Маскиран нахлу в бакалия, удари продавачка с палка

19-годишният плевенчанин задигнал оборота – 54 лева
25 май 2016 16:52,
7
Маскиран нахлу в бакалия, удари продавачка с палка
Снимка: Булфото, архив

Маскиран младеж нахлу в квартална бакалия в Плевен, удари продавачката с метална палка и отнесе 54 лева оборот. Агресивният апаш извършил престъплението на 22 май.

С разкъсно-контузна рана на главата 51-годишната търговка е приета в спешния център, оказана й е медицинска помощ и е освободена. След часове полицаите заловили 19-годишния грабител, който е с досие в МВР.

При претърсванията от дома му са иззети маска с прорези за очите и носа, сгъваема палка в кожен калъф, както и анцуга, с който е бил облечен при нападението. С прокурорско постановление той е бил задържан за 72 ч, съобщи за "24 часа" плевенската полиция.

44-годишен мъж пък е хванат, докато измъквал кутии с натурален сок от магазин в Плевен през нощта на 22 май. Той влетял в дюкяна след като разбил витрината с бетонен къс.

Преди да му сложат белезниците, полицаите намерили в среднощния крадец 4 задигнати сока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те та те сега !?!?! ИзловиА ги сичките....сега кой ще носи стока на музикалната гимназия,А ????
4
0
 
2
 
! Отговори
Ха,хааа...жестоко... преди 7 години
Егати деградацията на личността......ха,ха,хаааааааааааа....ТОВА , ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ "ПРЕСТЪПНИК".........А , ПЛЪХ , НЯКАКЪВ ОТ БУНИЩЕТО....!
3
1
 
8
 
! Отговори
бивш плевенчанин преди 7 години
Що не пишете от какъв произход са извършителите и какъв е цвета на кожата им?В Плевен и региона то други почти не останаха. Само от боята са там, стари хора има и най-тъпите и пропаднали българи, които не са имали достатъчно интелект да се евакуират от региона. Смятайте оборот 54 лв. какво е и какво да да крадеш няколко сока. Абе какво да ви разправям, положението е трагично.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХА ХА ХА ХА ХА ХА. 44-годишен мъж пък е хванат, докато измъквал кутии с натурален сок от магазин в Плевен през нощта на 22 май. Той влетял в дюкяна след като разбил витрината с бетонен къс.Преди да му сложат белезниците, полицаите намерили в среднощния крадец 4 задигнати сока. НАПРАВО ПАДАМ ОТ СЕМЕХ. КАКВО СТАВА У ТАА МУТРОЛАНДИЯ БЕ???
1
0
 
17
 
! Отговори
Ben Gan преди 7 години
Оборот ли бе да го опишеш..