Спецсъдът оправда Златко Баретата

Той бе обвиняем по дело за разпространение на наркотици
Обновена: 30 май 2016 23:31 | 30 май 2016 23:07, Красимир Ангелов
41
Спецсъдът оправда Златко Баретата

Спецсъдът оправда Златомир Иванов – Златко Баретата по делото за разпространение на наркотици, съобщава БТА.

Прокуратурата го даде на съд като ръководител на организираната престъпна група, действала от октомври 2011 г. на територията на Южното Черноморие, София и Казанлък.

Соченият за близък до Иванов Ивайло Борисов също е оправдан, както и Златко Гочев. Стефан Грозданов беше осъден на пет години затвор. Три години условно с петгодишен изпитателен срок и 1000 лв. глоба получи Кристиян Лалев.

Петър Цветанов ще лежи три години и шест месеца. На една година повече беше осъден Тодор Цветанов. Дарин Лазаров получи четири години и 10 000 лв. глоба. Същата глоба получи Добромир Добрев, който ще лежи 6 години. Само на глоба беше осъден Тихомир Стоянов.

Още по темата

Решението не е окончателно и може да се обжалва пред Спецапелативния съд.

Както Dnes.bg съобщи, преди броени дни Златомир Иванов бе осъден окончателно на 6 години затвор по друго дело за наркотици. Баретата обаче едва ли ще търка нара зад решетките, защото от началото на разследването срещу него до окончателната присъда минаха повече от седем години. През по-голямата част от тях Иванов беше в ареста.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом разпространението на наркотици не е престъпление, надежда тука всяка оставете.
29
0
 
17
 
! Отговори
гоце с 3 пера преди 7 години
Нима сте очаквали нещо друго ?Като се знае, че Митьо Гестапото от дс и Доган са покровителите на Златко баретата, познайте кой контролира хероина в държавата !
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само трошат държавни пари да разнасят разни мафиотчета по съсебните зали за пред хората, текат някакви гръцки трагедии 1-2 години и после ги пуснат да си живеят живота, даже и някой лев вземе ако осъди държавата, че го държи месеци по арестите!Пълен цирк, все по-малко основания се намират да съществуват полиция, съд, прокуратура, съд - предствляват перфектния провал!
27
0
 
18
 
! Отговори
Стефанов преди 7 години
Щеше да е смешно, но за съжаление, е трагично.Няма такава държава!Не трябва да има такива управници. Започвам да си мечтая за 19 май 1934 г.Или още по-лошо - за саморазправа. Какво друго остава, когато няма държада да защитава гражданите си, а управниците използват институциите, за да скубят "простия" народ.Билета в София - 1,60 лв., цените на горивата, медицинското обслужване, нивото на образование, размерите на пенсиите, субсидиите на партиите. Престъпността съюзена със съдебната система е гл
26
0
 
14
 
! Отговори
100% преди 7 години
ЗАКРИВАААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!
25
0
 
43
 
! Отговори
222 преди 7 години
Бананова република сме си и такава ще си останем во веки! Който има някакви надежди - си губи времето и живота
24
0
 
50
 
! Отговори
ined преди 7 години
И какво точно му е специалното на тоя спецсъд? Тарифите на подкупите или какво?
23
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално. Така свършиха и останалите шумни процеси, с които хвърлят прах в очите на хората , че уж има някоква борба с престъпността. Вместо да съберат истински доказателства, типично по Цветановски арестуват някой, пускат му 2-3кошаревски свидетели и почва тв шоуто. После те се отричат от показанията си и арестувания е оправдан. Вижде делата за октопода, за докторите, за мн. други. Важно е шоуто да продължи, ние ще плащаме обезщетенията им от европейския съд
22
1
 
27
 
! Отговори
Кокершпаньолът преди 7 години
"Ти си ги избра!"
21
0
 
51
 
! Отговори
21061 преди 7 години
Евалата, Цаца, всичко ни е наред!
20
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И по снимката му си личи какъв добър и свестен човек е г-н Баретата... Много е тъжно, че трябва да чакаме тези хора да станат неудобни на тяхната си конкуренция, за да прочетем как са ги открили застреляни по собствените им джипове в някоя гориста местност. Но дотогава колко хора проплачат от тях.
19
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния дето отърва кожата по време на цар Тиква. Ех, какво съвпадение.
18
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутра.
17
1
 
58
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 7 години
Пускайите и Ценко Чоков веднага, 4е 4овека изтърва сеитбата...после кво ша йеде?! Като нищо ша ви ушмули 100 200 хилядарки евра в съда в Страсбург. Кой ще ги плаща тия пари после....не е шега работа...пускайте го 4ове4еца да си оди....той е само един скромен арендатор....рабтлив 4елавек!!!
16
1
 
64
 
! Отговори
Рашо преди 7 години
Ай честито мрежата за наркотици наречена Фирмата , се завръща в Младост .
15
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха...системата работи..реформи не са нужни..питайте Цацата, Бойко, Гоце...
14
1
 
34
 
! Отговори
УЖАСССС преди 7 години
Полицаи от 4-то районно са опитали да убият 70 годишен пенсионер под ръководството на шефката им Т.Капчина няма информация мъжът дали е жив!
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е статия за всички, които се самоопределят просто като "работеща майка". приятно четене, работещи майки.
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може и да не са корумпирани всичките, а просто да ги е страх, че някой от колегите им ще се разприказва и ще ги терминират впоследствие.
11
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия са не просто корумпета, а спец-корумпета! Сигурно взимат малко по-скъпо от колегите. Пародия за държава от третия свят, това е нивото тук и през 2016 г. Скоро май ще си мечтаем за държавност, като тази в Румъния.