По съквартирантски: Йоан не споделял много, често ходел на фитнес

В началото на годината вдигнал скандал на охраната на общежитието
Обновена: 23 фев 2017 15:59 | 23 фев 2017 15:52,
43
По съквартирантски: Йоан не споделял много, често ходел на фитнес
Любомир (на снимката) не се засичал често с Йоан Снимка: Bulgaria ON AIR

В началото на учебната година Йоан, който беше задържан и обвинен за убийството на Георги в Борисовата градина, вдигнал скандал на охраната на студентското общежитие в Благоевград.

Тогава пристигнал с двама свои приятели и поискал да влязат, но охраната не допускала външни лица. Тогава той се скарал с гардовете и им казал: "Вие знаете ли кои са тези хора?" Допълнил, че уж били служители от НСО, единият бил шофьор, но никой не знае дали е така

Още по темата

На следващия ден студентът се извинил за скандалното си поведение на охранителите. От тогава никога не е създавал каквито и да било проблеми. Имал лична кола и с нея пътувал до София.

Състудентите му от правния факултет не знаят какво са работили родителите му.

"Знам само, че има брат, но нищо повече. Не е споделял лични неща с мен. Рядко се засичахме, защото бяхме в различни групи в университета", каза съквартирантът му Любослав Виденов, който е от Самоков.

Пред Bulgaria ON AIR момчето обясни, че Йоан си стоял в общежитието, ходел често на фитнес. Не си общували и не споделяли много.

"Ходеше на фитнес, откакто се познаваме", споделя Любомир. Били заедно в стая от септември месец. "Стоеше си в общежитието, насам-натам, не сме се засичали общо взето".

Студентската кариера на Йоан обаче е била едва няколкомесечна и от декември той е напуснал общежитието. Снощи полицаи са огледали стаята му.

"Направиха оглед, свидетели извикаха от съседната стая, две момиченца и това беше. Много малко контакти имам аз с това момче, нали, по-скоро скромно. Тука живееше, но декември, януари вече не съм го виждал. Доколкото разбрах се бил отказал от университета, и само това знам", заяви Костадин Шопов, домакин на общежитието.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
Футуролог преди 7 години
Вчера към 19:00 часа по "ТВ България 24" съобщиха че основната версия на полицията е ФУТБОЛНО ХУЛИГАНСТВОИ после дори и те замлъкнаха като че да са ги заплашили с Белене или СибирУбития Георги е намерен заедно с всичките си пари,телефона и т.н.!Грабеж нямаДруга лъжа е че касапина Йоан Матев не е напускал България след като си е имал своя собствена кола и всеки ден пътувал 200 км до Благоевград!Според съседите на семейството на касапина доскоро те пътували в Западна Европа всеки уикенд!
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не намесвайте политическата предизборна надпревара!Две год.минаха наистина случая беше много гаден.Истината винаги трябва да излезе наяве
25
2
 
0
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
От кои телевизии е инфото?Такова нещо не са казали
24
8
 
1
 
! Отговори
Един мъж преди 7 години
Ако е той да понеса нужното наказание. Но дори и да е той няма да могат да го осъдят. Сигурен съм на 100 % те и самите раьледващи го знаят. Само един нож има. Това небе доказателство. Виде ли са го да бяга е и. Оплашил се и побегнал. Никой не е видял да напафа жертвата. Липсват сеидетели. Променил си навиците. Е и аз всеки ден си променям някой навик. Много жалко за жертвата. Само Бог знае. Да се надяваме на самопризнания. Ако го гризе съвеста и ако го е направил ще си признае.
23
8
 
2
 
! Отговори
хахаха до 27 преди 7 години
ти само прочети заглавието на предната статия по темата : ,,Йоан -убиецът на ...." направо в затвора и присъда му издадоха джурналята
22
5
 
13
 
! Отговори
Ало журналистите преди 7 години
Не убиец а заподозрян е към момента !
21
0
 
8
 
! Отговори
Tony преди 7 години
Sega shte si trenira v zatvora.
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4типичния съвременен селянин бърза да обвинява без хабер да си има. Отдолу под снимката пише че това не е обвиняемия, а просто негов колега, но четенето явно не ти се отдава
19
4
 
15
 
! Отговори
клета България преди 7 години
Евала, браво, браво и пак браво!!! - на разследващите!Давайте все така, за да повярваме, че имаме държава!
18
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ученолюбиво момче, като Вожда си и всички герберасти.
17
16
 
4
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Добре бе. Виновен е. Ама какви са тия пихвати за кирливите ризи ? Тези холивудски прожекции сме ги гледали.
16
3
 
5
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Предния ми коментар е до "викащият политактивист" с коментар 16
15
4
 
14
 
! Отговори
.... преди 7 години
От тва заглавие как да разбереш за какво става дума? Жълтинки...
14
22
 
41
 
! Отговори
Циник до 17 преди 7 години
Крещенето е признак на изключително ниска култура!Почакай БСП да дойде на власт...и ще се научиш къде "акат гладните" ГЕРБ ще ти се сторят аматьори!Освен това - какво търси червената ти политагитация - под статията за убийство!Не бяха ли червените на власт - когато у нас върлуваха мутрите, и се трепеха като мухи!Агитатор ми се извъди!
13
55
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНТО СЪМ ДОВОЛЕН, ЧЕ ПОРЕДНОТО УБИЙСТВО В БОРИСОВАТА ГРАДИНА БЕШЕ РАЗКРИТО И ТО ОТ ЛОШИТЕ БСП!!!ТОВА САМО ПОКАЗВА , ЧЕ ГРАБ НЕ СА САМО ЛОШИ ТЕ СА ЧИСТО ЗЛО 10 000 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ БСП!
12
2
 
25
 
! Отговори
мама ви преди 7 години
Абе момичета що не ходите да си гледате кефа нейде другаде. Гледайте вашите деца да са живи и здрави, а тоя заподозрения в затвора ще срещне мъжка ласка, не берете грижа за него.
11
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четете бе! Тоя на снимката е Любомир, не Йоан!
10
2
 
10
 
! Отговори
До 9-Киро преди 7 години
Киро на теб ти личи че нямаш мозък
9
2
 
5
 
! Отговори
От 8 преди 7 години
Не разбрах защо замениха със звездички думата мо_да?
8
1
 
31
 
! Отговори
До 1, 2, 4 преди 7 години
Абе вие съвсем сте изтрещели.Направо плюете без да четете.Болни сте деца,тоя интернет ви отне доста от акъла.