Оставиха в ареста биячите с ножове от София

Футболните фенове наръгаха и биха две 17-годишни момчета
28 юли 2016 20:48,
26
Оставиха в ареста биячите с ножове от София
Християн, едното от пострадалите момчета; Снимка: bTV

Апелативният съд остави в ареста футболните фенове, които нападнаха с юмруци и ножове две 17-годишни момчета в София.

На 19 юли левскарите от фракцията "Синя хунта" пребиха 17-годишния Християн. Час и половина по-късно футболната банда налетяла с брадви и на връстника му Атанас.

Още по темата

Единият от задържаните ученици е само на 14 години, а именно той се проявил с най-голяма жестокост.

Непълнолетният хулиган многократно е задържан за кражби, грабежи, наркоразпространение, хулиганство. Той и други двама - на 18 и 19 години, са обвинени в опит за причиняване на смърт по хулигански подбуди.

След последните нападения над младежи в София една снимка се разпространява масово в квартал "Зона Б-5" в София. Твърди се, че това е бандата, която жестоко преби 17-годишните Християн и Атанас, съобщи bTV.

Сред заснетите са и задържаните. Освен ножове и брадви, те използвали и кучета, за да сплашват жертвите си.

"Хванаха едно момче, пуснаха питбули срещу него. В "Зоната" има тунели, сваляли са там клошари и са правили ММА боеве", разказа човек от квартала.

Любимият им знак очевидно е средният пръст. Демонстрират силата си с оръжия. На общата снимка се вижда Явор - син на Мартин Първанов - Лудия, наркобос от близкото минало, който оцеля след стрелба преди 9 години.

Явор е написал, че се занимава с "кражби и продажби" за "Левски София 1914". Снимал се е с пакет с неясно съдържание, за което е коментирал - "на закуска, обяд и вечеря ям само растения".

Един от сборните пунктове на бандата е столично заведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 7 години
До живот в задтвора за тези ***! Стига са тровили живота на нормалните хора! Цяло чудо е ,че не са убили някого,а и далеч не е сигурно!
16
0
 
2
 
! Отговори
До МиУен от Лецки преди 7 години
Като си гледаш минусчетата къ мислиш за мнението на хората за теб и "фракцията" от оли-го-рени?
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Do jivot da lejat gadovete
14
15
 
1
 
! Отговори
Милен преди 7 години
ХУбава история е написал журналистът, като за филм...Дали е истина обаче ?!?! Не съдете, преди да сте чули другата гледна точка и не стигматизирайте привържениците на футбола ( доколкото го има ) у нас. Въпросната фракция пусна доста ясно своята гледна точка, но дали тя е споделена от сайта тук ? Съмнявам се. Монетата винаги има две страни и съм далеч от мисълта, че спорове се решават по такъв начин. Останалото го оставям на антилевскарите тук и кибиците с много свободно време !
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицията е безполезна и некадърна, затова в държавата цари анархия.
12
0
 
1
 
! Отговори
Вашку преди 7 години
При ,,Бай Ставри''...строг нооо....справедлив. И повече няма да правят така.
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Футболен фен - ок, футболен хулиган - на въжето. Аман от комплексарчета !
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей толкова ли нямат по - възрастен водач тези хлапетии? Акъл=0
9
0
 
20
 
! Отговори
Ариана преди 7 години
В цялата страна кипи почти пълна анархия заради напълното не спазване на законите от подобни и по-възрастни *** и цялостното безхаберие на корумпираните власти от всякакви партийни цветове и позиции.
8
0
 
19
 
! Отговори
Nqkaf Nikaf преди 7 години
Каня ГОЛЕМИТЕ биячи на село...ние нямаме футболен отбор,кучетата на село не са питбули и разни бойни породи ;) даже два светофара имаме на село малко село сме ама съм сигурен че ще ги превъзпитаме :))))
7
7
 
4
 
! Отговори
Наказателят преди 7 години
Супер! Терор за yнтеpмeншите от Шопландия!Визи за шопландците още на влизане в Пловдивско!Гнycната лигава гмеж си заслувава кoчината!
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия изверги виреят заради мързела на Трето РПУА и кметът на Илинден трябва да подаде оставкаКакви са тия необезопасени канали?Колко пари потрошиха , а в ц- ра на града- такова безобразие!
5
0
 
7
 
! Отговори
До 4 Анонимен преди 7 години
Не е. Нито пък Ботев. То и основателите на Българската армия не са подозирали подобно нещо!Само Лудогорец има нормално име! Съответстващо!
4
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ? АПОСТОЛА ДАЛИ Е ПОДОЗИРАЛ, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЪКНЕ РИТНИТОПКОВСКИ КЛУБ С НЕГОВОТО ИМЕ И НАРКОМАНИЗИРАНИТЕ МУ ФЕНОВЕ ЩЕ КОЛЯТ С БРАДВИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА?!?
3
0
 
30
 
! Отговори
СРАМ преди 7 години
Задължително ТВУ следвано от военна служба или обществено полезен труд за всички малки ***, които се чувстват безнаказани! Няма друг начин да вкараш такива лайнарчета в правия път. Нека порядъчните хора се трудят, развиват и вдигат БВП, но нека такива *** (социопати) допринесат и те по някакъв начин за обществото! Това ми се вижда най-разумната алтернатива за справяне с битовата престъпност на този етап, а именно всеки провинил се - или безвъзмезден труд, или на границата!
2
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия пребитите ми приличат на членове на КК Клан (к юнец къмпани клан)
1
0
 
40
 
! Отговори
Аналогия преди 7 години
Няма никаква принципна разлика между мутрите от 90-те, джихадистите от ИД, хулиганите от Левски и ЦСКА (визирам ултрасите, не феновете!), побойниците - стари войници в казармата, Гестапо, ДС и още много-много...Всички тия са обикновени агресивни хулигани; само сменят знамето в зависимост от контекста.