от прокуратурата.

Убийството е извършено с боен пистолет 9х19 калибър, законно притежаван от рестораньора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
pisatelq преди 8 години
shtom e lichen priqtel na vs politici znachi nqma problem shte otvori sezona .....
6
0
 
4
 
! Отговори
Salaj Ad Din преди 8 години
Do UzasKiro ne e seliak,ot stolicata e koreniak,no si e lud,prekorite sa mu-Kiro Ludia ili Dalgia ili Pozarnata ili Gotvacha lichen priatel na vsichki politici i biznesmeni ot 40 godini nasam,znaeh che e lud no ne chak tolkova.
5
1
 
13
 
! Отговори
Ужас преди 8 години
Само като прочетох първото изречение и ми стана ясно всичко. Кой нормален ще си кръсти хотелът на негово име с култовото "Принц Кирил". Тоя само заради името на хотела му трябва да го вкарат в лудницата. Бесен,див ***. Марш в пандиза.
4
4
 
9
 
! Отговори
стрелеца преди 8 години
аз имам такъв пищак.много силно гърми.купувам по 0.30 стотинки халосни патрон,има и газови по 2 лева
3
2
 
29
 
! Отговори
Бе преди 8 години
толкова ли нямахте от къде да свалите снимка на боен пистолет,та сте сложили турски газов с пълнител само с три патрона?
2
1
 
29
 
! Отговори
бай Х преди 8 години
жалко за починалия и на стари години да станеш за резил
1
3
 
41
 
! Отговори
sofeto преди 8 години
Въртя някакъв селски туризъм през сезона а като отмине откачат от акохол и бездействие.