Полицията разкри пореден склад с ментета от известни марки

Машините за щамповане са иззети при акция в Бургас
24 авг 2016 22:45, Петя Славова
2
Полицията разкри пореден склад с ментета от известни марки
Снимка: архив, Булфото

Полицията иззе машини за щамповане на известни търговски защитени марки при акция в Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в морския град. Проверката са направили от отдел "Икономическа полиция".

Складът се намира в южната промишлена зона. Стопанисва се от 46-годишен мъж от Харманли. В помещението са открити внушителни количества артикули от различни защитени търговски марки, сред които 3 800 раници "Адидас", 690 чанти "Пума", 960 чанти "Конверс", 180 чанти "Найк", 420 дамски портфейла "Майкъл Корс" и други стоки на "Луи Витон", "Прада", "Кевин Клайн" и "Дизел", пише БТА.

Обемът на артикулите е съизмерим с голямотонажен контейнер. Освен тях в склада е имало и стоки, по които липсвали изписани имената и логата на чуждите търговски марки.

От полицията смятат, че необозначените стоки са приготвени за щамповане в зависимост от предпочитанията на клиента. В склада са намерени и чували с емблеми и лога.

Служителите на икономическа полиция са установили още окомплектована стока, приготвени за продажба. Фирмата на 46-годишния мъж от Харманли предлагала чрез интернет артикулите с чужди търговски марки без съгласието на притежателя на изключителното право. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Додо Морския преди 7 години
Хаха, и какво сега, оказва се, че нацепените батки като купуват парцалки на парцалесите си всъщност им купуват китайски баклуци, щамповани в някое мазе в Меден Рудник, което си е Обеля-та на Бургас!
1
1
 
2
 
! Отговори
Хашимото с ножа преди 7 години
Кевин Дилейни Клайн е американски театрален и филмов актьор. Носител е на академична награда Оскар, две награди Тони и е номиниран за наградата Еми през 2009 година. Може и модна линия да има.