Баба намери гранатомет и… го занесе в Спешна помощ

Възрастната жена го открила на поляна в русенски квартал
24 окт 2016 22:10,
37
Баба намери гранатомет и… го занесе в Спешна помощ
Снимка: архив "Булфото"

Възрастна жена намери гранатомет на поляна в русенски квартал и го занесе в Спешна помощ.

Русенката първо отишла до Центъра за Спешна помощ, за да подаде сигнал, че е намерила противотанковия гранатомет. Там обаче не й повярвали и тогава тя решила да донесе гранатомета на място.

Не се притеснила, защото видяла, че е празен, съобщи БНТ.

Хора от квартала казаха, че в района преди време са виждали съмнителни мъже с коли със затъмнени стъкла.

На гранатомета, изненадващо, освен инструкциите, имало залепен и стикер на русенска мебелна фирма. Собствениците й коментираха, че не са наясно как този стар етикет се е появил върху оръжието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не бе, бабата си купила гранатомет и нарочно отишла с него в болницата за да е сигурно, че ще и предложат най-доброто лечение и то без да искат почерпки, пари под масата, такса за избор на екип и т.н.
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя който е писал, че мрази България и българите да върви в Русия!
25
1
 
15
 
! Отговори
Баба знае преди 7 години
Гранатомет се носи в болницата, парите се хвърлят през терасата.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако напишем думата циг а нин - цензурирате. да бахте проследили кой подклажда нещо като джихадизъм с коментари 5, 6, и още няколко.
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тя да го е занесла направо в мебелната фирма,изпуснали са си го хората.
22
1
 
3
 
! Отговори
ттт преди 7 години
Ти ли не харесваш секцията?Зеееееми......
21
1
 
17
 
! Отговори
se преди 7 години
Браво на бабата .Ей с такива баби шъ съ оправим.Та нали една баба скоро ще стане главнокомандващ.Всички баби трябва да преминат военно обучение....
20
0
 
7
 
! Отговори
До 27 преди 7 години
Не забравяй само, че в случая и ти си един от "драскачите".
19
2
 
16
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Някой е вадил картофи, но го забравил.
18
4
 
45
 
! Отговори
Течо преди 7 години
За хората, които пишат, че вече не сме Българи, защото много империи са минали през нас.. съжалявам ви! Най-вероятно точно вие сте никакви.. нямате държава, в която да ви признаят, нямате собствени традиции, че може и да нямате собствена Азбука, сами сте си виновни! Аз съм българин не защото съм с корени на пра българи, или пък съм патриот, или само защото съм бял... Аз съм българин, защото говоря Български Език, Почитам Българските обичаи, култура, традиции, религия и ценности!
17
0
 
30
 
! Отговори
Течо преди 7 години
До всички изказали се неподготвено... не ме интересува от какъв етнос сте и каква религия изповядвате.. вярно е българите в момента са ужасни и е тяхна-наша вина, че допускаме държавата(политиците) и обществото да ни направи такива! И все пак независимо от какъв етнос си... ако някой дойда да ни коли теб няма да те питат какъв си.. и ти ще си под ножа.. проблема е,че в момента на цяла България е приложена схемата.. Разделяй и владей..
16
0
 
1
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
До АнонименМиро ти ли си?
15
1
 
19
 
! Отговори
Бай йуХ преди 7 години
Бабе!Прочете ли какво е написал неразумният ю*род 16 ?Е, как да не го гръмнеш с гранатомет тоя?
14
2
 
13
 
! Отговори
Неразумно е това! преди 7 години
Бабе,Защо си постъпило толкова наивно?Ние тук правим всичко възможно, за да внушим на властимащите да гласуват закон, който разрешава на гражданите да се въоръжават с цел самоотбрана!По-дейните пък не чакат да се гласува закон, а вече се въоръжават, какво да правиш, времената са такива!А на теб съдбата ти дава наготово, без да плащаш, не пищов, кама или чифте, а истински противотанков гранатомет!!!Защо доброволно си се отказала от него? Защо обиждаш Съдбата?Бива ли така?!
13
58
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Български нищжества, не виждате ли, че сте най-долното и мрсно племе на света.ПРОКЪЛНАТО ПЛЕМЕ от недоклани изверги.Наказани сте с мизерия и меч, заради злобата и долнопробието си.Дано изчезнете като никога да не сте били.
12
38
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От малки ни захранват с патриотизъм към този долен народ и порнографската му държава.Като си малък и глупав - лъжеш се.Но порастваш, поумняваш, и започваш да виждаш, че всичко е било лъжи и фалш.Как може нормален и интелигентен човек да изпитва патриотизъм към подобна държава и населяващият я народ???Това държава ли е, това народ ли е?Не народ, а... поетът ви го е казал.Срам ме е, че съм българин и не искам да имама нищо общо с този долнопробен народ.И не ме пързаляйте с "рози, кисело мляко, хубави жени и троянска сливова".Нито със "славна история", "бляскави победи" и "как
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 11 господине вие сте У8РОД
10
0
 
35
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До АнонименЯвно, анонимния и тази вечер не се е пил хапчетата и за това пак изтрещява! Бог да му е на помощ!
9
50
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво удоволствие е да гледаш как пркаженото българско племе се скапва все повече.Потъва в упадък, злоба, омраза, демографска катастрофа, престъпност...Мразя ви и не го крия.СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ.
8
1
 
24
 
! Отговори
911 преди 7 години
Най вероятно се е обадила на тел:112 и "професионалистите" от телефона на доверието са я посъветвали да го предаде в спешна помощ.