Пиян не си хареса сметката в бар, чупи на изпроводяк

Съдът във Велико Търново го глоби със 100 лева за хулиганство
11 яну 2017 14:52, Красимир Ангелов
12
Пиян не си хареса сметката в бар, чупи на изпроводяк
Снимка: Булфото

Глоба в размер на 100 лв. наложи Районният съд във Велико Търново на 24-годишен мъж от областния град за хулиганство, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера в 00,15 ч. в полицията в старата столица е получен сигнал за възникнал скандал в заведение в центъра на града. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил, че разпрата е възникнала между клиент на заведението – 24-годишен мъж  и персонала.

Установено е, че клиентът останал недоволен от представената му сметка за консумация и вдигнал скандал на бармана, като освен това счупил бутилка бира и настолна лампа на бара, след което напуснал заведението.

По-късно младият мъж е установен от полицейските служители. Пред тях обяснил, че бил в нетрезво състояние и нямал спомен от случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
ГОДЖИ преди 7 години
Мишката нямала спомен...
2
5
 
6
 
! Отговори
търновски селянин преди 7 години
типичният търновски селянин... колко са ми писнали да се влачат в София и да си показват тъпия провинциален манталитет
1
0
 
30
 
! Отговори
Геле преди 7 години
ЕЕЕхх , Велко Търново... Хубав град , хубави хора... какви хубави ресторанти , хубава храна , пък сметките - мечта...направо си е супер там..Тоа - недоволния да вземе да дойде тука в СФ - да му напишат една сметка - да види какво означава сметка...