Не ножът – инфаркт покосил изнасилвача Боньо Фаса

Сърцето на 120-килограмия мъж не издържало на напрежението
Обновена: 24 окт 2016 15:58 | 24 окт 2016 15:37,
37
Не ножът – инфаркт покосил изнасилвача Боньо Фаса
Снимка: Труд

Богдан Динев, известен като Боньо Фаса е умрял от инфаркт, а не от прободната рана, която му нанесе 18-годишната Мария Гиздева, докато той я насилваше в Къщата на ужасите на ул. "Чая" №44 в Стара Загора.

Източници, близки до разследването, твърдят пред "България днес", че причината за смъртта на Динев не е кръвозагуба, каквото е основното твърдение на прокуратурата. Причината била болното сърце на наскоро преживелия инсулт 120-килограмов, което не издържало на напрежението в деня на престъплението.

Още по темата

Според лекари фактът, че в конкретната обстановка и с оглед на здравословното състояние на Динев жертвата го е пробола с ножа, най-вероятно е спомогнал и ускорил настъпването на мигновения инфаркт.

Ако тази информация се потвърди и от заключенията на назначените съдебномедицински експертизи, делото срещу Мария моментално трябва да бъде прекратено.

"Не знам дали това е вярно, тъй като никой нищо не ни казва и не мога да си обясня защо всъщност експертизите се бавят, след като има данни, че са изготвени. Ако тези твърдения обаче излязат истина, обвинението пада", коментира защитникът на Мария, адвокат Валентин Димитров.

С излизането в края на юли от ареста на ученичката беше изменено и първоначалното й обвинение. Прокуратурата прецени, че не е имало опит за убийство, а девойката е действала при неизбежна отбрана, от която е последвала непредумишлената смърт на Динев.

Според закона и съдебната практика досега съществуваха два варианта. При единия съдът дава старт на процеса и оправдава Мария, позовавайки се отново на неизбежната отбрана.

В другия, който според юристи е абсурден, е тя да бъде намерена за виновна и да бъде осъдена. По обвинението й, повдигнато за момента, се предвиждат от 2 до 8 години затвор, но тъй като ученичката е с чисто криминално досие, тя ще получи условна присъда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Веселин Узунов 27Теб пък да те потопят в сярна киселина - олеум!
27
0
 
4
 
! Отговори
Тоягов преди 7 години
Тоя *** Веселин Узунов няма ли да се скрие завинаги с не подредените си разсъждения и ниско интелетуално катунско ниво ?
26
4
 
3
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Най- вероятно тази му се пуснала за пари и чичака пукнал по време на сеанса. За да прикрие курвалъка го намушква и измисля сценария за изнасилването.
25
1
 
9
 
! Отговори
Митака преди 7 години
Браво на момичето, че е утрепала стария ***.
24
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето каква врътка са измислили значи , за да отърват оная малка кифла от обвинение в убийство и задължително влизане в затвора!! Вече и на децата стана ясно, че това не беше убийство при самоотбрана, така че сега просто ще го изкарат инцидент и дъртия мераклия бил умрял от естествена смърт.?!
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми развълнувал се е човека, че ще й напълни трътката с киреч и не е издържало сърцето. Все пак на тия години да забършеш агнешко си е цяло преживяване...
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тутунопушенето е опасно
21
19
 
6
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 7 години
Оная да я бутнат в затвора доживот или както в нормалните правоверни страни да я заровят до кръста и да я пребият с камъни. Защо не си зададете въпроса дали тя не му се е отдала и той кат не ще с нея да го е натопила.
20
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Стар козел 15Да свърши едно добро дело за цялото общество и също така нейното противодействие да бъде като един добър пример за закоравелите дърти перверзници които все още са склонни да вярват че ще се отърват от съдбата!
19
4
 
17
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 7 години
БРАВО НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ОНЕВИНЯТ НАИСТИНА НЕВИНЕН И ЖЕРТВА!
18
17
 
7
 
! Отговори
аз преди 7 години
Значи Мимето не е убиец, тя се явява .... спасител, оказала му е първа помощ, герой. Та тя е ...светица. Браво. Искам този адвокат, и този съдия дето ще клъвне.Браво
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно хубаво обяснение на това какво е изнасилване чрез аналогия с кражба "Ако ми искаш 10 лв, и съм в безсъзнание, това че си ги взел без мое съгласие е кражба, ако си ме набил/заплашил с пистолет/надрусал/напил и съм ти ги "дала" това пак е кражба, ако си заплашил че ще нараниш близките ми ако не ти ги дам, пак е кражба, ако твърдиш, че ще покажеш видео с мен пияна и гола ако не ти ги дам,пак е кражба, ако съм ти давала преди на теб или на друг и сега ти си вземеш сам сега пак е кражба"
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"докато той я насилваше в Къщата на ужасите" за информация на написалия статията, това време се използва, когато пишещият е бил свидетел на случилото се. Когато се преразказва се пише "докато той я е насилвал". Още повече, че нещо не ми става ясно за инфаркт ли говорите или за сърдечен арест. Но все тая. За пишещите по-долу - според тях изнасилените жени трябва да гледат в земята докрая на живота си или какво. Всяко сексуално действие, което не включва изрично съгласие е изнасилване.Или блудство
15
10
 
25
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Доколкото усещам , новата версия ще е ,че докато си е мажел филий с мас е получил инфаркт , губи равновесие и пада върху ножа .
14
4
 
27
 
! Отговори
художника преди 7 години
Каквато и да е момето, евалла че ни отърва от един б..лук. Сега може да мине покрай Певски, па после и през другите маймуни сите инфарктаджии да станат!
13
3
 
30
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
Бах ***'аму! Стига с тоз Боню бе! Стига с тоз фас, че ми се драйфа вече. Отваряш новините - Боню Фаса, пускаш телевизията - Боню Фаса, гледаш у парламента - Боню Фаса (240 броя). Стига толкова с тоз *** бе!
12
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имахме една съученичка... минавахме я по15-17 човека. А преди да си тръгне питаше искали още някой че татко ме чака....
11
14
 
10
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Гнусна държавичка е ***. Как се радвам само, че съм на другия край на света. А тези дето ми се пишат патриоти как не ги е срам, не знам
10
12
 
14
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
До 4Само вие, адвокатът и майка й, още не сте се досетили какво е правила в къщата на този лош човек(същински Путин да ге)!!!
9
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
цял народ тръгнал да защитава една малка лъжлива убийца :)