Екшън във Варнa: Въоръжен открадна кола с жена вътре

Мъжът е задържан няколко часа по-късно
Обновена: 23 май 2016 19:22 | 23 май 2016 19:19, Красимир Ангелов
19
Екшън във Варнa: Въоръжен открадна кола с жена вътре
Снимка: Булфото, архив

Полицията във Варна работа по сигнал за въоръжен грабеж и последвала кражба на кола, съобщава МВР.

Вчера около 17 часа бил подаден сигнал за извършен въоръжен грабеж на лек автомобил „Ситроен” на ул. „Г. С. Раковски” в областния град. Според получените данни, водачката на превозното средство била принудена от непознат мъж да шофира до отдалечена местност на Варна, където автомобилът й бил отнет.

Служители на областната дирекция незабавно започнали процесуално – следствени дейности, а в околностите на града били предприети заградителни мероприятия. Малко по-късно автомобилът, обект на грабежа, бил засечен.

Водачът не се съобразил с подадения сигнал за спиране от страна на полицейските служители и около 22 часа бил ограден и заловен.

Оказало се, че 29-годишният шофьор е добре известен на органите на реда. Той е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: нападениеобирварнa
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Задигнал колата , но със жената....Тогава разбрал, колко е сбъркал горкият!Явно е била много грозна и стара..Лош късмет!
13
3
 
4
 
! Отговори
АTAKICT преди 7 години
До Анонимен НЕ САМО ТОЗИ ГРАД А ЦЯЛАТА ДЬРЖАВА Е СОБСТВЕНОСТ НА ЕВРОАТЛАНТИ4ЕСКАТА МАФИЯ
12
1
 
4
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Не се впрягайте ! "Нормално" е, подобни типове да ядат и пият с "големите началници". Обикновеният полицай много често е заложник на старшия.Вижте статистиката - колко полицаи са убити за последните 20 години ? Дори се събираха дарения за техните сираци !?!?Безсрамието на властниците е нещо уникално - те са недосегаеми. И в крайна сметка - кой и защо постъпва в полицията като редови полицай ??
11
0
 
21
 
! Отговори
R преди 7 години
Защо полицаите не са го гръмнали за неподчинение. КАкво се церемонят с такива - добре известни на полицията. Отстрел му е майката и " добре известните " ще намалеят драстично.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро не бях попадал на по-тъпо поднесена новина - предполагаемия престъпник е "водач", на всичко отгоре "ограден"...Не е лошо малко ограмотяване!
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами у нас трябва да стане като в южна африка очевидно..да инсталират газови горелки в шофьорската врата и като то дойде някой такъв на кръстовището, направо го палиш и продължаваш..
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
29-годишният шофьор????????какъв шофьор бе, това си е живо отвличане??? някой дава ли си сметка какво е преживяла бедната женица? тоя жив трябва да го одерат, не да го преследват!
7
0
 
20
 
! Отговори
Гусин Лумпенян преди 7 години
Мдааа. Всеки пакостник си има име, фамилия и адрес;))) Добре познат, ама фрийленсър разииш ли хахаха
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Син на държавен мафиот
5
0
 
45
 
! Отговори
от Народа преди 7 години
Няма ли име този престъпник ? Или е синче на някой големец ? ИСКАМЕ СНИМКА И ИМЕ !!
4
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе целия град е на мафията.Какво се чудите?
3
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре известен на органите на реда? Тогава какво прави на свобода, питам?
2
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега, като му лепнат една присъда по бързото производство! 3 месеца условно, с 6 месеца изпитателен срок, та да му е за урок!И чичко съдия накрая да му се скара:"Повече няма да правиш така!!!"...
1
1
 
55
 
! Отговори
Бобчо преди 7 години
.....добре известен на органите на реда...."Гошо, бе....!....Кой?....Гошо. Миналата година пак открадна кола, като заплаши водача с пистолет........."