Спипаха дилър на наркотици с 907 таблетки метамфетамини

В рамките на седмица това е вторият задържан в Пазарджик
2 окт 2016 11:00,
9
Спипаха дилър на наркотици с 907 таблетки метамфетамини
Снимка: архив Reuters

Дилър на наркотици е задържан в резултат на действията на служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Пазарджик. Това съобщиха от пресцентъра на дирекцията. 

Още по темата

През нощта на петък срещу събота полицаите, заедно с колеги от "Криминална полиция" осъществили специализирана полицейска операция. Тя имала за цел да се противодейства на разпространението на наркотични вещества на територията на областния град. Действията на полицейските органи са проведени под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура.

Полицаите претърсили жилището на 28-годишен мъж от града. До преди това обаче той не бил попадал в полезрението на полицията. В една от стаите били открити общо 907 таблетки, които при направения полеви наркотест реагирали на метамфетамин. Намерена е и електронна везна.

Мъжът е задържан в ареста за 24 часа, като срокът на задържане е удължен със 72 часа от прокурор при Окръжна прокуратура-Пазарджик. Работата по случая продължава, води се дознание.

От ОДМВР- Пазарджик припомнят, че само в рамките на изтеклата седмица това е вторият дилър заловен от служители на криминалния сектор в ОДМВР-Пазарджик. В четвъртък полицаите задържаха 49-годишен мъж с 26 полиетиленови дози хероин. В момента той е в следствения арест с наложена от Окръжния съд в Пазарджик мярка за неотклонение – задържане под стража.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: наркотициПазарджик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
tarsene преди 7 години
predlaganeto e sprqmo tarsento horata prosto se drysat kvo my e strannoto
5
0
 
1
 
! Отговори
??? преди 7 години
26 полиетиленови дози хероин
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега да го накарат да ги глътне
3
0
 
6
 
! Отговори
стоев преди 7 години
Не се заблуждавайте. Това е бизнес за милиарди. Тоя или не си е платил или е изкупителна жертва
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги трепът направо тея ***.и дето тръгнали да тровят хората!Какъв човек трябва да си за да се занимаваш с това.Да им преседне залъка дано!
1
3
 
13
 
! Отговори
НЕ НА ДРОГАТА!!! преди 7 години
Ей тая гадост на снимката направи едно цяло поколение шизофреници.Гадните мета-амфетамини разните супертоксични стимуланти освен енергията и еуфорията носят и психични проблеми във сто процента от случаите без изключение.