Верижна катастрофа с две коли и мотор на Цариградско

Инцидентът е станал пред Полиграфическия комбинат
Обновена: 27 сеп 2016 15:57 | 27 сеп 2016 15:50, Камелия Цветанова
24
Верижна катастрофа с две коли и мотор на Цариградско
Снимка: БТА

Верижна катастрофа с 2 коли и мотор стана около 14:30 ч. на бул. "Цариградско шосе" пред Полиграфическия комбинат в София.

Мотористът бил засечен от кола, която избягала, съобщи "24 часа".

След това две коли се ударили, мотористът паднал и се опитал да избегне сблъсък със засяклото го возило.

От падането рокерът е наранил дясното си рамо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако в блок средно има по 10 деца, колко деца ще събуди един моторист от Люлин до Младост, в 02:00 часа през нощта. А ако на всеки час минава по един ...
22
5
 
3
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Кефят ме мрънкащите тук, да се кара мотор така както се кара кола. Да, по ЗДП е така. Но, в такъв случай става безсмислено да се купува мотор. И сега кое има предимство ЗДП или здравият разум? Сигурно през 50-те години мотористите са спазвали ЗДП, аз тези времена не ги помня. То и ЗДП е оттогава по дух. Последните промени го замърсиха с ненужни норми, но духът му от 50 г на миналия век си остана.
21
1
 
6
 
! Отговори
бай уй преди 7 години
До АааПреди 2 месеца някъде на кръстовището Евлоги и Черни връх, моторист блъсна един просяк, който не му беше там мястото, но караше на слалом. Само не прескачаше колите. Мотора беше скутер, но от големите.
20
0
 
9
 
! Отговори
бай уй преди 7 години
До мотористБаце... недей...! Това велосипедисти и мотористи... не ми се коментира...
19
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Читав моторист досега не съм видял. Има нагли мотористи и ощо по-нагли мотористи.
18
11
 
6
 
! Отговори
моторист преди 7 години
До АнонименИма мотористи и мотористи. Може да те учуди но при престрояване давам мигач, при малка опашка на светофар си изчаквам реда. Е, при повече коли минавам най- отпред. :)
17
0
 
17
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Не винете шофьорите, че не спазват правилата. Няма нито една държава оо свта, в която правилата да се спазват просто така. Навсякъде по света правилата се спазват само ако държавата наложи спазването им. В България КАТ не работи и затова се правят толкова много нарушения.
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като как моториста е паднал, при избягала преди това кола и каква е връзката с тези две коли, които са се ударили? Много неграмотна работа.
15
3
 
10
 
! Отговори
егати преди 7 години
Само едно рамо за тоя пистов ***** не можа ли нещо по така... не бих се учудил да е един от тия дето не ме оставят да спя с бръмченето си...
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До мотористСтига бе, мотор да се движи с 80 км/час. Да не ти е развален мотора? Обикновено моторите профучават покрай мен все едно съм спрял.
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До IvoСигурен ли си че моторите не замърсяват?
12
9
 
13
 
! Отговори
!! преди 7 години
Засякал го и избягал,не го видял,ами да започнат да ги карат моторите и мотопедите задължително със синя лампа и вой на пожарна та белким ги видят и чуят.Да ама като си намалят музиката в колата,оставят телефоните и т.н.т..Що не избягаш или не забележиш S класа,джип,рейс,ама що ли питам като повечето шофьорчета не забелязват даже трамвай.Ми че то на село ги няма,има каруци.Всеки е длъжен да пази всички и себе си,не е сложно,само е въпрос на манталитет на простия и простака велик комлексар.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До petkov_Според знаците са забранени паркиране, престой, велосипедисти и МПС с общо тегло над 4 тона.
10
12
 
9
 
! Отговори
Ivo преди 7 години
До petkov_. То и едно време имаше пионерчата, ама сега няма. Знака го няма от поне 2 години. И защо хората така завиждат, че някой може по-бързо да стигне от тях. Седнали сами в коли които замърсяват яко, се огледали в другите... еми качете се и вие на 2 колела и тогава София ще стане друга, не като сега АД..
9
1
 
21
 
! Отговори
gun преди 7 години
всички трябва да помислим как се движим днес бях свидетел на поне десет тариката с коли които застрашиха други автомобилисти с безодговорното си шофиране и неспазване на правилата за движение по пътищата
8
1
 
16
 
! Отговори
моторист преди 7 години
До АааДнес минах по ремонтираният мост на ж.к. Левски. Карах в най- дясната лента с около 80 км. и бях най- бавното превозно средство по моста. Смятай!
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В неделя имаше невероятно много мотористи из подбалканския път. Много от тях караха внимателно но имаше и около 6-7% арогантни сред тях.
6
12
 
12
 
! Отговори
Гоулфо преди 7 години
До АааНе само моторите, ами и колоездачите, и майките с количките трябва да се редят в трафика и здръстванията... ама ха, ще ми се правят на тарикати да се измъкват от задръстванията... ще седят и ще ми дишат пушака от гоуфу и ще слушат чалгата дето съм набримчил докато си вися в задръстването
5
1
 
11
 
! Отговори
Иван Арнаудов преди 7 години
До АааНе е достатъчно, но е едно добро начало!
4
12
 
19
 
! Отговори
petkov_ преди 7 години
На Цариградско, от Орлов мост, до алея Яворов, нали беше забранено за мотори... тоя с мотора, какво е правил там?