Джип блъсна и уби на място земеделец край Петрич

76-годишният Борис продавал чушки и дини на зеленчуковата борса
Обновена: 28 авг 2016 11:20 | 28 авг 2016 11:12,
12
Джип блъсна и уби на място земеделец край Петрич
Снимка: Булфото, архив

Земеделец почина на място, след като бе ударен от джип край зеленчуковата борса в петричкото село Кърналово. Трагичният инцидент стана тази нощ към 02.30 часа на пътя от Сандански за Петрич, съобщиха за БТА от МВР.

76-годишният земеделски производител Борис К. дошъл с колата си, за да подреди и продава чушки и дини. Решил да отиде да си купи кафе отсреща. На връщане обаче е пометен от джип "Сузуки Витара", шофиран от 25-годишен водач от Петрич, който се движел с несъобразена с пътните условия скорост от Сандански за родния си град.

При силния удар пешеходецът починал. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача на автомобила е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

Прегазеният земеделец е от петричкото село Скрът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: катастрофазагинал мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Ако беше шофирал д превишена скорост, нямаше да пишат за несъобразена скорост, т.е. с каквато и скорост да се движиш винаги си виновен.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това може да се случи на всеки шофьор - 2:30 през нощта, тъмно, ако имаи завой няма и да видиш пресичащия човек ....
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джипът е карал с поне два пъти по-висока от ограничението скорост. Кракът на човека беше на няколко метра от тялото. И да в 02:30 часа борсата в Кърналово работи и хората продават стока.
7
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В 2:30 през нощта, пешеходците пресичащи пътя трябва да се пазят - в тъмното шофьорите ги виждат в последния момент, когато вече нищо не могат да направят. Жалко за човека, но да се хвърля цялата вина на шофьора на този евтин джип си е безумие.
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горкият човек!! А копе*лето веднага да го пуснете, за да може да убие поне още 20 човека!!! Нашите пътища станаха като гробища, а джигитите продължават да убиват."Независимата " съдебна система би трябвало да се закрие и съдиите да отидат да копат на полето. Да видят как и кой им изкарва 5-6 бона заплата!
5
2
 
15
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Тази статия е гавра с българския език и съзнание. По определение не се казва починал, за човек загинал при такива драматични обстоятелства. Умрял на място по-върви. Направо да се смееш като четеш "при силния удар пешеходецът починал". Това си е езиков абсурд, който демонстрира неграмотност. След това "земеделски производител" е уместно словосъчетание за икономически анализ, не за сводка от катастрофа. Авторът се гаври с читателите като споменава заниманието на загиналия, без то да има връзка.
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е, да се бориш за прехраната си и някой с пари и джип да ти отнеме всичко.
3
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
АЛООООО---ПОПРАВЕТЕ СЕ ДНЕС---КАКВИ О2.30----14.30 МИН. ПИЯНИ ЛИ СТЕ ИЛИ ИЗТРЕЗНЯВАТЕ
2
10
 
12
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Не винаги вината е във шофьорите...,и пешеходците не спазват, каквито и да е правила.
1
11
 
10
 
! Отговори
в два и половина преди 7 години
В два и половина през нощта продавал чушки и дини?