Камери заснели нападателя в Слънчев бряг, той е задържан

Групи от по 3-4 души се събирали пред заведението, после... бой
9 юни 2016 10:30,
19
Камери заснели нападателя в Слънчев бряг, той е задържан
Снимка: Булфото

Сблъсъкът между двете групи, който доведе до престрелка с жертва, е запечатан почти изцяло на камерите в ресторант "4 you” и няколко съседни обекта.

Още по темата

Това е помогнало на криминалистите да проследят развоя на конфликта и да установят кой е прострелял фатално един от гардовете на Димитър Желязков и рани опасно самия него.

Има яснота кой е произвел изстрелите, потвърди гл. секретар Георги Костов. Той заяви, че акция се провежда в цялата страна и в момента има 7 задържани. Сред задържаните е и извършителя на убийството, съобщава "24 часа".

На камерите се виждало как на малки групи от по 3-4 души са се събрали за минути пред заведението, след което част от тях влизат в ресторанта, последвала ръкопашна хватка и стрелба.

Загиналият се казва Александър, наричан от приятелите си Водолаза. Той е над 40 години. Първоначалният оглед показал, че е прострелян на няколко места. Аутопсията тече в момента.

Според Костов събраните до момента данни сочат, че всичко е започнало по елементарна причина – спор между приятеля на голямата дъщеря на Желязков – /Станислава – б.а./ и собственика на заведението за парко място. Проведените помирителни разговори след обед на 8 юни не дали резултат. От полицията разбрали за конфликта пост фактум.

Станислава Желязкова бе забелязана вчера пред спешното отделение заедно с останалите членове от семейството. Очите има две големи дъщери от първата ис жена, която загина в бомбен атентат през 2001 г., както и син на 10 години и половина от приятелката си Антигона.

Димитър Желязков е осъден като лидер на организирана престъпна група за наркотици. Той и всички от т.нар. наркопирамида, която бе разбита през 2007 г., сключиха споразумения с прокуратурата и получиха наказания под 5 г. Присъдата на Желязков бе първоначално 4 г. и 11 месеца, но след това бе леко завишена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с паркомястото да го разправят на Бъчварова ,ние си знаем за що иде реч
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Това е помогнало на криминалистите да проследят развоя на конфликта и да установят кой е прострелял фатално един от гардовете на Димитър Желязков и рани опасно самия него."Като се рани или застреля нормален цивилен следователите нищо не знаят. Защо така??? Да не би стрелящите по нормалните хора да не са подвластни на съда?
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Али Баба и 40-те разбойника епизод енти.
14
0
 
13
 
! Отговори
vv преди 7 години
В чуждият печат : български наркобосове се стрелят в битка за парко място ..
13
0
 
15
 
! Отговори
шщд преди 7 години
Най-ценното в статията е това: "От полицията разбрали за конфликта пост фактум." Както винаги
12
0
 
13
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ЧУДИСНА РЕКЛАМА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ!!!!!!СЕГА НА ХОД---СА АТЕНТАТИТЕ!!!!
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МВР....Явно не Вие достатъчно, че ни послушвате и четете писмата, занимавате се с престъпления и подкрепяте и генерирате престъпност..но вече и давате квалификации ---битова престъпност на нещо ,което е очевидно ---- явна гангстерска война. И при това положение се сърдете не ни приемат в Шенген.....Защо не се скриете някъде, получавайте си незаслужените заплати и други незаслужени привилегии и млъкнете поне да не ставате за смях. МЪЛЧАНИЕТО Е МЪДРОСТТА НА ***-СА КАЗАЛИ РИМЛЯНИТЕ...
10
2
 
18
 
! Отговори
Край със Слънчака преди 7 години
Това беше последният куршум в трупа на Слънчев бряг. След този инцидент трябва да си пълен ***, за да отидеш там на почивка.
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
второ място където се опитват да извъртят нещата към битов инцидент, спор за парко място.прибирам се вчера и пред блока няма място за спиране, от съседен блок спрели при нас. Ама не помня да сме се събрали 40 човека с брадви и оръжия за да си решим проблема ;)
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
човек да не смее да паркира някъде....трябва да управляваме вече колите си с бронежилетки за всеки от пътниците и по един пистолет за всеки...,а ако те нападнат 40.....май ще е необходим калаштиков или лека картечница.....Освен така не може да се каже ,че няма смущение в обществото от тези самозабравили се бандити едва ли не владеят държавата...ами че то 40 души могат да завладеят министерството на вътрешните работи или ДАНС,ако нещо не им се хареса...
7
4
 
19
 
! Отговори
kh преди 7 години
А колко подобни видеота не са приети като доказателства точно заради червеи като съдийте , които го осъдиха. И не ми плюйте ГЕРБ, мамин Митко си вършееше напълно необезпокояван по време на всичките управления на социалистите и се гордееше с това, и аз бях там , и аз видях какво е . Айде лек ден хейтъри.
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мутренска мутренска мутренска държава,аз вяче нямам нито думи нито надежда..10 години скитах по държавите,но ми беше мъчно за родината ми,вече 3 години от както се прибрах-една усмивка не ми е дошла на лицето от тая държава..нищо,само мизерия,беззаконие,мутри,и ми е така тъжно,че само който е бил като мен ще го разбере..чоковци,очите,билети за по 2 лева,заплати 200 евро..ание мълчим и търпим и навеждаме глави и се питаме КОЙ ще ни спаси..
5
0
 
31
 
! Отговори
ганьо преди 7 години
защо не съ задържани 40 - те рекетьори?
4
0
 
42
 
! Отговори
Бухахаха преди 7 години
Скарали се за паркомясто ха ха ха. Митьо е искал да сложи неговите таксита пред заведенията на тоя Божо. Така както направи почти навсякъде из Слънчака. Гони другите таксита с брадви и бой, като е под протекцията на полицията и герб. Не вярвайте на нито една дума на Костов. От вчера не спира да лъже тоя секретар.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Камери заснели нападателя в Слънчев бряг. . . . .Глупости ! Ония си е правил селфита !
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еййй,какво значи приемственост в семейството. станислава няма да ходи с биолог,археолог,библиотекар....ще ходи с някой,като тати,разбира се. иначе никой не би и осигурил паркомясто.
1
0
 
34
 
! Отговори
Хотелиер-бетоновоз преди 7 години
Е, то ако не е заснето от няколко ъгъла поне, не сме и очаквали да "разкрият" нещо.Нека познаем - сега "експерти" гледат клипчето и напасват версията, която ще излезе за пред публиката.