Спецакция в Бургас, задържаха 6 дилъри на дрога

Групата разпространявала наркотици в Поморие и Несебър
Обновена: 23 юли 2016 17:20 | 23 юли 2016 16:54,
11
Спецакция в Бургас, задържаха 6 дилъри на дрога
Снимка: архив, Reuters

Шест души са задържани при специализирана операция на МВР и Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" снощи на територията на Бургаски регион. Това съобщи в Резово главният секретар на МВР комисар Георги Костов, цитиран от БТА.

На шестимата ще бъдат повдигнати обвинения за наркоразпространение. Става въпрос за организирана престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотични вещества на територията на общините Поморие и Несебър, уточни Костов.

Днес комисар Костов, заедно с премиера Бойко Борисов и военния министър Николай Ненчев посетиха районите на Резово и Малко Търново, където инспектираха лично изпълнението на плановете и задачите по опазването на южната ни граница от нелегални емигранти. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та колко години ви остава на вас, това тъ-пото ограничено поколение, което елита може да си манипулира колкото си иска и както си иска за своите собствени нужди, двадесетина макс, а? Тя българия не знам дали ще я има до тогава, защото няма мн да се задържат в тази ограничена мизерия, с деградирали морално и интелектуално хора, ама все пак, имате още 20 години да се фантазирате за това, как трябва да бъде живян живота и да си мислите, че правите нещо смислено, което ще доведе до нещо хубаво.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Декриминализация на конопа, бе роби, тъпият филмар ердоган няма да бъде приет в евросъюза, просто няма как някой с начин на мислене от 15 век да дойде и да наложи ограничените си вярвания за живота на хора, които вече са в 21 век и съзнанието им е готово за свобода, те са достатъчно умни за нея, може да пробва само и да види, че европееца не е *** като следващият религията промит мозък от изтока. Хората са завършили училище, университети, контактуват по между си, обменят знания, хахах, ***
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още малко оставаСега като приемат Турзия в ЕС , Ердоган ще стъпи та шията на наркомафиятаТой няма да бяга страхливо като Камеран
6
1
 
2
 
! Отговори
Вашку преди 7 години
,,Спец Акция'' за задържане на дилъри ????????????????? А ако се наложи да задържаме некой от босовете,кой ще помага а? НАТО ?Дилърите се задържат всеки път и се пускат да си работят.Поне да кажат ,,Арестувахме Дилъри'' и дилърите да кажат че босът им е в болнични в момента.За тая спец акция кой ще плаща ? стига с тези вицове.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са пълни манипулации!!! За паркомясто става въпрос.
4
0
 
16
 
! Отговори
Пуч преди 7 години
До кога гдбоп ще се занимава с улични дилъри, няма ли друга полиция!!!Тая служба е редно да работи срещу сериозни групи с неприлично големи възможности. Кога ще се задържат ДДС-АРИ, корумпирани магистрати и чиновници, не сваляйте летвата на службата бе!!
3
5
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Няма значение, просто се възползвам от темата, защото така или иначе тревата е поставена под общ знаменател с другите наркотици, които са с пъти по-опасни от нея и ми се иска повече хора да се образоват по темата, защото ми омръзна заради простотията на едни да страдат други.
2
0
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
По принцип си прав, но точно тия осмината май не са се занимавали с трева.
1
7
 
8
 
! Отговори
Млад и интелигентен преди 7 години
Съветвам ви да преосмислите закона за билката канабис и от списъка с наркотичните вещества да я преместите в списъка с лекуващите субстанции, не е лошо, ако въобще имате планове за развитие на страната в бъдеще, да видите какви възможности предлага промишленото отглеждане на растението, излезте вече от илюзията за демоничната дрога марихуана, която не е убила никой, вижте Холандия, Уругвай, Испания, Португалия, САЩ и погледнете наистина ли толкова негативно се отразява на хората декриминализация