Грък търси нашенска крадла в социалните мрежи

Отмъкнала крупна сума пари и бижута от семейство
Обновена: 23 май 2016 08:36 | 23 май 2016 08:11, Камелия Цветанова
63
Грък търси нашенска крадла в социалните мрежи
Снимка: "Български новини"

Гъркът Янис Ставракакис издирва чрез снимка в социалните мрежи българка, която според обявеното е откраднала крупна сума пари и бижута, съобщи "Български новини".

"Тя е българка. Работи в семейство на мои близки за около 20 дни на вътрешна работа, където открадна крупна парична сума и бижута. Установено е, че има и други случаи на кражба, където е работила, както и сведения за грубо отношение към болните хора, за които е наемана на работа да помага. На дясната си ръка върху дланта има татуировка LOVE DIM. Моля, всеки, който знае нещо за жената и иска да помогне, както и да бъдат спасени други жертви, нека ме уведоми", се казва в статуса на Янис Ставракакис.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: кражбагрък
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Един нещастник в БГ преди 7 години
До Познавам яВ Банкя? Да не е занесла парите на бат'Бойко?е нЕма да ги види гъркът повече;)
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То да откраднеш от мързелив крадец като Греко МАЛЯКА едва ли е кой знае каква престъпление
35
1
 
6
 
! Отговори
Христо преди 7 години
хубаво ги е направила гърчолята
34
1
 
7
 
! Отговори
Познавам я преди 7 години
Казва се Виолета Гачева и живее в Банкя.
33
2
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 години
Няма по-нагъл народ от гърците... Предполагам, че жената им е слугувала на черно, не са й осигурили нищо друго, освен храна и подслон и тя е пребъркала чекмеджетата.... Не оправдавам постъпката й, но познавам поне десетина души, работили месеци наред на гърци и получили накрая по един шут отзад плюс заплахата повече да не си търсят възнагражденията, ако им е мил живота. Един фаянсаджия например направи 2000 кв.м. облицовки с плочки по подове и стени и като му приспаднаха разходите взе 100 евро.
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До теменужка петроваНима аудиторията на нашите политици да е малка?! :))) Работи се с доказателства а не с празни приказки. Празните приказки са за по пейките. Този който е пуснал "рекламата" ще загази защото е *** като фасул. Дори да приемен че тази жена може и да е извършила престъплението то нейната вина вече се е омаловажила заради рекламата на този *** грък.
31
1
 
2
 
! Отговори
HELLAS ARMED FORCES преди 7 години
ХАХАХА...НИК КИРИОС -- САМО БАЩА МУ Е ГРЪК..А МАИКА МУ Е ИНДОНЕЗИИКА ИЛИ МАЛАИЗИИКА БЕШЕ..НО ТОЙ Е РОДЕН В АВСТРАЛИЯ. И СЕБЕ СИ СЧИТА ЗА ГРЪК, И АЗ ГО УВАЖАВАМ ЗА ТОВА !
30
2
 
2
 
! Отговори
HELLAS ARMED FORCES преди 7 години
И ТЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ ИЛИ СА БИЛИ АССИМИЛИРАНИ ОТ ДРУГИТЕ ЕЛЛАДСКИ ХОРИАКИС = ЧОВЕЦИ, ОЩЕ ПРЕДИ ТРОЯНСКАТА ВОЙНА, КАКТО И ОМИРОС ПИШЕ ТОВА В ''ИЛИАДА'' И ''ОДИСЕИА'' !ТАМ СА СПОМЕНАТИ 138 ПЪТИ, КАКТО И АРГОСЦИТЕ ОТ АРГОС = КЛАНА НА АРГЕАДИТЕ ОТ КОИТО Е И АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ, СПОМЕНАТИ СА 29 ПЪТИ ОТ ОМИРОС....А НАЙ-МНОГО ПЪТИ ОТ ГРЪЦКИТЕ СИЛИ СА СПОМЕНАТИ -- АХЕЙЦИТЕ = ЦЕЛИ 600 ПЪТИ !!
29
2
 
6
 
! Отговори
теменужка петрова преди 7 години
щом човека се жалва не лъже пред такава голяма аудитория
28
2
 
3
 
! Отговори
HELLAS ARMED FORCES преди 7 години
ДАНАИЦИТЕ СА БИЛИ ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ЕВРЕИ..ДАНОС Е КОЛЯНО - РОД ОТ ИСААК И ИАКОВОС..НО НЕ ВСИЧКИ ГЪРЦИ СА ДАНАЙЦИ...ИМА ОЩЕ 24 ВИДА И ПЛЕМЕНА НА ВСИЧКИ ГРЪЦКИ КОЛЕНА И РОДОВЕ = ПАН ХЕЛЛАС / ХЕЛЛАДИКЕ --ЕОЛИ, ПАМФИЛЛИ, АХЕИ, ИОНИ, ТЕСССАЛИ, ЕПИРИ=МОЛЛОСИ, МАГНЕЗИ, ПИЕРИ, ГРЕКИ, ХЕЛЛИ, МАКЕДОНИ, ДОРИИЦИ, СПАРТАНЦИ, АТИНЯНИ, ЛАКЕДЕМОНИ, КРИТЯНИ, ТИВАНЦИ, ТРАКИОТИ, ТЕЗИ ОТ МАГНА ГРАИКИА В СИЦИЛИЯ И НЕАПОЛИС, ПОНТИ ОТ ПОНТОС, КАППАДОКИ, КИЛЛИКИ, КИПРИОТИ ОТ КИПРОС !!ДАНАИТЕ СА БИЛИ ЕДНО МАЛКО ПЛЕМЕ,
27
1
 
2
 
! Отговори
Alooo преди 7 години
До Анонименданайците - гърци били 10то коляно на евреите и те си ги знаят затова са ги изгонили а нашия цар ги приел като повярвал на крокодилските им сълзи
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То е много лесно в интернет да се постват снимки на хора и да им се припесват всякакви грехове,а доказателства?Който смята,че срещу него е извършено криминално деяние да подаде жалба в полицията и чак след като съдът признае въпросната жена за виновна,тогава имат право да и качват снимката с надпис "крадла" и прочие.Защото тя е невинна до доказване на противното и в момента за тази снимка,тя може да ги съди.
25
2
 
5
 
! Отговори
Alooo преди 7 години
До Без значениеА дали е така както е написано КОЙ ЩЕ НИ КАЖЕ???? От друга страна алчните данайци навремето са ревали да ги спасим и ние нали сме добри по душа така ги спасихме че се самонастаниха на земята ни завзеха къщите ни а и отгоре на това викат крадеца вика дръж крадеца ИЗКОПИРАХА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ТА ДОРИ И КИСЕЛОТО НИ МЛЯКО хванати за ръчичка с ***
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е Ставракакис като не работите и мързелувате а наемате шведи да ви обират.
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната простащина от гръцка страна. Ако е така както обявата твърди защо не се обърне към полицията? Социалните медии не са за криминално издирване. Тази глупост може да му струва много скъпо. Не защитавам постъпката на жената (ако е така както е рекламирал) но си има закони които в този случай са против този който рекламира.
22
8
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Знам я тая... - и я поздравявам...
21
5
 
10
 
! Отговори
В преди 7 години
Тъй като без доказателства , този и поства снимката с обвинения навсякъде , мисля че ако си наеме добър адвокат ще изкара доста парички от този грък
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво общо има приемането на Турция в ЕС с темата тук?Освен това само ти си мислиш, че Турция иска в този съюз на всяка цена. Мбого пи-добре са си извън него и ограниченията налагани от Брюксел.
19
0
 
15
 
! Отговори
Без значение преди 7 години
Кукла! Да я хванат тази бабичк* и да си получи заслуженото. Защо петните името на страната ни! Всеки тъси лесното, защо не запретнете ръкави да създадете нещо, да го има и след Вас?!
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 19А пък турците,как само ви обичат в Европата,затова Камерън ви каза,че около 3 000 година много би се радвал да приеме Турция в ЕС.