Млад мотоциклетист загина при катастрофа

Машината му се забила в друг мотоциклет
23 май 2016 18:40, Красимир Ангелов
9
Млад мотоциклетист загина при катастрофа
Снимка: Булфото, архив

Моторист на 22 години загина при нелеп инцидент в руенското село Рожден. Моторът на момчето се е ударил в друг мотор, съобщава БНР.

Трагичният инцидент се е разиграл в неделя вечер в село Рожден, Община Руен. Причина за тежката злополука е станал челен удар след форсиране на моторите, информира Цветелина Рандева – говорител на бургаската полиция.

По първоначални данни се касае за сблъсък между два мотоциклета, които са управлявани от неправоспособни водачи. Помежду им има роднинска връзка, като единият от тях е на 38 години, а другият – на 22 години.

В резултат на инцидента 22-годишният мотоциклетист е загинал на място, а другият мъж е откаран в бургаска болница, прегледан и освободен за домашно лечение.

Работата по изясняване на причините за тежкия пътен инцидент продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: моторкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Художник преди 7 години
Докато не започнат да показват снимки на убитите при катастрофи хора и подробно да се вижда на каква пихтия и каша са станали ,няма да има намаляване на произшествията!!! Трябва да има представа всеки водач на какво ще прилича самият той в една ежентуална катастрофа!
3
1
 
53
 
! Отговори
КАТ преди 7 години
...Единият е Мехмед ...другият Бюлент ...Ха на бас ,че и двамата са били без ...книжки ,да не говорим за каски още повече за "сиво вещество" под тях !
2
9
 
12
 
! Отговори
:) преди 7 години
екстра
1
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко ..