Пипнаха рекордно количество оръжия, в схемата полицай

За боеприпасите била сключена международна сделка
Обновена: 5 дек 2016 06:27 | 4 дек 2016 22:45, Анисия Иванова
25
Пипнаха рекордно количество оръжия, в схемата полицай
Архив: Булфото

Задържано е рекордно количество оръжия взривни материали и боеприпаси. Бивш пожарникар и бивш полицай са сред арестуваните, съобщи Нова телевизия.

Според полицията заловените взривни вещества са били достатъчни за голям терористичен акт.

Незаконният арсенал беше открит при претърсване на няколко адреса в Старозагорско. За боеприпасите вече е била сключена международна сделка. Затова се работи и по тази версия.

От завод "Арсенал", където са работили част от арестуваните, засега отказват коментар. Не е ясно дали откритите оръжия и взривно вещество са изнесени именно от завода или имат друг произход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
колко пъти едно и също нещо да го публикувате,не сме забравили долните комунистически номера на ДС да се насажда паника и страх.
19
0
 
7
 
! Отговори
Любо преди 7 години
Въоражаваме се ние друг път те днешната младеж не знае как да обели една краставица
18
0
 
14
 
! Отговори
лошо преди 7 години
Вия тука се майтапите и пишете глупости ама това е доста тревожна новина и хич не е за майтап....
17
10
 
9
 
! Отговори
Мучачос преди 7 години
А провериха ли за землянки в гората ?Да не би Комунистите да готвят въоръжен преврат? Щом полицая и пожарникаря са "бивши",със сигурност са бивши милиционери,сиреч,деца на върли комунисти.Явно мутрите са пак на ход.Полит комисаря жена ли е? Р.Овч ли е стратега,за да не се махнат символите на тоталитаризма и да не бъде съден за далаверите МУ?
16
8
 
7
 
! Отговори
shrek преди 7 години
Ако покажете актуална снимка, а не тази с какалашниците ще се види добре, че става дума за стари и негодни оръжия.
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не са Б. Б иЦ. Ци Н. Н
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генерал-пожарникар,полицай -престъпник и кокошкар-комунист-три в едно-не е ли ясно кой е?
13
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пожарникара Бойко ли се казва ?
12
8
 
5
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Айде сега пак бежанците виновни за далаверите на престъпниците.....
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бива ли така, да крадат оръжия и да ги продават вместо да ги дават на цру да ги праща на терористите?
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак някоя европейска служба са подали сигнала и нашите корумпирани некадърници са се активизирали.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
bivsia pojarnikar cecka ca4eva li se kazva
8
1
 
21
 
! Отговори
Гурбетчия преди 7 години
Моето лично мнение е, че след 5 години, ако 30000 са бежанците тук ( чисто хипотетично ), 200 000 българи ще са зад граница. По-важният въпрос е как да накараме и малкото останали да останат, как да върнем тези които са напуснали страната. Едва тогава ще имаме едно силно общество, което да може трезво да заяви какво иска и как иска. А докато дават Тикви, Динковци и т.н. по новините, народа бяга. Докато Арсенал бачка на 3 смени по 8 часа, не очаквайте хубаво. Те тия мигранти не бегат от убаво.
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гурбетчия Капка по капка ,вир прави . И не са капка а са поток.Само на Сръбската граница са заловени и върнати над 10 000 хиляди . И защо ли сърбите построиха истинска ограда а не като нашите дупедатци,, временно препятстващо съоръжение ,,и пратиха армейски части за охрана ?
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След умишленото бездействие на държавните органи е нормално народа да се въоръжава .Какво да си мисли този народ след като вижда как една граница не искат да защитат управниците и се правят на блъснати от влак и говорят за бежанци, които нямат нищо общо с такива и са дошли от Африка и страни с вече демократично управление ,като Афганистан, Пакистан .Нали вече там е установена демокрация .
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гурбетчия А защо Тиквата се пенеше,Какво ще правим като започнат да ги връщат със самолетите ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ,КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ТОГАВА ,,Значи не са 5-6 хиляди а са десетки хиляди .,,Аз съм *** и вии сте прости ,затова се разбираме ,,-Б.Б.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли замесен мърляч на държавна хранилка, това не е новина. Тези ако не крадат умират. Ей го и съседа милю, честен, рушвет не вземаше, вдигна кръвното, захарта и се спомина, честен. Изхаби само мястото.
3
7
 
27
 
! Отговори
Гурбетчия преди 7 години
Народе, стига сме се палили с тези бежанци. Още малко и миграцията на щъркелите ще е виновна за нещо. България годишно бива напускана от около 35000 българи, от които поне 1/3-та са високо образовани. Не искам да смятам, колко е струвал на държавата един такъв човек, да му осигури образование, здравеопазване и т.н. Какво се палите с 5000 бежанци, 4900 от които са транзит, капка в морето са те, милярди ще са загубите за страната ни от напускането й на самите нас.
2
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е народа да почне да се въоражава след като държавата не ни осигурява сигурност и границата е разграден двор .След като *** и Пульо от Африка и Азия влиза свободно и получава закрила от тази държава, която е задължена да се грижи основно за своите граждани .И вместо тези нашественици да получат това което е по закон те получават ,,ЗВАНИЕТО БЕЖАНЦИ ,, 1200 лева ,права ,медицински окигуровки ,правна защита -БЕЗПЛАТНО .
1
3
 
31
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
Милиционерите крадат най много