Дядо хвърли през терасата 2200 лева

Бил убеден, че помага на полицията
27 май 2016 12:07,
6
Дядо хвърли през терасата 2200 лева
Снимка: Gettyimages

Мъж на 77 години от Сливен е станал жертва на телефонна измама, съобщиха от МВР-Сливен.

На 25 май той е получил телефонно обаждане, като е бил заблуден, че помага на полицията. Убеден, че действията му ще помогнат за залавянето на телефонни измамници, мъжът хвърлил през терасата 2200 лева.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гост (1)вероятно се искал да кажеш облъчи. Вярно, спомням си преди повече от 25 години във Варна как тълпи старци и старици, като на деветосептемврийска манифестация, в бодър строй се тълпяха пред лятно кино "Ленин" и с жадно вперени погледи очакваха да чуят абсолютната правда от другаря Кашпировски.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
явно тези старци, от Сливен са големи мераклии да помагат на полицията. От известно време насам се формира вече цял геронто-отряд на "възмездието" за бой по ало-измамниците, като ги замерят през балкони с пачки. Дерзайте верни другари!
3
0
 
1
 
! Отговори
osho преди 7 години
Ще цитирам Шопенхауер, според когото "най-добре похарчените пари са тези, които са ти били отнети чрез измама, защото срещу тях получаваш истинска поука."
2
0
 
4
 
! Отговори
SAKI преди 7 години
След всяка такава новина ,се образува досъдебно производство, вече стотици такива производства. Какъв е смисъла , шом не залавят никой ?
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дарение!?