Млад мъж се бори за живота си, блъсна се в стълб

Взел колата на приятел, но изгубил контрол над управлението
26 май 2016 12:00,
19
Млад мъж се бори за живота си, блъсна се в стълб
Снимка: Булфото, архив

22-годишен мъж е с опасност за живота, след като се е блъснал в бетонен стълб, съобщиха от МВР - Добрич.

Младежът има книжка от 2,5 години и живее в село Стражица. Около 18:30 часа вчера той взел лека автомобил "Алфа Ромео" от свой приятел от селото. Малко след като подкарал колата изгубил контрол над управлението и се ударил странично с дясната част на автомобила в бетонен стълб.

В резултат на ПТП-то младият мъж е с множество фрактури на дясна ръка, фрактури на таз, гръбначен прешлен, раменна кост, разкъсване на пикочен мехур и натъртвания в областта на гръдния кош.

Транспортиран е в МБАЛ "Св.Ана" Варна с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Балчик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 7 години
Преди време имаше описание на катастрофа край Сливен. След каране с несъобразена скорост (знам, че сега мнозина ще изреват как това е измислица на КАТ!) по черен път, някакъв чисто нов джип се беше натресъл и изтресъл от мост в преминаващия под него голям канал. И въпреки всякаквите наотворили се възглавници, пътуващите с него си бяха отишли. Тъжно и жалко, но факт.Само за сведение, падане от височина 4 метра обикновено води до нараняване/счупване, а от 9 м - до смърт. Но винаги има изключения.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този състезател е направил форсаж със завъртане на колата на място. Колата се е занесла и се е овила около стълба. Тези номера не се правят така а на голямо и широко място за да не се убиеш. Другият път ще знае! Дано оживее!
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 7Ако беше карал с 40, едва ли щеше да има описаните поражения. Наистина, в статията лаконично е споменато "подкарал колата... изгубил контрол ... ударил странично...множество фрактури на дясна ръка, таз, гръбначен прешлен...". Все описания свързани със законите на физиката и наранявания, които се получават в резултат на удар с определена скорост. Защото пораженията са вследствие на поетата от тялото енергия на удара, а тя е функция на ускорението, масата, момента и триенето.
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 11Глупости. С Москвич си пътник и с 40км/ч. да да се удариш. Съвременните коли имат възглавници, пасивна защита... Въобще няма място за сравнение.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има повреди в скоростните кутии на колите втора употреба. При превключването на скоростите от 2-ра на 3-та се получава едно ускорение и автомобила става неуправляем. От личен опит го зная...
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше москвич едвали щеше да катастрофира. Но понеже не е москвич а алфа и този я е натиснал по здраво и в един момент е разбрал че това не е москвич. Когато едно време карахме москвичи лади жигули полски фиатове трабантчета вартбурзи и тем подобни соц возила такива катастрофи със жертви нямаше. Когато станеше катастрофа с тези соц возила създавахме работа на тенекежиите в сервизите но жертви нямаше. Тези возила бяха направини да се държът стабилно на пътя за разлика от днешните барутарници!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страничен удар е много коварно нещо. Може и да не си с висока скорост, но да пострадаш много. В този случай няма информация с каква скорост се е движил, така че няма да гадая.
9
2
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 7 години
Аман от такива като теб, които твърдят, че винаги се шофира по следния начин (цитат):"Прав си, никой не е застрахован!Особено ако се опитва в кварталната уличка да кара колата с педaл до ламарината. Щото му иде изотвътре и си е друго да вдигнеш прахоляка и отнесеш кофите за ***. И ако може - и някоя друга паркирана кола, така де, човещинка си е и на всеки може да се случи"Пише ли в статията, че е шофирано в този случай по описания от теб начин? Не пише, но ти бълваш ли бълваш от твоето си.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много се извинявам, ама такива поражения, които са описани в статията, не се получават, ако караш с 50км в час и се подпреш странично в стълб, нали? Или аз нещо бъркам.... Не пише колата да е с десен волан, значи представете си как се е увила около стълба, ако е с ляв волан, за да има такива поражения шофьора... Освен някой друг да го е засилил към стълба - тогава наистина Реалист ще излезе прав, че не трябва да го изкарваме виновен.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РеалистПрав си, никой не е застрахован!Особено ако се опитва в кварталната уличка да кара колата с педaл до ламарината. Щото му иде изотвътре и си е друго да вдигнеш прахоляка и отнесеш кофите за ***. И ако може - и някоя друга паркирана кола, така де, човещинка си е и на всеки може да се случи.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нова телевизия отново насърчават *** да правят катастрофи..с бързи и яростни в неделя
5
1
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Не бързайте да изкарвате човека виновен по начина, по който го започнахте. Знам и за други случаи с хора, шофиращи десетки години и то внимателно и пак им се случи нещо подобно.казано накратко - никой не е застрахован да не му се случи.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още един бърз и яростен.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не си давайте колата
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре ли е стълба?
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нормална постъпка за селtак,жалко, че сега държавата харчи народни пари за този безполезник най - голям!