Жена се самоуби, скочи от варненски хотел

Няма данни за упражнено насилие
Обновена: 23 май 2016 15:49 | 23 май 2016 15:29, Красимир Ангелов
13
Жена се самоуби, скочи от варненски хотел
Снимка: Булфото, архив

Жена се самоуби, като скочи от 18 етаж на варненски хотел, съобщава “Фокус”, като се позовава на говорителя на Областната дирекция на МВР.

Случаят е регистриран около 13.25 часа, като вече е установена е и самоличността на жената. Тя е скочила от панорамен ресторант, намиращ се на 18  етаж.

Изясняват се причините, които са довели до това решение. По данни на полицията категорично към настоящия момент няма улики за извършено престъпление.

Самоубилата се жена е около 50-годишна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Варнасамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
Азе преди 7 години
Щом не й се живее, ето, намерила е решение жената. :)
6
2
 
6
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Това са психично болни хора ЗАЩОТО СЕ сещам се за един 18 етажен хотел с панорамен ресторант във Варна и е в самия център --и НИКОЙ няма желание да излезе с децата на разходка и да се разбие някой пред очите им , те с какво са виновни ???
5
4
 
6
 
! Отговори
СТОЯН преди 7 години
Господ ни наказва заради крадците и убийците, които са на власт!
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1, кажи на тия бездарници, които ти пишат сценария, да се научат на нещо ново. 100 години минаха и методите ви са същите, а се чудите що все не ви се получава. Болни тиквички...
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До браво, ГРОБДаже и едногодишни близначета скачат от прозорците заради тая пасмина!
2
2
 
19
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Платените *** нямат срам и новината няма значение. (Даже колкото е по-лоша, толкова е по-добре) Важното е да си заработят хронората. За тях парите нямат мирис и човешкия живот не струва нищо.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1, тъй като си казал а да кажа б- ко ша речеш за високо специализираните от БСП, ДПС ДОСТ, АБВ- все милионери и милиардери борещи се активно за правата на бедните и работниците и в следствие на тая борба мин.пенсия е около 165, а мин ЗАП 420 лв- ДЪБОК ПОКЛОН НА ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРЕ КАЛФИН И ХАСАН АДЕМВ- ДРУГАРЕ, ВОДИХТЕ НЕРАВНА БИТКА ЗА СМЯНА НА МОДЕЛА ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ И ЗАТОВА СЕГА ПЕНСИЯТА СТАНА ОТ 165, НА 165 ЛЕВА- ДРУГАРЯ ГЕРГОВ ПЛАЩАЛ ЗАПЛАТИ НА СВОИТЕ РАБОТНИЦИ- 1480 ЕВРО И 1000 ЕВРО ПЕНСИЯ