Жена загина след катастрофа на пътя за Търново

Румънски камион е помел лека кола с четирима българи
25 май 2016 14:00, Анисия Иванова
10
Жена загина след катастрофа на пътя за Търново
Архив: Булфото

45-годишна жена е загинала след катастрофа на главния път за Велико Търново, съобщиха от полицията в Русе.

Вчера чрез тел. 112 в РУ-Бяла е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие с пострадали на главния път Русе - Велико Търново.

При извършения оглед на място е изяснено, че при мокра пътна настилка, с оттичаща се вода върху нея и добра видимост, товарен автомобил марка "Ивеко", с румънска регистрация, управляван от 22-годишен шофьор, движещ се в посока към Бяла, се блъска в лявата част на лек автомобил.

В резултат на удара са пострадали водачът на лекия автомобил - мъж на 51 години. Той е откаран в МБАЛ-Русе с фрактури и спуквания. Возещата се в лекия автомобил 45-годишна жена е получила множество фрактури на ръка, глава, гърди и също отведена и настанена в МБАЛ – Русе.

В лекия автомобил са били още 26-годишна жена, която е била с леки наранявания и е освободена за домашно лечение, както и 2-годишно дете, което също е с леки наранявания и е освободено за домашно лечение.

Тази нощ от болницата в Русе са информирали, че 45-годишната жена е починала.

Причините за настъпилото ПТП са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. В РУ-Бяла е задържан за срок до 24 часа водачът на товарния автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Русекатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нагли са, защото контролът по пътищата куца. Същите шофьори, но в друга държава, определено карат различно. Същото важи и за нашенските "тарикати".
4
0
 
12
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
И ако ме опониране, че тунелите НЕ са достатъчно високи, прекарайте вагоните по трасета където няма тунели. По-важни ли са парите за превоз, от колкото живота на невинни граждани и опазване на така прокламираната ни околна среда. Слепи политици, съвземете се, така ще вдигнете и рейтинга си !!!
3
4
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Аспарух, грух, грухАма до кога пътищата ще са ни виновни на нас? Бяла-Русе - съвсем нормален път, ако задкормилните устройства са отговорни и не забравят, че не са сами на пътя! А относно румънските шофьори - 1 на 1000 се съобразява с правилата за движение по пътищата и, за съжаление, резултатите са налице. Да почива в мир жената и дано другите ранени се възстановят бързо и безпроблемно.
2
1
 
17
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Нали, според Александър Йорданов, България щеше да е Швейцария на Балканите? Това бяха брътвежите на дебелия Сашко. А в интерес на истината в Швейцария, за да не зацапват околната среда, тежкотоварните камиони се превозват на ЖП вагони до излизане на границата. Анадъм му Сашко !!! Крайно време е и при нас да е така, като по този начин ще живне и тежкотоварната ни БДЖ. Чу ли бе Бойко и министре Московски ??? Слезте на Земята !!!
1
8
 
17
 
! Отговори
Аспарух, грух, грух преди 7 години
Не е проблема в шофьорите, а в мизерния път. ХОрата са свикнали като минават транзит да карат по магистрали или поне по някакъв главен и широк път. И стигат до БГ-то и изведнъж попадат на некакво пътче с много завои и дупки ... Щото не минават през столицата ни, а искат да минат директно от Букурещ за Истанбул. И изненадата ги сварва неподготвени, щото те обикновено дори не са очаквали подобно нещо.Като направят нормален път, тогава и произшествията ще спаднат.