Пребитият проф. Станчев поръчан от колеги!?

Объркал им схемите с купуване и продаване на изкуствени стави
28
Пребитият проф. Станчев поръчан от колеги!?
Снимка: Facebook

Шефът на клиниката по ортопедия в болница "Света Анна" проф. Стефан Станчев е бил поръчан от свои колеги.

Причината е, че им е объркал схемите с купуване и продаване на изкуствени стави. Това е основната версия, по която работи полицията, съобщиха източници от МВР пред "Телеграф".

Още по темата

Припомняме ви, че проф. Станчев беше пребит почти до смърт в началото на април от двама маскирани и въоръжени с метални палки пред блока му в столичния кв. "Белите брези". Вследствие на жестокото нападение лекарят загуби едното си око.

"Мотивът за побоя над проф. Станчев е финансов. Подозираме, че се е намесил в схема с купуване на консумативи при операции, които са изключително скъпи, и така е нарушил паричните потоци към други хора", коментират криминалисти от сектор "Убийства", които водят разследването.

В момента се проверяват всички доставки на стави и други консумативи, които са изключително скъпи и се заплащат най-често от пациентите.

Самият професор пък категорично отказвал да говори пред разследващите каква би могла да е причината за зверския побой с аргумента, че няма представа. Единственото, което споделил е: "Дойдоха и ме биха", след което описвал начина, по който са го малтретирали.

"Докато обаче не разплетем случая, не се отхвърлят и други възможности. Странното е,че нито професорът, нито съпругата му ни съдействат", допълниха полицаите.

Това е втори побой над проф. Станчев. Първият бил миналата година, но бил по-лек и не бил подаден сигнал в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Немо преди 7 години
Пациента плаща 4500 лева за изкуствена става от които фирмата доставчик връща 2000 лева на проф. Станчев! Така пациента не вижда че плаща на професора и тръби как той не му взел една стотинка! Да ама не! Чичко Станчев си слага по 20 бона на месец в джобчето.
24
0
 
0
 
! Отговори
М СЕВСТРА преди 7 години
До МорскиТИ БЕЗКОРИСТНО ЛИ ПЛУВАШ В МОРЕТО, ИЛИ ТИ ПЛАЩАТ? Я ГО ВИЖ ТИ ДОКАТО СТИГНЕШ ДА СИ ДЪРЖИШ ОНАЯ РАБОТА МИНАВАТ 10 ГОДИНИ УЧЕНЕ ОТВОРКО! ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМАТЕ УВАЖЕНИЕ НИТО КЪМ ЛЕКАРИ НИТО КЪМ М СЕСТРИ ЗАТОВА И ПОЛУЧАВАТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ!И КОЯ Е ДЪРЖАВАТА ДЕТО ЕДИН ЛЕКАР ВЗИМА ТАКАВА ЗАПЛАТА! Я ВИЖ ТИ КОЛКО СИ БИЛ ВЕЩ ПО ВЪПРОСА!
23
0
 
1
 
! Отговори
Скрийм преди 7 години
Повечето говорите пълни Глупости и си нямате хал хабер специално от Медицина! Цялата Държава е деградирала вмомента, а Медицината е част от нея, какво очаквате, естествено е в малка или по голяма степен Деградацията да обхване и нея..Въпреки всичко се работи добре и има добри Специалисти, но Хората очакват вмомента в който стъпят в Болница и да се оправят като с магическа Пръчка, а такъв Филм няма..а как е възможно на един лекар да се дават 500 лв, по малко от Бачкатор в колбасарски цех...
22
0
 
4
 
! Отговори
Бойко Димов преди 7 години
Някой бил ли е при проф. Станчев, че говорите? В деня, в който влязох да ми извадят планка от ключицата (той трябваше да я направи операцията), е бил пребит. Факта е, че миналата година, когато се оказах по спешност там, ми оправиха ръката и не са ми искали пари под масата, за да си свършат работата.Вероятно е да взимат процент за работа с определената фирма, която доставя протезите, но си свършиха работата перфектно, въпреки легото в рамото ми и часовете нужни за операция.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по-скоро е "скопосал" някого от пациентите. Издоил го, но го е осакатил или нещо подобно.Лекарите у нас в масата си морят пациентите и вече не могат да лекуват. Наистина само за пари мислят, а знанията им са изветрели.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лекарите са превърнаха в бяла мафия.Днес бяха изнесени официални данни за смъртността в САЩ на пациенти вследствие от лекарски грешки. За 2015г. са починали 250 000 човека- т.е. 9,5% от пациентите. Те поне имат статистика а у нас и това го няма.
19
1
 
4
 
! Отговори
Морски преди 7 години
По- алчни от лекарите не съм виждал. На кораби съм работил, всеки се занимава с работата си, докторчето само обикаля и където седне само за пари говори. Все са им малко. Другите се скапват от бачкане, тоя си държи оная работа и нищо не прави, а все за пари и заплати приказва. Отвратителна е тяхната алчност заради професията им - да помагат на хората безкористно.
18
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Това е най корумппитаната болница в София.Света Анна.Нищо чудно случилото се да стане практикаИ между другото доктор МОсковски не беше ли анестиолог там.....,,
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как пациентите да им вярват? Аз отдавна не вярвам на лекарите, винаги се съмнявам. Но това преминава всякакви граници, да поръчаш убийството на свой колега на нищо не прилича. Какво по-ценно има от човешкия живот? Но явно за лекарите парите са на първо място. Тъжно и жалко. Падението е пълно.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В цяла Европа е така. Няма приятели - има интереси. И ето, в колко европейски страни има висока младежка безработица, но вместо да се наемат хора от там им е по-лесно от гз на географията. И сега като са пребили "колегата" си, утре системата ще се смени, но те явно смятат винаги тарикатите. Затова в България всичко се скапва, защото хора които в някаква степен полагат неистови усилия, как да съхранят и изградят и малкото което е останало, а други станаха бизнесмени в бели престилки.
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как да съдейства,нали ще го довършат следващия път?
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Конкуренцията трепе и не си поплюва !
13
1
 
14
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Не съдейства, защото е в схемата, а не си е свършил работата.
12
1
 
8
 
! Отговори
Някоя с изчерпано тъ преди 7 години
Как така "е бил поръчан"? Вие имате ли представа за литературен изказ, словоред, точност на понятията? Или това е част от целенасоченото успешно видиотяване на нацията.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен че убиват пациенти,взеха взаимно да се трепят.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не сме народ....
9
1
 
3
 
! Отговори
бай ганьо преди 7 години
иЗкара лИ парИ за апартаментоу да те еа у тарговецо
8
0
 
14
 
! Отговори
циника преди 7 години
и лекарите като цялото българско капиталистическо общество - прогнило, корумпирано и разложено. Както и пишещите отдолу, които са възмутени от "мафията в бяло", но самите те практикуват в съответствие с мястото, което заемат в йерархията съответните корупционни практики.
7
0
 
26
 
! Отговори
Умник преди 7 години
Виждате ли защо сме на това дередже? Псуваме политиците, защото са ***, но *** много има и при лекарите, полицаите, чиновниците, т.е. навсякъде. Как да очакваме точно политиците тогава да мислят за народа и да работят в негова полза, като самият народ за нищо не става в голямата си част. Бат Бойко е ***, но това за лошия материал много на място го каза.
6
2
 
35
 
! Отговори
славянин преди 7 години
Мафия в бяло! Малки, жалки, алчни, лицемерни душици!