Туроператори принуждавани да водят туристи в кръчмите на Кравата

Повод за конфликта с Очите бил бит на 6 юни датски туроператор
Обновена: 23 окт 2016 07:46 | 22 окт 2016 18:24,
38
Туроператори принуждавани да водят туристи в кръчмите на Кравата
Снимка: bTV

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Георгиев – Божо Кравата.

Днес се гледа мярката за неотклонение на Божо Кравата и стана ясно, че хората му принуждавали чужди оператори да водят туристи в негови заведения в Банско и Слънчев бряг..

Още по темата

Припомняме, че Божидар Кузманов бе задържан на 19 октомври 2016 г., след като сам се предаде в полицията във Велико Търново. В неговото заведение "4 you" на 8 юни бе извършено убийство и опит за убийство. Гардът на Божидар - Тодор славов, застреля гарда на Димитър Желязков - Митьо Очите Александър Алексиев.

Преди дни обвиниха Божидар Кузманов за ръководене на организирана престъпна група за принуда, наркоразпространение и сексуална експлоатация, действала в региона на Слънчев бряг и Несебър.

В началото на делото стана ясно, че Кузманов се води на щат като готвач в заведението, пише "24 часа".

Прокуратурата поиска той да остане в ареста, защото е лидер на група за разпространение на дрога, нанасяне на телесни повреди, принуда. Тя е действала на териоторията на Слънчев бряг от 2013 г. до 8 юни 2016 г.

Божо Кравата бил изключително опасен, за това свидетелствали и думите му: "Избийте ги всичките след стрелбата по Очите".

На заседанието стана ясно още, че повод за конфликта е бит на 6 юни датски оператор, който трябвало да води туристи в заведението 4You.

Пред Недялко Москов, председател на ФК "Несебър", Митьо Очите казал, че отива да се разправи с някакви хора, които набили датски туроператор.

Според адвоката на Кузманов Лъчезар Таков няма доказателства той да е лидер на група, а всички, които се споменават за нейни членове, са негови приятели и познати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Ха ха ха , преди 15 години , сърбите си пълнеха крайпътните заведения с подобни чалъми , ако автобусът не спре в правилното заведение ,го настигат и го връщат....В нормалните държави подобни взаимоотношения се решават с 20% отстъпка в полза на тур-оператора и готово,
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички който продават дрога са *** и *** Крава Очите и разни подобни .Вкупом и в затвора без право на обжалване . Трябва да се борим с дрогата до край ако искаме да имат бъдеще нашите деца .Стига с тия правни похвати .....какво ще стане ако въоръжим офицерите от запаса дали ще остане и един корумпиран полицай ....
27
0
 
4
 
! Отговори
Без думи преди 7 години
До АловКак защо ... та нали МО е света вода ненапита ... той си е излежал провиненията в затвора и сега и почтен и съвестен гражданин .. както и борец срещу неправдата.
26
0
 
12
 
! Отговори
duhku4e преди 7 години
Хааах,филми от старите ленти,всичко сме го гледали в Кръстника,нашите мафиотчета сега проглеждат(на Митьо с очите)!...
25
0
 
7
 
! Отговори
готин преди 7 години
Дааааааааааааааааа прав си братле,така е ама всички го знаят ама си траят,*** чесно
24
1
 
18
 
! Отговори
777 преди 7 години
пълни глупости, просто ББ играе партия и сега покрива Очите
23
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да ми постелят червен килим няма да им стъпя в хотелите. Простотия, в 21 век с методи от 17 ще привличаме, пардон ще принуждаваме туристи да посещават заведения. Отвратително, просташко, недопустимо. Да се благодарят, че още има хора, които почиват по българското черноморие.
22
1
 
1
 
! Отговори
fusion преди 7 години
И аз много ценя моят туроператор и много добре го познавам и наблюдавам да не се захласна по друг туроператор
21
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тези продажници в правосъдието такива плазмодии си живеят живота на гърба на много хора. Без работещо правораздаване няма отърваване от такива гнусни същества.
20
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продължават да внушават че мити катетъра е жертва, а той е на много високо ниво, с подкрепата на колибарите от дс. И веднага се питам къде във висините са онези мошеници братя иванидеви, с яхтите. И понеже никой, никога, няма да приеме на сериозно ококорения, нищо чудно да обучават кравата, как да дава мляко на партийните сукалчета, на милицията, на ицко следователя и на деветдесет процента от де що има държавен хрантутник в бургашка околия.
19
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да се избавим от подобни мутри,когато държавата е управляват други такива?
18
0
 
9
 
! Отговори
Браво на българия преди 7 години
Този е божа кавичка. ....
17
1
 
7
 
! Отговори
протестиращ преди 7 години
Само след две седмици предстоят избори повече вие си дайте жокери.
16
1
 
14
 
! Отговори
Бикът преди 7 години
Ох, Кравичкеее! Чакай ме на пангара, сега идвам за тебе!
15
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А цялата държавна машина се е заела да изкара очите светец.
14
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е при демокрацията мутрите да принуждават туроператорите да водят туристи в заведенията им, това им е бизнесът на мутрите - заведения и наркотици. При капитализма всеки има право да се стреми да извлича максимална печалба от бизнеса, капилтализмът с демокрация е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра.
13
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очилата и брадата не могат да скрият ниското му чело и животинското му изражение.
12
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тоя трябваше да получи куршум. Като колегата си по занаят. Жалко е, че подобни елементи ги титуловат бизнесмени и ги пазят другарчетата им във властта...
11
3
 
17
 
! Отговори
Телето преди 7 години
Никой никого за нищо не е принуждавал! Туроператорите сами са се натискали, защото Кравата е голяма личност и всеки е искал да се запознае с него или поне да го зърне с очите си.
10
2
 
10
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
нещо от рода на Юл Бренър!