Хванаха 11 кг марихуана на "Капитан Андреево"

Наркотикът е открит в товарен автомобил, шофиран от турчин
22 юли 2016 14:21,
3
Хванаха 11 кг марихуана на "Капитан Андреево"
Снимка: Архив Булфото

Служители на МВР и на Агенция "Митници" конфискуваха 11,276 кг марихуана при съвместна проверка на ГКПП "Капитан Андреево", съобщиха от МВР.

Наркотикът е бил открит при щателна инспекция след сигнал малко след полунощ днес в товарен автомобил "Ивеко", шофиран от 54-годишен турски гражданин.

Упойващото растение било укрито в сак. Пътуващият от България за Турция тир има и втори водач на 37 години.

Случаят е докладван на Окръжна прокуратура - Хасково, а двамата предполагаеми наркотрафиканти за задържани до 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един от недостатъците на растението канабис е, че е незаконно заради глупави вярвания, единствените проблеми, които може да срещнеш, ако си консуматор, не са здравословни, а законови и морални, които може да ти повлияят мн по-зле на здравето от самото пушене. Другото гадно на тревата е, че е по-добра от алкохола и веднъж като пробваш, повече не искаш да пиеш тежкия алкохол, не е портал към други наркотици, това си остава личен избор на индивида, където употребата на трева няма никакво значение.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То да беше нещо силно и опасно като хероин, то трева, от нея даже не може да пу-кнеш, само хубаво ти става за известно време и после все едно нищо не си взимал, нито ти е тежко, нито имаш неконтролируемо желание да пушиш пак.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тези евтини новини на дребно...11 кг. марихуана! А къде са големите удари на високо ниво....това ще е новина, а тази.