Мъжът на Мейзер работил за Шванца, твърди Киро Скалата

Той е убеден, че е невъзможно Анита да е убила мъжа си
26 сеп 2016 18:20,
21
Мъжът на Мейзер работил за Шванца, твърди Киро Скалата
Снимка: Архив, Булфото

Умрелият съпруг на Анита Мейзер – Николай Димов, е работил за спрягания като подземен бос Николай Иванов–Шванца. Това разкри един от най-близките приятели на варненката Кирил Вълчев – Киро Скалата пред "България Днес". Той е бил първият човек, на когото Мейзер е съобщила за инцидента.

Още по темата

"Николай бачкаше за Шванца – потвърди Киро Скалата. – Хвалеше се как бие хората и как се занимава с бандитска дейност. Може и да е лъгал, не го знам, защото във Варна всеки се прави на мафиот. Именно затова първоначалната версия на Анита ми се стори много достоверна."

След пристигането на полицията в дома на Мейзер и Николай тя разказва как двама души са осъществили контакт с нейния съпруг часове преди убийството. Малко по-късно тя промени своята версия и разкри как инцидентът е станал при сексуална игра, след която културистът се задушил.

Киро Скалата разказва, че Анита звъннала в 3 през нощта на вратата му и му съобщила, че нещо много сериозно е станало. "Трябва да викаме полиция и лекари. Намерих Николай убит.", казала му тя.

"Разказа ми теория как го чакали долу уж негови приятели. При нас няма много хора, но петък и събота има две заведения, където се събират. Ние се връщахме с жена ми същата вечер. Тя беше с две дини и ходеше пред мен. Гледах я, защото има пияници там. Затова забелязах една кола покрай сградата. После, когато Анита ми разказа нейната версия, веднага й повярвах. Оказах съдействие на полицията. Разказах как съм видял някакви идиоти. Само Господ и тя знаят какво точно е станало в апартамента, но, доколкото знам, Анита не си падаше по подобни сексуални извращения", разкри още Киро Скалата.

Според него е напълно невъзможно Мейзер да убие своя мъж.

"Няма физическата възможност, защото е 50 кила – добавя Кирил Вълчев. - Ние четири човека да се хванем, не може да преборим животно като Николай. Генетично жените са по-зли от мъжете. Но Анита е напълно адекватна, не взема наркотици. Можеше да избяга, има си американски паспорт. Защо да остава на същото място и да вика полиция? Там е станала някаква кретенска идиотщина. Още по-глупаво е да се твърди, че аз съм й съучастник", заключва Киро Скалата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяко твърдение на г-н Киро Чакълчето трябва да се приема за истинно, без да бъде подлагано на съмнение.В българското право трябва да се въведе безусловно правилото на върховна правота на думите на Чупещия Дини С Глава.
16
0
 
4
 
! Отговори
нед преди 7 години
Познайте какво е шванц на немски (жените нямат такова),а и Умрелият...сайт валко по културно го давайте
15
0
 
14
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
Тоя не спря да ги измисля.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Le le,le le ,le... Le, le le
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати прякорите. Знете ли какво означава този прякор на немски. Онази работа.
12
0
 
17
 
! Отговори
ЛОГИКА преди 7 години
Всички са болкллуци това е ясно, но е прав, че е можела да духне преди да се светнат, че е умрял човека вместо да се обажда на полицията ако го е убила тя !
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как започна статията.....умрелият...журналисти, пишете по на висок стил, литературно. Починалият.....
10
3
 
29
 
! Отговори
Деси преди 7 години
Каквато и да е истината тук, дали Мейзер го е убила или не, едно нещо ми прави впечатление ПРИЯТЕЛСТВО! От началото на сагата, каквато и да е версията, Кирето е винаги зад гърба на Мейзер. Евала! Г-жа Анита никога не ми е правила впечатление на надута или злопаметна. С вдигната главата приема комплиментите за "красотата" си. Скалата има смелостта да намеси името на мафиот. ПОКЛОН! Пожелавам всеки му такъв приятел!
9
0
 
26
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Варна...морето...сините вълни,ад под небето Мейзер сътвори.Варна ...морето...сините вълни,бяха в мезонета Дяволски игри.Свинските опашки стегнати до откат.Пачки ще получи хитър адвокат.Ани, опит-грешка, белезници "щрак",не пробвайте в къщи втори дубъл пак.
8
1
 
21
 
! Отговори
мъдър преди 7 години
Две дини под една мишка не се носят.
7
6
 
32
 
! Отговори
ined преди 7 години
Кирето с малкото си мозъче за толва време само това ли успя да измисли?
6
3
 
18
 
! Отговори
Урко преди 7 години
До АsТова определено повдига въпроса що за обкръжение имаш?!!
5
15
 
7
 
! Отговори
As преди 7 години
Kiro e nai dobriqt chovek koito poznavam!S
4
1
 
62
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
Жената носи две дини а мъжът й я гледа - колко българско :)))))
3
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убиха го и лепнаха убийството на горката грозна женица.
2
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шванца работи за тиквата и те така
1
2
 
53
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Скалата,Майзер,Шванца....хубави хора....