От местопрестъплението: Слънчев бряг в снимки

Вижте кадри от мястото на стрелбата по Митьо Очите
Обновена: 9 юни 2016 09:56 | 9 юни 2016 09:49, Александър Попов
94

Снимка: Булфото

Наркобосът Димитър Желязков - Митьо Очите е в реанимацията на бургаската болница след тежка операция. Тази нощ групата му е обстрелвана пред заведението "4 YOU" в Слънчев бряг. 

"Димитър Желязков има масивно кръвотечение в областта на нараняванията. За момента все пак е относително стабилизиран, но е рано да се говори за прогноза как ще завърши. В момента е в реанимация, В близките 24 часа ще се разбере какво ще се случи. Операции са извършени в областта на малкия таз и пикочния мехур", заяви в ефира на bTV зам.-директорът на болницата в Бургас Светлозар Георгиев.

Още по темата

По думите на главния комисар на МВР Георги Костов стрелбата е след спречкване между зетя на Митьо Очите и собственика на "4 YOU" - Божо, за паркинг място по-рано през деня.

В 20:57 часа бригада от около 30-40 човека, водена лично от Митьо Очите върви демонстративно по една от централните алеи на Слънчев бряг и се отправя към ресторант "4 YOU", в който по това време има клиенти, семейства с малки деца.

Бригадата е влязла в ресторанта, за да демонстрира мощ пред собственика Божо Д. Групата успява да стигне до третата маса вляво, като предварително са имали уговорена среща с ресторантьора Божо. Той не е местен човек, но отдавна върти два ресторанта и дискотека в Слънчев бряг.

В РУП Слънчев бряг са задържани участници в престрелката, а тежковъоръжена жандармерия с автомати е завардила изходите на Несебър и Слънчев бряг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Ben Killer преди 7 години
Vie mai nikoga ne ste hodili na Slunchaka. Mizeriqta ne vi pozvolqva do posetite bulgarskoto chernomorie. Bahti ***! Mnogo e gotino na bulgarskoto chernomorie. Shte vidq decata i cqloto si semejstvo.
70
0
 
6
 
! Отговори
ккк преди 7 години
БРАВО !!! Така се привличат туристи - хляб, зрелища, бетон и ол инклузив с евтин алкохол от пластмасови бидони. Не като гламавите гърци, които ми предлагат чист пясък, зеленина, безплатни чадъри, тишина и спокойствие. Никога няма да ни стигнат гъчолята. Ние сме дестинация номер 1.
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като е известно ,че е наркобос не трябваше ли да е в затвора...като няма правосъдие това е резултата
68
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
50 мутри се колят и стрелят в центъра на Слънчев бряг и това било махленска разправия ? Е браво г-н Борисов засенчехте пак президента ,които вчера пак се изложи .
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно е направил конкуренция на някой докато е ловил рапани 😃😃
66
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да стъпа на българското МОРЕ !Благодаря за рекламата но ми е писнало от мутри и групировки.Гърция и Турция са по спокойни .Макар в Турция да има атентати не се събират по 40 *** да се стрелят с автомати.
65
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива новини чета с удоволствие. Дано по-скоро се изпозастрелят тези ***, щото е явно, че правораздавателната ни система никаква я няма. Да мре по-бързо и това е!
64
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой си води децата на море в Слънчев бряг?
63
0
 
9
 
! Отговори
EVROPOL преди 7 години
Толкова ли е интересна Темата за Престъпници извършили Терористичен Атентат , определено не е престъпление , такава е Държавата с такива Управляващи
62
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
само не разбрах ква работа ще свърши бъчвата там с нея или без нея все тая ,митьо сигурно е техен чорап
61
8
 
6
 
! Отговори
Винету преди 7 години
Да, преди това, например при Станишев и Орешарски, нямаше никакви убийства, нямаше мафия, имаше страхотно спокойствие и прогрес. Да ва *** в смешните манипулатори.
60
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** С ОЧИТЕ НА БУНИЩЕТО- ДАНЪЦИ, ОСИГУРОВКИ ПЛАЩАЛ ЛИ Е- КАКВО ТОЛКОВА ГО ОБСЪЖДАТЕ- ПОКАНЕТЕ ЕДИН РАЗСЛЕДВАЩ, ПРОКУРОРСКИ И СЪДЕБЕН ЕКИП ОТ ЕВРОПА И В ЗАТВОРА И ЛИ НА ВЪЖЕТАТА.
59
1
 
8
 
! Отговори
хайку преди 7 години
Тъмна нощ и безвремие. Бойко ни владее !
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боце доразви тезата с паркомястото. Сладур !
57
3
 
7
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Ей.ХОРА....ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНЕ ТАТО....ИСКАМ малко Спокойствие.Искам МВР-то да стане отново МВР.
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горко на държава и медии,които за великия поет,публицист и националреволюционер Христо Ботев,изписаха по-малко редове,отколко за един от емблематичните националбандити,Митю Очите.Горко и на остатъците от "народа",който се храни с такава духовна храна!
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЛЕД КАТО МАФИЯТА ТОРМОЗИ БЕДНАТА СИ ДЪРЖАВА НЕЗАБАВНИ РЕЦИПРОЧНИ ОТГОВОРИ- КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО ПРИДОБИТО БЕЗ ТРУДОВИ ДОХОДИ И НЕПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ- ТИЯ *** ПЛАЩАТ ЛИ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ, А ДАНЪЦИТЕ- НЕЗАБАВНО ДЪРЖАВАТА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАДЕНИЕ НА ВСИЧКО, КОЕТО ТИЯ *** ПРИТЕЖАВАТ.
54
1
 
1
 
! Отговори
Elmer J. Fudd преди 7 години
KILL THE WABBIT! KILL THE WABBIT!
53
0
 
3
 
! Отговори
Джефри А преди 7 години
Защо им криете очите на тези ***!?
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от местопрестъплението трябва да е 'слънчев бряг в цифри': кой е собственик на дискотеката и околните хотели, какъв е статутът на паркинга, какви данъци са платили, откъде са парите за строежите, по колко човека се събират там и за какво. по цял свят гангстерите не ходят на случайни места, а при свои.