14-годишен, че и с краден бус, катастрофира в Русе

Момчето отначало казало на полицаите, че е на 11 години
Обновена: 1 дек 2016 20:27 | 1 дек 2016 20:26,
11
14-годишен, че и с краден бус, катастрофира в Русе
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Момче на 14 години открадна бус и катастрофира на кръстовище в Русе, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Граждани снощи се обадили в полицията, че бял бус "Ивеко" криволичел по ул. "Борисова", като преминал на червен сигнал на светофар. Екип на полицията се насочил към мястото.

Две минути по-късно бил получен нов сигнал, че бусът е катастрофирал на кръстовището на улиците "Борисова" и "Хан Крум".

Полицаите установили, че превозното средство било шофирано от момче. То заявило първоначално, че е на 11 години, а по-късно, при изясняване на самоличността му, станало ясно, че е на 14 години. Момчето било задържано и отведено от полицаите.

По-късно бил открит и собственикът на буса, който обяснил, че товарният автомобил бил откраднат от ул. "Св. Георги" в Русе, след като слязъл за кратко от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
Абе, като сте ми толкова знаещи - попитайте си застрахователното дружество, ако при такава ситуация (оставяш колата отворена с ключовете) има загинал или сериозно ПТП- кой ще плаща , прочетете си общите условия на договора и пак ми цъкайте минуси, за да покажете невежеството си.
5
2
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Има едно село в Румъния, знаеш ли го?Казва се Дасаибешти.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А родителите кой ще съди за това,че не са си възпитали детето да не краде?Ако беше добре възпитан дори и буса да е с отворена врата пак не трябва да си мисли,че за него са я отворили.
3
14
 
7
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
За момента сигурната глоба трябва да я отнесе шофьорът и да се моли родителите на 14-годищният да не тръгнат да го съдят , защо с действията си е създал непосредствена опасност за живота на момчето и на много случайни граждани. В закона и правилника за прилагането му си го пише ДОСТА ЯСНО , че собственикът е длъжен да направи възможното за предотвратяването на незаконното отнемане на МПС-то . Знам ,че НЕ ВИ харесва , но си е така- ти си остави колата с ключовете и после друг ти е виновен
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те така карат курса по кормуване. Ако не ги видят.
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Случайно или не пак е спестено че става въпрос за турчеещи се