Спипаха 25 нелегални мигранти само за нощ в София

Социолог: Няма да се разминем с паравоенни формирования!
21
Спипаха 25 нелегални мигранти само за нощ в София
Снимка: Reuters, архив

25 нелегални мигранти са заловени в София през нощта. Всички те са мъже от Афганистан, обявиха от МВР.

Още по темата

Над 60% от българите виждат в бежанската вълна и риска от тероризъм основен проблем и заплаха за държавата.

Данните съобщи директорът на правителствения Център за противодействие на корупцията и организираната престъпност (БОРКОР) Елеонора Николова пред БНР. 

"Хората, които сочат притока на бежанци като основен проблем за държавата, са 61%. Рискът от тероризъм се определя като основен за държавата от 64% от анкетираните българи", обясни тя.

Според социолога Антоний Гълъбов само въпрос на време е в България да бъдат създадени паравоенни формирования, които да залавят нелегални имигранти.

"Цялата тази плеяда от фигури, която през пролетта на тази година, изведнъж беше експонирана в публичното пространство. Всеки един от тях в една или в друга степен има своята биография и в местните организирани престъпни мрежи - изключително опасното съчетание на национал-популизъм с организирана престъпност", коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Пурко преди 7 години
Къде е бат Бойко да каже.........ние ги хващаме а те ги пускат..........
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо ще зародят По голяма неразкриваема Престъпност и едва след като ги Интегрират Ще си отворят очите и ще видят РазликитеЧак след това Ще почнат и да Тероризирът местното населениеКакто навсякъде в ЕвропаТова не е нищо ново
13
2
 
7
 
! Отговори
Защо преди 7 години
Сащ сринаха толкова държави в близкия изток,избиха милиони невинни за да ограбят ресурсите им,оставиха милиони без дом и препитание,а сега ние европейците трябва да се грижим за бягащите от войната?Защо целият свят позволява на тия скапаняци да правят каквото си искат,където си искат,да грабят безнаказано,защо всички се правят,че не Сащ са в основата на всички тези проблеми?Светът можеше да бъде приказно място,ако нямаше токкова много алчни цър.вули...
12
0
 
15
 
! Отговори
Елхово преди 7 години
Е, какво ги направиха като ги заловиха?! Защо това пояснение винаги липсва от новините в България???? Били ги заловили ... Стига сте ги залавяли само- ако са нелегални, ги репатрирайте до 48 часа! Къде ли?! Ами има бол места в С. Арабия, Алжир, Казахстан или по на север! Русия и САЩ също трябва да са съпричастни към трагедиите , а не само да раздават съвети.
11
0
 
16
 
! Отговори
ДА СМЕ НА МЯСТО! преди 7 години
На 07.10.2016г. ще се проведат три протеста срещу нашественици. 1. В София от 20:00 часа пред Храм Света Неделя за шествие по ул. Мария Луиза до Лъвов мост, организирано от Национална съпротива;2. В Бургас от 19:00 часа на пл. Тройката за шествие по главната улица Александровска до Община Бургас срещу изграждането на център за мигранти в с. Звездец на 40 км от Бургас, организирано от Цивилни отряди за защита на жените и вярата /Перата/ и3. В Харманли от 19:00 часа срещу действащия Бежански център там, безчинствата на мигрантите и бездействието на полицията.
10
0
 
9
 
! Отговори
extremist преди 7 години
25 "БЕЖАНЕЦА" АФГАНЦИ.....ДА ГИ ПОГВАМЕ
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джинко с АЧВ-то де е да лови бижанцичи. You look terrorist !!!
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ще е дереджето докато управляват гербави ***. Анархия и разсипия.
7
1
 
38
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Аз например не ги искам!И над 80% от хората не ги искат,така ,че да изчезват докато не е станало късно.Има хора кибритлии дето скоро ще им кипне и ще стане страшно,ще си мечтаят за Афганистан!
6
1
 
14
 
! Отговори
лелинчо преди 7 години
На влака и деректно на гости при Меркел като преди това транзитно спиране в Майданек или Бухенвалд да обработка
5
26
 
6
 
! Отговори
Бежанец от Бурунди преди 7 години
Чакайте да се оженя за българка , пък ще видите тогава дали съм нелегален ! Кандидатки не липсват.
4
1
 
52
 
! Отговори
Питане. преди 7 години
След като са спипани тези 25 нелегални имигранти, какво следва оттук натакък. Репатриране оттам откъдето са дошли или им се разрешава търсенето на убежище и евентуалното получаване на бежански статут? Уважеми журналисти моля изяснете този въпрос в статиите си. Благодаря.
3
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От къде дойдоха,бе???Нали уж добре си пазим границата.И сега какво ще ги правим като Сърбия си изпрати войска на границата.Или народа трябва да се изсипе на границата и да си пази държавата или да се изсипе пред парламента и да изгони тия,които ни натресоха тази п.а.п.л.а.ч.
2
1
 
64
 
! Отговори
недоумявам преди 7 години
Само като се движа ежедневно по Мария Луиза, Пиротска, Цар Симеон и т.н. виждам 200 нелегални. Защо на полицията са й необходими толкова много усилия да хване 25?
1
0
 
55
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Политиците в Европа се изплюха на милионите си загинали сънародници по бойните полета на Европа. Особено през двете последни войни. Затова ли загинаха , за да дойдат тия печенеги и да срутят устоите на цивилизацията. Да видим в коя година демокрацията ще бъде сменена с шериат. Красота. Няма да има вече маникенкии, джакузита макузита, силикончета в циците и джуките. Туто финито.