Спипаха общо 370 литра контрабанден алкохол

Акцизните стоки без бандерол са открити при операция в Ботевград
22 апр 2016 14:30,
0
Спипаха общо 370 литра контрабанден алкохол
Снимка: Архив Булфото

Служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" са провели операция срещу съхранението и разпространението на акцизни стоки без бандерол на територията на Ботевград, съобщиха от МВР.

Извършена е проверка на склад за продажба на дребно на вино, находящ се на ул. "Пенчо Славейков". В офиса на търговския обект са намерени 7 пластмасови бутилки, пълни с общо 39 литра алкохол без поставен акцизен бандерол.

Полицейските служители предприели допълнителна проверка и в гараж, ползван като складово помещение на търговския обект, където установили още 210 литра алкохол без бандерол, разпределени в два пластмасови бидона и 22 пластмасови бутилки.

Извършен е оглед на местопроизшествието, след което намереното количество контрабанден алкохол - общо 370 литра, е иззето по надлежния ред.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление.

Вчера операция по линия "акцизни стоки" е проведена и от служители на РУ- Самоков. При извършена от тях проверка на нерегламентиран търговски обект в с. Ковачевци са намерени и иззети 228 къса цигари без акцизен бандерол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари