Убиецът Кристиян - не може да се грижи за себе си

Мъжът бил неадекватен, настаняват го в здравно заведение
29 юли 2016 18:08, Петя Славова
10
Убиецът Кристиян - не може да се грижи за себе си
Снимка: bTV

Психическото състояние на 27-годишния Кристиян Гочев не е добро, той е неориентиран и не може да даде логични обяснения. Това съобщи пред журналисти директорът на СДВР ст. комисар Младен Маринов.

Още по темата

Гочев е заподозрян в убийството на своята майка и дядо. Престъплението е било извършено в столичния квартал "Хаджи Димитър". Според специалисти - по особено жесток начин. 

Комисар Маринов уточни, че предстои да се направят съответните експертизи, за да се докаже съпричастността на лицето към извършеното престъпление.

По думите му в момента Кристиян се намира в състояние, което не му позволява да се грижи за себе си, затова са взети мерки за неговата безопасност. Задържаният ще бъде настанен в съответно заведение, съобщава "Фокус".

"Видимо е здрав, но психологическото му състояние не е добро. Лицето не съдейства и не може да се води нормален разговор с него. Поне това показва пред нас и затова сме викнали специалисти, за да преценят до каква степен е реално това негово поведение", обясни още директорът на СДВР.

Той посочи също, че на младежа са взети проби за наркотици и алкохол, резултатите от които още не са готови.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога ще излизат с тоя номер за невменяемост бре?Да се приеме смъртното наказание при такива случаи.
7
0
 
9
 
! Отговори
читател преди 7 години
СТранно. Всички престъпници стават психично болни, имат прединфарктно състояние, високо кръвно, диабет и много други болести. Веднага щом ги арестуват.
6
1
 
5
 
! Отговори
Vladimir преди 7 години
Държавата е виновна за това! Във блока на жена ми има 3 с психични проблеми хора които се разсхождат като в небрано лозе! Хубавото е че само един е агресивен, и понабива по някой от живеещите от време на време . Никоя институция неможе да направи нищо за него, какво остава за другите двама които са безобидни, все едно че ги няма!Няма такава държава
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо психично болни и негодни да отговарят за постъпките си и да се грижат за себе си лица са оставени извън съответните заведения? За да убиват и да всяват ужас. Следователно, службите, които ги държат в този либерален режим, са техни подстрекатели и съучастници. Престъплението е срещу цялото общество, защото Кристиян и всички с неговото заболяване са в състояние да убиват не само близките си, но и съвсем непознати.
4
0
 
5
 
! Отговори
д-р преди 7 години
След 8 ЕКТ-та няма да знае кой е, що е, само ще се усмихва.
3
6
 
8
 
! Отговори
Доктор Толев преди 7 години
Препоръчвам лоботомия.
2
1
 
24
 
! Отговори
ined преди 7 години
Наркомана ще го изкарат луд, известно време може да го държат на хапчета, но после ще го пуснат пак да заколи някой.
1
1
 
3
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Вземете му приборите!