Психично болен нападна продавачка в магазин

19-годишният младеж и друг път е имал криминални прояви
25 окт 2016 14:22, Красимир Ангелов
13
Психично болен нападна продавачка в магазин
Снимка: Булфото, архив

19-годишен психично болен и криминално проявен младеж е нападнал продавачка в хранителен магазин в Троян, съобщават от МВР в Ловеч.

Инцидентът е станал вчера, на 24 октомври. Нападателят е влязал в магазина, отправил се е към касата и се е опитал да избута жената и да вземе оборота.

В крайна сметка след кратка борба мъжът е бил задържан на място, а малко по-късно и от полицията.

Той е откаран за лечение в Държавната психиатрична болница в Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
As преди 7 години
To mnogo poburkan narod brei...
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а преди това една гора бой? ама от този дето да забрави за винаги идеята да взима чуждото, още като се сети за чужди пари да се сеща и за синините!
5
0
 
2
 
! Отговори
Ромарио преди 7 години
Обичам Гроздан и той ме обича!Нека всички се пукат от яд.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ислямист ли е?
3
2
 
2
 
! Отговори
sport преди 7 години
До АнонименНе си прав. Бокич строи новата България. хАсфалт и кърпежи, пардон, саниране за милиарди. Това всичко е за новите българи - внесени от африка, азия и настоящите българи, издигнати на пиадестал - римляните.Много ми е интересно кога ще се сетят, че вече не можем да им плащаме заплатите и всички облаги и ще абдикират в по-топли страни, опа и след 3 години 25% от работната ръка трябва да е от страна на римляните. Т.е. 75% от трудоспособните ще трябва да плащаме целия масраф!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България 2016 - по улиците се разхождат престъпници в "отпуска", психично болни и нелегални мюсулмански "емигранти". Водят се тежки престрелки за нарко-места, бунтове в центровете за временно настаняване, съседни държави открито предявяват претенции към наши теротории.Интересно - колко още остава, преди да се разпадне държавата под мъдрото управление от Бокич?
1
0
 
9
 
! Отговори
:( преди 7 години
Лудници, затвори и Крумови закони! Само така можем да спасим България. И естествено, всички влизали в Парламента и очаствали в управлението - на съд и в затвора. Доживот, без право на обжалване!