След новите бухалки: Разследват опит за убийство

Най-тежко раненият младеж вече не е с опасност за живота
3 май 2016 17:07,
46
След новите бухалки: Разследват опит за убийство
Снимка: архив Булфото

Досъдебно производство за опит за убийство на пътя е образувано след сбиването в Раднево, възникнало при спор за предимство, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора, цитирани от БНР.

Още по темата

Както Dnes.bg писа кървавата саморазправа се разигра вчера по обяд в центъра на града. Шофьори се сбили заради отнето предимство. От едната кола изскочили роми и нападнали с юмруци, ножове и бухалки пътниците в другата кола.

Младите мъже са настанени в болница. Единият е с прободна рана в областта на белия дроб, вторият е с пукнат череп, а третият - със счупена челюст и с комоцио.

Днес от полицията съобщиха, че ранените вече са в стабилно състояние. Младият мъж с прободната рана, който бе с опасност за живота, е претърпял операция.

МВР уточни, че първоначалното сбиване е между двама млади мъже на 19 и 28 години. 19-годишният заедно с още трима мъже са нанесли множество удари с бухалки на другия участник в побоя, като са му причинили наранявания по главата и тялото и линейна фрактура на черепа.

Друг мъж на 27 години са проболи с нож в горната лява част на гърба. Според директора на Областната дирекция на МВР в Стара Загора, всички участници в сбиването са се познавали. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МангустовБе ти така си мислиш,според журналята и Джомолунгма може да е наблизо ....
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова си купих мачете. И въобще не ме е*е. Директно ги посичам. Само ония мършавия от бхк да не реве
21
0
 
1
 
! Отговори
аБХК преди 7 години
ш-ш-ш-ш-т!!!
20
8
 
0
 
! Отговори
али реза преди 7 години
Заслужили са си го.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви шведи бе хора това са равни на нас.....момчето където наби шведа.....голяма история....а тези убавци....
18
0
 
7
 
! Отговори
Боримечката преди 7 години
Боят настана, тупкат сърца ни Ето ги близо шведи съседи
17
0
 
25
 
! Отговори
Край преди 7 години
Всички медии мълчат за това че роми пребиха българи. Изкарва се че и пребитите са роми. АНТИБЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У нас всеки нарушаващ закона знае ,че най-много полицията да го прибере , А "съда" до го осъди задържане под стража от 24 до 72 часа , беззаконието царува с пълна сила "съда" от десетилетия не може да осъди никой.
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега тия от БХК ще заведат ли дело срещу братята им роми или меките китки са им по-важни. Въобще ще излезе ли някой от държавата да каже къде отиват парите като осъдят държавата - в БХК или този, който уж защитават взима някой друга троха, а останалите пак при тях!
14
1
 
8
 
! Отговори
Мангустов преди 7 години
Снимката не е от Раднево. Планини там няма
13
0
 
8
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Не ги ли пуснаха вече?
12
0
 
19
 
! Отговори
Аси преди 7 години
С цензура или не- фактите са ясни. И колкото и да триете написаното от хората , няма как да го изтриете от умовете ни. Виждаме безнаказана наглост и престъпност, защитавана по всевъзможни начини. И излъсканите евродоклади и продажните ни политици най-много да ни докарат до гражданска война. Защото е ясно, че никой не иска реално да защити нито родителите ни, нито децата ни, нито нас от малограмотните агресивни орди.
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОЩЕ ПО ИНТЕРЕСНО Е, ЧЕ В ТОЗИ САЙТ КОМНТАРИТЕ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ НЕ СЕ ФИЛТРИРАТ АВТОМАТИЧНО, А НЯКОЙ СЕДИ ДЕЖУРЕН И ЧЕТЕ....И ТРИЕ КОГАТО НЯКОЙ ЕТНОС Е ОБИДЕН ДАЖЕ И СЪС СЪКРАЩЕНИЯ!!! ИЛИ ЯВНО ТЕЗИ ДОБРИ ХОРИЦА В РЕДАКЦИЯТА ИМАТ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ НА СЪРВЪРА! ЧУДЯ СЕ ГОСПОДА И ДАМИ КОЙ ВИ ФИНАНСИРА И СЕ ОПИТВА ДА НИ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ? Е, ЩЕ УСПЕЕТЕ, ПРИ 1000, 10000, 20000 НО ОСТАВАТ ДОСТАТЪЧНО РАЗУМНИ Л'ДЕ, КОИТО МОГАТ ДА МИСЛЯТ, АНАЛИЗИРАТ И СА СИ ГУБИЛИ ВРЕМЕТО В 10 ГОДИНИ УЧЕНЕ И ЧЕТЕНЕ!!!!
10
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, лошото е че битите и ръгани са БЪЛГАРИ. АМА СЕ МЪЛЧИ.
9
0
 
19
 
! Отговори
До 8 преди 7 години
Няма по цензуриран сайт от Днес. Едва ли някой грамотен го посещава за да се информира. Това което ти дава е информация за това какви са заповедите в момента, особено след като сравниш с други статии и източниците от където са преписали. Това много помага за анализи. Иначе... Оруел можеше много да се вдъхнови от Днес, както и повечето Бг. медии. Също и от троловете, които вече никой не крие че са платени, а се смята и за нормална професия.
8
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМА И ДА МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ УВАЖАЕМИ АДМИНИ, НЕ МОЖЕ ДА ИЗТРИЕТЕ ФАКТИТЕ ОТ РЕАЛНОСТТА!!!!!!!! А ТЕ СА ЖЕСТОКИ!!!!!
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5и си в официалната "медия" на бхк
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A НАЙ ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ ПОД БУРКИТЕ В ПАЗАРДЖИК, КОИТО СА НАЙКРАЙНИЯТ ВАРИАНТ СПОРЕД КОРАНА И ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ЖЕНАТА ПРОЛИЧАВАТ ЧЕРТИТЕ НА Ц-КИТЕ! ТОВА ГО ЗАБЕЛЯЗВАМ ДОРИ АЗ, КОЙТО НЕ ГЛЕДА МНОГО НОВИНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИЕ САМО С НОВИНИ ЗА УБИЙСТВА, ЖЕСТОКИ КАТАСТРОФИ, БОЙ ПО ПЪТИЩАТА, ГРАБЕЖИ НА СТАРИ ХОРА И Т.Н. "КРАСОТИ"! И КАК ТАКА НИКОЙ, АМА НИКОЯ ОТ НАШИТЕ МЕДИИ НЕ НАПРАВИ ЕДИН ЛИЦЕВ АНАЛИЗ? ТРЯБВА ДА СТАНЕ НЯКОЙ АТЕНТАТ КАТО В ПАРИЖ ИЛИ БРЮКСЕЛ, ЧЕ ДА ИМ СВЕТНЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ!!!
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да живее бхк
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВЕРОЯТНО ЕДИН ДЕН В ТОЗИ САЙТ ЩЕ ФИЛТРИРАТ АВТОМАТИЧНО СЪЧЕТАНИЯ КАТО ОСМАНСКО РОБСТВО! ТАКА КАКТО В ТУРЦИЯ УПОРИТО ДЕСИТЕЛИТИЯ ОТКАЗЗВАТ ДА ПРИЗНАЯТ АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИ! ИЛИ ТРАКИЙСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ! А НИЕ ПОРАВИМ МЕТАНИ НА СЪСЕДИТЕ И САКЪН - ДА НЕ СЕ ЯДОСАТ НЕЩО ЧЕ ДА НИ ПРАТЯТ НЯКОЯ НОТА!!! ВЪВ ВСЯКА ГОЛЯМА Ц-А МАХАЛА ВЕЧЕ ИМА ДЖАМИЯ! СЛИВЕН, ПАЗАРДЖИК...! ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ Ц-Е СА СЕ СВЕТНАЛИ ЗА КОРАНА? ТЕ ЕДВА ЧЕТАТ И ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ, ЗАЩОТО НЯМА И ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ! ДРУГО Е КАТО ИМ СЕ ПЛАТИ!!