Спипаха дъщеря на полицейски шеф с 3 кг канабис

Задържана е на границата с Турция, баща й вече е в Одрин
Обновена: 17 ное 2016 19:46 | 17 ное 2016 19:38, Петя Славова
85
Спипаха дъщеря на полицейски шеф с 3 кг канабис
Снимка: Dailysabah, Нова тв

Българка е заловена от граничните власти в Турция при опит да внесе 3 кг канабис в страната. Съобщава се, че тя е дъщеря на полицейски началник, съощбава Нова тв, позовавайки се на Dailysabah.

23-годишната Десислава е пътувала от София с 19-годишната си сестра в автомобил, управляван от 30-годишен мъж. Колата е привлякла вниманието на турските митничари на ГКПП "Капъкуле" и пътуващите са били проверени. Канабисът е открит под хастара на палтото й.

Десислава и мъжът, шофирал автомобила, са задържани и предадени на съда в Одрин, а 19-годишното момиче е пуснато на свобода, но със забрана да напуска Турция.

При разпита Десислава е признала, че канабисът е неин. Баща ѝ незабавно е пристигнал в Одрин след известието за ареста на двете му дъщери.

Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
stoqn преди 7 години
Този полицай селски,колко главоболия е създал на хората то бой то ги кара да му работят без пари и пак бой абе голям *** е,но сега да му направят една проверка от де аджеба си купи цяла хижа отде апартаменти в Софея отде къщи да го видим селския тарикат
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да напиша някои истини,които се прикриват тук.Въпросното семейство начело с главен полицай Мирослав Иванов са от с.Главан област Стара Загора.От години се занимават с престъпна дейност.Имат няколко апартамента и къщи из цялата страна закупени за кратък период от време.Дъщерите са малко тъпоумни и от известно време се мъкнат с хора от подземния свят в Стара Загора.Карат последни модели джипове и прочие...Доскоро беше само голямата но явно и малката е въвлечена вечe.Ползват ги за мулета...
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този,не е никакъв полицейски началник! Грешна ви е информацията! Той е едно, много простовато селско ченге!Селото е,на около 100 километра ,от Турската граница"Капитан Андреево"! А двете му дъщери ,Десислава и Зорница, са две много ограничени ,в интелектуален план момичета!
39
0
 
4
 
! Отговори
Stancho123 преди 7 години
Главанският шериф ли непознавате,Мирославчо??Той е навсякъде!
38
0
 
4
 
! Отговори
кочо преди 7 години
Защо не изписвате името на престъпниците, когато са от полицейските среди , а изписвате имената на самоубилата се жена от Разлог? Що за двоен журналистически стандарт?
37
0
 
3
 
! Отговори
а преди 7 години
на тоя свят виновен е само този който не знае колко и на кого да цака:) и ако се случва нещо странно ... и за нещо просто нещо работата се влачи(между вас и целта има ***)... намесена е пачка :)))
36
0
 
3
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 7 години
Бащата от ордата на Баце ли е ?
35
0
 
2
 
! Отговори
кирка преди 7 години
До Анонименкуче от салам се не бои
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
narkotici i prostituciq minava prez chengetata
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Синът на Сталин , Дъщерята на Шефа - нищо ново под Слънцето .
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СотирТи чети.23- годишната Десислава и шофьора са задържани,а 19-годишната и сестра е пусната!
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Носила го е армаган на татко от чужбината.
30
2
 
39
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
90 % от полицаите в България нямат висше или средно полицейско образование. Патрулките често са спрели пред барчета или други заведения. Преди година в съседната къща дете на полицай си отглеждаше канабис. Интересен факт е ,че в малкия град не знам случай на полицай, чиято съпруга да е безработна. Смятам че и шефовете на РПУ в страната трябва да са избираеми от народа на база качествата им и свършеното от тях. Крайно време е и телевизията да не крие имената и лицата на престъпниците, а напротив.
29
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво излиза пак, пак полицията е замесена. Родната полиция ни пази, пази си дилърите.
28
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Редно е да се съобщи и името на бащата!
27
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И сега ще протестират , малки им били заплатите, малка им била отпуската, некачествени дрехите и т. н. Виждали ли сте полицейски автомобил с включени фарове и водач полицай със сложен колан? Обзалагам се , не сте!
26
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новините започват с "престъпна група от полицаи" и завършват с "престъпление, извършено от полицай" Полицаи продават дрога на младежи в София - помните ли я тая новина? Има ли наказани? Има ли уволнени? Във всяко престъпление у нас е замесен полицай. Да се премахне цялата структура МВР- няма полза от нея , само тежест на данъкоплатците!
25
2
 
8
 
! Отговори
До Сотир преди 7 години
прочети пак, но по-бавно за да разбереш по-добре!
24
1
 
9
 
! Отговори
colombia преди 7 години
за 10 15 хил.лева тревица да се оправят смисъл 4е ше дадат пове4е пари за адвокати а в турция скъпо
23
2
 
11
 
! Отговори
. преди 7 години
Дали ще ги пуснат под домащен арест ? А , ако не носеха билки, а бяха премазали двама турчина , дали нямаше да ги пуснат под домашвен арест ? УНИКАЛНА ДЪРЖАВА = УНИКАЛЕН МАТЕРИАЛ - УНИКАЛНА ПОЛЦИЯ