Пак бой на пътя! Засякоха мъж на кръстовище, после го пребиха

Мъжът е с комоцио, хематоми по главата и не вижда с едното око
23
Пак бой на пътя! Засякоха мъж на кръстовище, после го пребиха
Снимка: Черно море

Варненски шофьор беше пребит до безсъзнание пред съпругата си след като беше "засечен" от недобросъвестен водач на кръстовището на булевардите "Христо Смирненски" и "Цар Освободител".

Пострадалият Красимир разказа за Медийна група "Черно море", че е изкарал тежка нощ в интензивното, където са констатирани комоцио, хематоми по главата, натъртени ребра.

Мъжът почти не вижда с лявото си око след умело кроше, нанесено му от другия водач-участник в ПТП-то, заради което има и няколко шева.

Екшънът се разиграл в сряда около 18:30 ч. Красимир е зад волана, а съпругата му Росица пътува до него. На "острова" на фаталното кръстовище опитваща се да направи обратен завой кола засича техният автомобил и се налага Красимир да набие рязко спирачки.

"Отворих прозореца и попитах шофьора къде и как кара, защото от рязкото спиране съпругата ми се удари в таблото. "Ще карам където си искам", отговори той и ме посъветва да си вървя по пътя. Бях спрял колата и излязох да видя какво е станало. Другият също излезе, реших да подам сигнал за инцидента на тел. 112 и се върнах за телефона си и тогава започна побоят.

Доколкото разбрах в полицията побойникът се казва Антон. Беше вещ в боя, защото ме удряше само с юмруци в главата, при това много точно и силно. Свали ме с няколко удара на асфалта и продължи да ме обработва с ритници. Дойдоха хора, но в този момент съм загубил съзнание и се свестих в линейката", разказва още пребитият Красимир.

Той няма да чака преписката от прокурора, според която побойникът трябва да бъде привлечен след около 2 месеца под наказателна отговорност за хулиганство. Решил е да заведе частно дело, търси свидетели на зверския побой.

"Доколкото знам, на Антон само са взети показания и не е задържан. Според мен това е потенциално опасен за всички хора тип, който пак ще извърши същото", завърши Красимир.

Той тепърва ще се възстановява и от комоциото, и от хематомите. Надява се зрението му да се възстанови от зверското кроше, а съпругата му Росица да се оттърси скоро от стреса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: побойВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Антон преди 7 години
"Слезнал да види какво става". Мишок. Точно е слезнал да се прави на отворен и като е попаднална когото трябва, сега ще ореве света, че са го набили. Пък и съпругата му е куха лехка. Как може да гледа как пребиват чъжа й като куче и да не направи нищо?
19
0
 
6
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
За съжаление си много прав, но тук не останаха будни и кадърни хора.Всичко можещо и знаещо избяга на запад.Това бе тяхната цел.Така могат и мутри без акъл да управляват,както е в момента.
18
12
 
2
 
! Отговори
Дебел депутат преди 7 години
Вдигнете заплатите на съдиите за да има качествени пресъди бе .
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бият моя мъж и мен трябва да ме приведат в безсъзнание, понеже няма да седя и да гледам.Лоши хора ейй, нвъдиха се първосигнални нискочели навсякъде.
16
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kato si izlyazul i si si navlyakul belya
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На който му липсва акъл освен да бие друго неможе
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямали някой да му строши и двете ръце, за да не държи повече волана?
13
1
 
23
 
! Отговори
толерантен преди 7 години
Не разбрах защо е гледал колата си, като няма удар. Оставам с впечатлението, че ако засичащата кола беше с водач пенсионер, то пенсионера щеше да е в болница. Насилието не трябва да се предизвиква и не трябва да се прилага. Днес аз без да искам засякох един, а мен ме засякоха двама - предполагам не умишлено. Всички сме си ОК.
12
2
 
5
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
И чичето как го обяснява, все едно е попаднал на професионален боксьор.
11
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега да позная - максимално ще му дадат условна присъда(след около 5 години процеси)...После питат защо не сме имали усещане за сигурност.
10
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По никакъв повод не слизайте от автомобила. За такива случаи хората са измисли ли оръжието. Някои хорица си мислят че още живеят по ТАТОВО време когато живота беше безценен. Събудете се бе хора вижте докъде ви докараха мутрите за 27 години! Мутрите си имат държава а вие си мислите че живеете в родината си!? Ах колко сте наивни! Нямате нито държава нито родина вие сте само едни овце за доене и стрижене и нищо повече. Аз в този случай щях да го натроша но човека не е могъл да се бие защо е слязъл?
9
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да повярвам, че има такива комплексари. Хубаво, дори да не си ти виновен в дадена ситуация, ядосай се малко там (макар в крайна сметка това да са само ламарини), ама да пребиеш човек и то пък в ситуация, когато ти си го засякъл?!?! Това са жалки подобия на хора, живи твари, сеещи агресия, хабящи въздуха на останалите.
8
3
 
53
 
! Отговори
фичо преди 7 години
Г-н Колт е направил хората равни!
7
1
 
63
 
! Отговори
t преди 7 години
Ей не се научихте да не слизате от МПС-то по никакъв повод. Или отвътре звъните на 112, или с МПС-то тръгвате да газите, ако започне да става опасно за вас. Никакво слизане и това е. По-добре да сте живи и здрави, отколкото съвестни и честни граждани, но пребити.
6
0
 
21
 
! Отговори
Е преди 7 години
не,не са варненци.Пак пловдивчанин го е направил!
5
5
 
4
 
! Отговори
до 112 преди 7 години
Трай, коньо
4
0
 
37
 
! Отговори
нормален преди 7 години
Бахтиму мутантите дето се развъждат и това е само съвсееем в началото.
3
39
 
5
 
! Отговори
гузен негонен преди 7 години
С две думи търсил - намерил.
2
1
 
59
 
! Отговори
112 преди 7 години
Кога ще разрешат свободното продаване на пушки
1
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Антон, тва трябва да е некакъв руснак. Русский мир ...