Стреляли по Владо Кузов от джип на "Хемус"

"Много се изплаших", заяви бившият депутат от "Атака"
25 авг 2016 18:50,
25
Стреляли по Владо Кузов от джип на "Хемус"
Снимка: Булфото

Стреляха по мен от джип на АМ "Хемус", заяви бившият депутат Владимир Кузов. От Окръжната прокуратура-София потвърдиха за инцидента.

"По случая се работи интензивно. Образувано е досъдебно производство", лаконични са пред "24 часа" от държавното обвинение.

В сряда Кузов бил в Ботевград. Късно вечерта потеглил за София. По думите му се движил в крайна лява лента с максимално позволените 130 км ч.

"На огледалото видях две коли, които се движеха бързо зад мен. Започнаха да святкат с фарове, а после и да ме притискат. В началото не отбих, защото се движа с максимално позволената скорост. След това отстъпих. Бяха два джипа - Рейндж Роувър и Ленд Круизър. Когато вторият се изравни с мен при изпреварването, прозорецът на пътника до шофьора се свали. Оттам се подаде ръка с пистолет и стреля. Не чух изстрелите, само видях пламък от дулото. Опитах се да ги догоня и видях номера на единия джип. Казах го на полицаите", разказва Кузов, който се отървал само с уплах.

След това се обадил на 112. Веднага след инцидента посетил 5 РУП в София. "Има преписка по случая, но е изпратена в Областната дирекция, защото инцидентът е на тяхна територия", казват от столичната полиция.

В четвъртък следобед Кузов е посетил мястото, където стреляли по него заедно с разследващи от ОДМВР-София. Направен е оглед. Криминалистите търсили и гилзи от куршумите. Не е ясно дали пистолетът е бил газов или боен.

"Много се изплаших. Явно ми е личало, защото полицаите бяха слушали записа от сряда вечерта", разказва Кузов, който бил в Ботевград до късно заради среща с избиратели. Проверка в регистъра на КФН показва, че номерът на джипа, от който е стреляно по Кузов, няма валидна Гражданска отговорност.

По информация на Кузов полицаите вече са установили кои са хулиганите на пътя. Според него е недопустимо да се случват подобни инциденти на пътя, особено след побоя над семейство на Околовръстното от февруари т.г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агресивен педофилНе трябваше ли да е в затвора за изнасилване
17
0
 
7
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Най ме кефи как масово жиповете нямат ни гражданска , ни преглед (подобно на оня дето го снимаха на стълбите в София).... РЕШЕНИЕТО- електронни проверки с камери на входа и изхода на магистралите --- в Испания с камери те проверяват за предпазен колан , за минат преглед ,
16
0
 
15
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
поредния философ ,решил че е негово ЗАДЪЛЖЕНИЕ да учи останалите участници в движението . По закон не е правилно да се кара в крайната лява лента , ако не изпреварваш . Също така не трябва да пречиш умишлено на другите.
15
3
 
12
 
! Отговори
Никол преди 7 години
До 12 Алооооооо първо научи ЗДвП и тогава пиши глупости!!! Максимално разрешената скорост по АМ е 140 км.Това е от няколко години!!!
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 12святкащите с 200 са самата безопастност, особено ако стрелят...
13
12
 
7
 
! Отговори
Кон преди 7 години
До 12: Няма такива определения на лентите в магистралата. Измисляш си ги поради незнание. А че ги е провокирал като не е отстъпил е ясно, но не оправдава да стрелят с пистолет - сигурно са били наркомани, но при всички случаи са хулигани. Няма да има последствия за тях, уви! Поредната случка, която показва, че не си струва да живееш в България, ако не си от малцинствата, за които такова поведение е примерно.
12
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този педофил, ако беше научил правилника за движение по пътищата, щеше да знае,че най-лявата лента на магистралата се нарича изпреварваща, а другата активна. Та,движението по автомагистрала става в активната лента,изпреварването в изпреварващата,а аварийно спиране в аварийната, като последната,не служи за почивка, пикане, раздумка с приятели и ред други идиотизми на които съм се нагледал. Това че се е движил с максимално разрешената скорост, не означава че кара правилно и безопасно.
11
0
 
13
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Смях в залата.
10
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само *** коментари тука, никой не му минава на ум че утре по него може да стреля някой плиткоумник дето се е взел на сериозно
9
5
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Може да е бил Волен. Има опит, а има и сметки да урежда с тоя тип.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иска популярност човека, да видим следващия път какво ще си съчини.
7
0
 
31
 
! Отговори
атакистки пидерасы преди 7 години
Някой разгневен баща на момченце ще да е!
6
3
 
13
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
До Турчина МехмедДа, при вас летите направо в космоса от взривовете!
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Избирете кузов за призидент, той ще ви управи.
4
1
 
32
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Абе този педофил не трябваше ли да е в затвора ??????
3
8
 
21
 
! Отговори
PILOT преди 7 години
Ами селянин , какво като си с 130 , лявата лента е за изпреварване . Другият път пак стой в ляво !!!
2
11
 
6
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 7 години
Ае върнах се от Стамбул. А тука си е все същата мила родна картинка.
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КЕ НЕ ФИ СТ АН!С ПРЕСТЪПНА МУТРА И БАНДАТА МУ ОТГОРЕ!ТОВА Е!