Пияни и луди: Двойка бургазлии пощуряха за паркомясто

Удряли полицаи и опитали да се саморазправят със съседи
24 окт 2016 11:44,
16
Пияни и луди: Двойка бургазлии пощуряха за паркомясто
Снимка: архив Булфото

Двойка пияни бургазлии биха и псуваха полицаи и се опитаха да се саморазправят със свои съседи заради заето паркомясто.

Лудият екшън се разиграл през нощта на 22 октомври. Около 1:30 ч. в Пето РПУ е получено съобщение за инцидент в бл. 55, вх. 4, к-с "Изгрев".

45-годишен мъж и 39-годишната му жена разбили дръжката на входната врата на апартамента на свой съсед на 29 години, съобщи полицията, цитирана от "24 часа".

Мъжът и жената живеели в съседния 3-и вход. Те били видимо пияни. Окзало се, че искат да се саморазправят с хора от 4-и вход, но на друг етаж, за които разбрали, че са им заели паркомястото пред блока.

Пияната двойка започнала да крещи и да псува във входа. Съседите се разбудили и извикали полиция, а двамата младежи, които заели паркомястото, се опитали да отвърнат на нападките.

Когато пристигнал полицейския патрул, пияният мъж отказал да се подчини на разпорежданията. 45-годишният бургазлия започнал да блъска единия униформен, последвало сборичкване, при което радиостанцията на униформения се разкопчала.

Пияната му жена я грабнала и я хвърлила на земята и двамата отново започнали да се саморазправят с младежите.

Докато полицаите се опитвали да спрат буйстващия мъж, върху тях в гръб сe нахвърлила жената, която ги обиждала и псувала.

Накрая служителите на МВР приложили силови методи, за да неутрализират пощурелите бургазлии. След като им щракнали белезниците, ги отвели в ареста на Пето РПУ. Образувано е досъдебно производство за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
4
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
мъжка и женска батка
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13Първо никъде не пише, че хората са били платили за това място, че да го имат за свое и второ дори и така да е, има цивилизован начин за решаване на проблема. Вика се паяк и той премества принудително колата, която е паркирала на мястото за което си платил и имаш документи. Ама де толкова акъл у бургаските батки? А това "Ама аз все там си паркирам!" не означава, че мястото си е твое. Правото се доказва с документ за платен абонамент.
10
2
 
7
 
! Отговори
бургазлия преди 7 години
До Какво хулиганство?!?В България съдят само момичета, които са "скъсали ръкава на полицейска униформа".
9
1
 
26
 
! Отговори
Какво хулиганство?!? преди 7 години
Тия направо да им дадат 2-3 години затвор, за да не се притесняват за паркомястото си!!! В нормална държава за нападение на длъжностно лице надали ще ги съдят за хулиганство
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полиците трябва да могат да стрелят, когато пиян се опитва да ги удря. Да гръмнат няколко като тея, дето си мислят че улицатa е тяхна, и ще се поправи положението.А този манталитет на заето паркомясто под дървото, дето е мое, го има само в България. За одраскване на кола, спукана гума и тем подомни навсякъде по света ще бъде съден за хулиганство и ще си плати разноските на застрахователя, по боядисване на колатa, + съдебни разходи.
7
16
 
14
 
! Отговори
бургазлия преди 7 години
По-диви са само руснаците, защото ние всичката простотия и наглост сме си я взели от тях - милите братя руснаци, дето ни клатят сумати години, и заедно с турците настояват в България да се говори на родния им език. Просташкия манталитет и свободията на българина е точно едно към едно с тази на руснаците.
6
1
 
16
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
какво значи тяхно паркомясто?Нещо е твое когато имаш нотариален акт!Нека някой да дойде и да ми каже,че място на улицата или м/у блоковете е негово-стой та гледай!
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива много ме кефат. Имах подобен случай с ***. Спирам пред блока и ми изкача някъв да съм се махал това си било неговото място от 20 години си спирал там. Обясних му че това не го прави негово, мястото е на общината и ако иска да е персонално за това се плаща. Развика се че щял да потроши колата. Пак нежно му обясних, че после първо той ще бъде потрошен, а накрая застрахователи ще го търсят да си ъзтановят щетите. Нагли *** са.
4
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че нещо, обаче ако си е било тяхно паркомястото, много добре ги разбирам. А са били фиркани, понеже е трудно да събереш кураж да се разправиш с поредния блокирал мутрофон.
3
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Морският Перник", не минава ден да не се прояви.Затова предпочитам Варна 100 пъти повече, и "варнинцити" простеят, но пак са с много по-голям културен потенциал от това напомпано, гербаджийско село.
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво хулиганство е нападението над длъжностно лице?Хулиганство е да хвърляш пиратки в двора на училището.Дайте на ченгетата право да ги гърмят и ще видите как битовата и сигнаската престъпност падат с 80%.
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе и по-голям кютек е ставал за едното паркомясто, питайте Митьо. Тез бургазлии много се палят, въййййй