Мотор се вряза в Лада, пътниците паднаха, удариха ги

Момиче на 27 години загина, мъж на 35 е в тежко състояние
Обновена: 24 май 2016 14:56 | 24 май 2016 14:50,
45
Мотор се вряза в Лада, пътниците паднаха, удариха ги
Снимка: Булфото

27-годишно момиче е загинало при пътен инцидент край Шереметя, а 35-годишен мъж е откаран в тежко състояние в МБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" във Велико Търново, съобщи за "Фокус" говорител на ОД на МВР Велико Търново.

Сигналът за произшествието е получен днес в 12:15 часа. По първоначална информация мотоциклет, движещ се от Велико Търново към Варна в района на село Шереметя се удря в движещ се пред него лек автомобил "Лада", чиито водач е предприел маневра за обратен завой.

При удара мотоциклетиста и негова пътничка падат от мотора, след което са ударени от лек автомобил "Рено", който се е движел в посока Варна-София.

В резултат на удара на място е починала пътничката от мотора, на 27 години от Попово. Водачът на мотора, който е на 35 години, е откаран в болница в тежко състояние.

Двамата водачи на леките автомобили са изпробвани с дрегер за употребата на алкохол, пробите са отрицателни, взети са им кръвни проби.

По случая е започнато досъдебно производство, причините за произшествието са в процес на изясняване. На мястото на инцидента има служители на "Пътна полиция", които регулират движението, което се осъществява в едната лента.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
магарето преди 7 години
Четох коментарите ви.По този път пътувам всеки ден.След бензиностанцията нямаш право на ляв завой,на около 200метра има отклонение в дясно.Вие си правете оценка!За мен и двамата са виновни!Обратен завой (забранен)+превишена скорост и неправилно изпреварване!Жалко за момичето.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в софия внимавам като карамно на село на 1000 процента внимавам щото там са други законите и правилата всеки кара кой кактоси знае
17
1
 
5
 
! Отговори
Бургас преди 7 години
А във " великата" ни столица изобщо си карат както и където си искат като засичат ,минават отпред на светофара , и тн и тн.
16
5
 
8
 
! Отговори
гтф преди 7 години
масова практика е да се завива без мигачи в провинцията, понякога се чудя как може да има такива ***...
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карам като ***, когато съм с мотора и НИКОГА НИКОГО НЕ ВОЗЯ. Колкото пъти съм се качвал друг да ме вози, все съм се псувал после.
14
2
 
1
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Като се замисля от моста на излизане от ВТ до след Шереметя ограничението на скоростта е 40-60км и през голяма част от пътя не се изпреварва , та сами са си го търсили .
13
3
 
4
 
! Отговори
Американ преди 7 години
До Анонимен 24Как точно е виновен шофьорът на ладата?Мотористът безакълно не е спазвал дистанция и е карал бързо.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на шереметя няма бензиностанция , има по надолу към търново която е еднопосочен булевард , понеже съм и аз от попово и разбрах за случая тук не споменават че и сестричката и е в болница , днес е имала бал и е била на прическа във В.Търново , да почива в мир , съболезнования на семейството и
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спазвайте Закона, драги сънародници!
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста трудно за разгадаване заглавие. Уважаеми сънародници, внимавайте зад волана че мотористи излизат отвсякъде. Трябва да има взаимно уважение и повечко коректност. Както се казва - малки и големи заедно на пътя и "пътят не е Космос" - и умната ако не - русата.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьора на ладата дали е дал мигач? Да се качиш на пистак трябва да си знаеш че си с единия крак отвъд. Шофьора на реното ше тегли тегло...
8
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по големи *** от мотористите и футболистите....и от феновете им .
7
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е да се прекрати тая лудост всеки с пет лева (често с незавършен 8ми клас) в джоба яхнал "бръмчащо колело" или "каруца с двигател" за 1000-2000 лева измизерувани от неграмотните му родители "в чужбинаТЪ"Иначе това е добра новина. Двама *** по-малко.
6
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно нарушение обикновено не е достатъчно. Нужни са 2. Ако всеки шофира предпазливо - дори някой да сбърка другият ще спаси и двамата. Но когато и двамата нарушат - изхода е фатален. Обикновено в полза на по-тежкия. Ако ладата не беше направила обратен завой - катастрофа нямаше да има. Ако моториста не караше с превишена скорост като състезател на мото джи пи - пак нямаше да има катастрофа. Но когато всеки се мисли за безсмъртен - резултата е на лице. Дано органите отидат при добри хора.
5
0
 
2
 
! Отговори
хахахага преди 7 години
брато ,от къде да го дръпна този топ браузер...много хора ще са ти благодарни...
4
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурни ли сте, че е 27-годишно момиче? Щото аз мисля, че от 17 нагоре вече няма момичета...
3
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ладата странични огледала няма, а за задно виждане... А и обикновено ги шофират само пенсионери по празниците
2
10
 
24
 
! Отговори
. преди 7 години
ами помислил се за герой от филм.. летял с поне 150 за да се направи на голяма работа пред момичето и.. ето го резултата.. май не стана като по филмите, нали ***
1
1
 
25
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Заглавието е от добрите дни на ВАЦ-овите пачаври- Влак блъсна самолет, глави хвърчаха!