Мъж загина при тежка катастрофа край Априлци

Ударили са се колесен трактор и лек автомобил
28 апр 2016 14:25, Анисия Иванова
3
Мъж загина при тежка катастрофа край Априлци
Архив: Булфото

Един човек е загинал при тежката катастрофа на пътя Пазарджик-Панагюрище в района на село Априлци, съобщиха от МВР.

Сигнал за катастрофата е подаден на телефон 112 около 12:40 часа. Ударили са се колесен трактор и лек автомобил "Опел" със старозагорска регистрация.

Говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов обясни пред "Фокус", че засега не е известно дали починалият е жител на Пазарджишка или на друга област. Все още не е ясна и възрастта на загиналия.

В момента на мястото на катастрофата се извършва оглед. Има екипи на полицията, пожарната и на "Спешна помощ". Установява се причината за инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Iskam da znam drugo kakvo stana
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Познавам и шофьора и местността. Всичко тепърва се изяснява, защото към момента Опелът се е ударил челно в трактора вземайки завоя. Шофьорът е човек със сериозни рефлекси и добра подготовка, бивш служител на пожарната, който много добре знае как да преценява риска. В момента се изяснява ситуацията, но е много възможна техническа неизправност по автомобила...
2
2
 
3
 
! Отговори
Бл.Благов преди 7 години
Номер 1 пишеш не подготвен! Този път е един от малкото хубаво направени пътища в БГ и се поддържа добре. Лошото че това предполага високи скорости , а съшевременно се движат и селскостопански машини и това е причината предполагам - висока скорост и неспособен шофьор на трактор , който си мисли че е на полето!
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПО ТОЗИ БАЛКАНСКИ ПЪТ АКО НЕЗНАЕШ КАК ДА КАРАШ СИ ЖИВ МЪРТВЕЦ. МНОГО ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ШОФЕРИ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ПЪТЯ И ЗАПЛАХИТЕ КОИТО КРИЕ. ТОВА Е МЕЖДУ СЕЛСКИ ПЪТ ПО КОЙТО СЕ ДВИЖАТ СЕЛСКОСТОПАНСКИ МАШИНИ И АКО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С ТЯХ СВЪРШВАШ В ТЯХ ИЛИ ПОД ТЯХ. БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЧОВЕКА.